היום המותק שלי [רייבן] בת 18 333>

JeeChan

New member
היום המותק שלי [רייבן] בת 18 333> ../images/Emo65.gif

הכרתי אותך חצי שנה לאחר שהייתי בקהילה, ורק בגלל שקינאתי שאתי מכירה מישהי שאני לא מכיר ורציתי גם להכיר. שיחה ראשונה שלנו הייתה כשהיית בבייביסיטר ואמרת לי להתקשר, אז התקשרתי. פגשתי אותך פעם ראשונה כשנכנסת לתחנת הרכבת ברחובות, ונסעת איתי עם נחום ועם אסף ברכבת למפגש של אייקון ^_^ והתגברת על הפחד שלך מרכבות [כפרעלייך 3>]. התיידדנו לאט לאט דרך הפורום הזה[הקדשת לי תמונות 3> בשרשורים ^_^]. אני לא חושב שיכולתי לבקש ידידה טובה יותר ממך. בכל צרה, בכל בעיה, בכל משבר, את שם בשבילי, תמיד תומכת, עוזרת וגורמת לי להרגיש רגוע ובטוח. לא חושב שיכול לראות את חיי עכשיו בלעדייך. ועכשיו את בת 18 והתבגרת לי T_____________________T, אוהב אותך המון המון המון המון המון 333333> שיהיה לך יום הולדת מקסים ונפלא ואנסה לבוא לבקר 3> והפגישת מסעדה שלנו תתקיים כמה שיותר מהר שאוכל. שיהיה לך המון אקירה X היקארו, ארפים עם האו ומיקוטו, והמון כיף שמחה ואושר 3> ובהצלחה במד"א. שאזכה לעוד המון שנים של היכרות איתך 3> ממני השחור, אור ^^

Ayelet chan

New member
מזל טוב ריי-צ'אן! 33> ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

שיהיו לך עוד מליוני שנים הורסי תמימות~ תכתבי עוד המון ארפים עם האו. D: ותתחילי לאהוב קלאמפ$#!! >__< אוהבת אותך הכייייי, ושיהיה לך יומולדת נהדר$#@$#@! 3333333>

keep smiling

New member
ר-רייבנוש! ;_;!

את מזדקנתתתת!!!111 חחחח!@@WE^%$#$#! ועוד מעט תתחילי להיות נפולה ומקומטת! D< סתםנו. אני אוהבת אותך המון, ואני כל-כך שמחה שאנחנו מכירות, ואני מקווה שיהיו לנו עוד הרבה שנים שבהם תוכלי לצחוק על זה שאני מזקנת וכאלה. וש...ש... יהיה לך המון בריאן ובריאן ובריאן וגייל, כי גם מחוץ לדמות הוא כוסית~ ואני מאחלת לך רק אושר, חיוכים, בדיחות אמאש'ך [מצחיקות, כמובן] ובמבה. ו, אותי, אותי, אותי, והמון כוסיות כשרוניות. אה, רגע, כבר יש לך את זה. >>; רייבןןןןן@%!$^&IOUYT^REW אלוהים ישמור גדלת לי. ;_; 3>

../images/Emo15.gif אומג ריי!

18.... כולם גדולים ממני. לא פייר. בכלמקרה, את אחת החברות הכי הכי טובות שיש לי. כשמשעמם או כשצריך עצה תמיד אני יודעת שאת שם, ובאמת לא יכולתי לבקש לעצמי חברה טובה יותר ממך, מותק. אני מרגישה שאנחנו חולקות כל כך הרבה, מהקראש העצום הבלתי-מוסבר למלך האריות (קובו, סקאר, וכמובן למופסה), עד השיחות שמסתכמות ב"תמשיכי את הארפי המזורגג זה ממכר!". כמו שאמרתי לך אתמול, את באה אלי וזו לא בקשה זו פקודה ישירה. יומולדת שמח מותק! המון המון דיסני,היקאקי קראקי בסגנון פיראטים, והרבה הצלחה במה שתעשי (כי הצלחה במה שלא תעשי לא יעזור לך, נכון?) מתנת יומולדת תהיה בקובץ עוד מעט. אוהבת אותך המונהמון, היצורה הקרצייתית עם הפרווה, ניצנע! נ.ב. "הי דוד סקאר, כשאני אהיה מלך, מה אתה תהיה?" "דוד של קוף" נ.ב.ב. "ואל תשכח... זה הסוד הקטן שלנו..."

Ikari Shinji

New member
אךךךך 18, איזה גיל זה... מזל טוןב ^_^

הרבה בריאות אושר עושר מזל נכסים רבים שבהם תוכלי להשתמש בכדי לשיג מה שרק תרצי בחיים והרבה בריאות כי בלעדיה לא תוכלי לעשות כלום גם אם יהיה לך את כל מה שאמרתי עד עכשיו... :p עד מאה כעשרים ויומולדת שמח, אפילו אם כי זה הגיע באיחור "^^

RaVeN IYI

New member
סג תודה ביטצ'ס D= אוהבת 33>~

-הולכת לקרוא את שאר הברכות בקומונת שהם- XD;

למעלה