היום המכריע מתקרב ומתקרב

היום המכריע מתקרב ומתקרב

מחר - מוצ"ש יונה מגיע לוולפסון....... פוגש את המרדים....... וכנראה נשאר לישון שם (אם הוא מנותח בין הראשונים)........ אז ההתרגשויות קיימות....... כי שוב...ניתוח זה ניתוח זה ניתוח...... אני מקווה שיעבור לו ממש קל וביום שני יהיה כבר בבית.....(למרות שמי שיצטרך לטפל בו זו אני...... אבל גם הוא עשה את זה בשבילי לפני שמונה וחצי חודשים.......) אז בינתיים... שמרו על הגחלת גם בשבילנו.... שבת שלום ולאחריו שבוע טוב במיוחד אורית

רונה 29

New member
עוד שנה "היום המכריע " יהיה כמו...

י ו ם ה ו ל ד ת אז, שיהיה בהצלחה רבה ורק מחשבות חיוביות !!! הכל יהיה בסיידר. שבת שלום וכל טוב !!!

1osnatv

New member
לאורית שיהיה בהצלחה../images/Emo24.gif

לאורית אני מכירה אותך דרך הפורם בלבד אבל טוב תמיד שיש מי שמטפל תשמחי בחלקך כי לפעמים יש כאלה שיש להם בני זוג והם אדישים למזלי בעלי עזר לי וטיפל בי כך שאני מזה מבינה אותך כי כשהצד השני צריך טיפול אנחנו הראשונות וזה כייף אל תתרגשי יהיה בסדר הכל עובר ואני מאמינה שיש בך את הכח כל טוב ובהצלחה אסנת

RomiVais

New member
המון המון המון המון ../images/Emo50.gif ../images/Emo70.gif

אני מקווה שיעבור לו הניתוח בקלות ושההתאוששות אחריו תהיה הכי מהירה וקלה שרק אפשר. שיעבור גם לך בקלות, ואל תדאגי, למרות שזה ניתוח, כולנו עברנו אותו וזה לא נורא. תהיי אופטימית - הכל יהיה בסדר גמור!!! מחזיקה לכם אצבעות מכל הלב רומי

למעלה