היום הנבחר למפגש הוא.....

gaia20

New member
היום הנבחר למפגש הוא.....

יום רביעי אחה"צ!!!!!!!!!!! טוב, נבחר היום, עכשיו למקום- דובדבניל, אצלך? מי מביא מה?

קאריני21

New member
אפשר להביא...

את הבחילה שלי מאתמול? היא מאוד תשעשע אתכן... חחחחח
סתם סתם. אני מביאה עוגה. כבר אמרתי. משהו מתוק. משהו שימתיק למתוקות שלי את אחר הצהרים!!

הי לכולם... ../images/Emo24.gif

מה שלום כולם?? אני על הפנים.
הפרקים נפוחים, כואבים ואני בקושי מצליחה לזוז.
גררתי היום את עצמי לרופאה בבכי (מה שלפחות עזר להכניס אותי בלי תור) ואחרי שניסינו את כל שאר האמצעים (אתופן, פלקווניל, וויוקס וכד') והמצב רק החמיר, לא נותר אלא להיכנע לדרישת הרופאה לזריקת קורטיזון.
אז מחר, מיד לאחר שאבצע בדיקות דם ושתן, אני אמורה לקבל זריקת קורטיזון. כ"כ ניסיתי להימנע מלהגיע ליום הזה...
בכל אופן, בנוגע ליום רביעי (ובתקווה שמצבי ישתפר עד אז..), אשמח לארח אתכם בביתי, אך לא אוכל לעשות זאת לפני השעה 17:30... אם השעה הזו נוחה - בשמחה רבה

gaia20

New member
פרטים אחרונים

יום רביעי הקרוב בשעה 17:45 אצל דובדבניל מי שלא יודע איך להגיע, שישלח מסר לדובדבניל
קארין מביאה עוווווווווווווווגהההה אני מביאה קוללללללללהההההההההה ומה עוד? מי עוד בא?

ל3

New member
הי דובדי

אוף, אני מקווה שתרגישי טוב. אני כל כך מבינה אותך לגבי הסטרואידים- גם אני נסיתי לרדת במינון וכבר הצלחתי להגיע ל 10 מ"ג ועכשו שוב נאלצתי לעלות ל- 30 מ"ג. זה מעצבן ומתסכל נכון אך אם אין ברירה- אם זה מה שאנו צריכות וזה מה שיעזור לנו בכדי להעמיד אותנו על הרגליים- so be it שולחת לך חיבוק גדול גדול
שירי

קאריני21

New member
מתוקות שלי ../images/Emo24.gif

צר לי לשמוע על הכאבים הבלתי פוסקים והבלתי נסבלים. החורף משתק את כולם. אין ספק. תנסו לשמור על הפרקים שיהיו חמים, לעשות אמבטיות חמות ולא לצאת לקור. (אמבטיה חמה מאוד עוזרת לי אגב). תנסו לא להכנע ללחצים והכי חשוב ... להניע את המפרקים. לתת לדם לזרום ולהזין הכל שם.
קארין

תודה, מתוקה ../images/Emo23.gif

אכן, אמבטיות חמות זה הדבר היחיד שמצליח להקל עלי את הכאבים, לפחות חלקית... היום הזריקה...
נתראה ברביעי

שירי ../images/Emo24.gif

צודקת. לפעמים פשוט אין ברירה...
שולחת לך
ענק בחזרה ו.. מקווה שנזכה לראות אותך ביום רביעי!!

מה קורה, חברים???? ../images/Emo12.gif

למה אין היענות?
איפה כולם? או, לפחות, ה-4 שסימנו את רביעי אחה"צ כיום נוח למפגש (חייבים להיות לפחות 4, כי אני לא סימנתי בכלל...) להתעורר!
ו.. מזה שאף אחד לא ביקש הוראות הגעה, אני יכולה להניח שכולם יודעים איפה אני גרה??

../images/Emo26.gif שאנל ../images/Emo36.gif

אפשר לפתות אותך בפשטידה????
אפילו נעשה לך "דוגי-בג" לאח"כ...
יאללה, מתגעגעים!!!!!!

שאנל

New member
בטח אפשר

רק לא באמת הייתי כאן בשבועיים האחרונים, אז נראה לי שפיספסתי את המפגש..... איך היתה הפשטידה?

../images/Emo41.gif לכל המבריזים מהמפגש האחרון..../images/Emo41.gif

מצפים לנוכחות מלאה ביום רביעי!!!

קאריני21

New member
אני והדר באות!!

נכון קושקוש?? היענות מלאה מקארין והדר יש. שתי זאטוטיות
חזרתי מהרופא א.א.ג ... וואלה. אין לי ממש תשובה לתת. הוא אומר לי "לא נראה לי שזה גידול".... jeezzz....thanks...
הוא הפנה אותי לפרופ' מומחה בתל השומר + הפנייה ל - CT אוזניים. טוב אם אני לא אטפל אני אהיה חירשת .... כנראה. חחחחחח אולי אני לא אצטרך לשמוע זיבולי שכל של אחרים
אויש אני מרשעת. להההה אני סתם משתעשעת. הרופא אומר לי כזה : "you dont look sick, you look good" הוא אמריקאי,כן. הלווו אני אמורה להראות חולה???
וזהו ... בערך. וכמו שאמרתי - אני בא למפגש. אני צריך מתקשר לטלי. טליייי איכה??? השמיעי קולך.
קאריני

gaia20

New member
מי מבריזזזזזז????????

איפה שירי? טלי? רינת? שאנל? השמיעו קולכם שנדע שאני וקארין לא היחידות שנבלה בסלון של דובדבניל
וגם לי יש קצת עדכונים היתי עכשיו באיכילוב, אצל הרופאה שלי לצערי היא אמרה לי שהחלבון במצב ירידה, המצב משתפר אבל לא מספיק ולכן אני נאלצת לעבור ב 26/1 עוד טיפול כימו'... חשבתי שזה כבר נגמר... בנוסף כמובן קבלתי כדורים נוספים...למה לא? אם אפשר להעמיס?... בסוף אני אפתח בית מרחקת בבית
זהו, אנשים המצברוח חרא אבל מקווה שישתפר לכבוד יום רביעי ואם לא, אני סומכת עליכן שתעודדו
זהו בנות, עד כאן העידכון.... שיהיה לכן יום טוב.

קאריני21

New member
אני לא מסכים!

אני לא מסכים שמצב רוח של דר דר יהיה חרא. אתה פויה!
וללללללללאאאאאאאאאא מים רותחים. אבל אמבטיות חמימות עם קצף יעשו את שלהן

ל3

New member
לגבי יום רביעי

כפי שכבר אמרתי, לא אוכל להגיע כי אני מלמדת עד שתיים ובארבע עד שבע יש לי הישתלמות. אבל לא נורא, נמצא כבר גם זמן אחר ובכלל אני מקווה שתגיעו למפגש ביום שני ואז נוכל להתראות שירי

../images/Emo7.gif

חשבתי שההשתלמות הייתה עניין חד פעמי....
מה, זה כל יום רביעי???? אוווףףף חבל
קיוויתי שתבואי
אין סיכוי להברזה חד פעמית???????

ל3

New member
דובדי

ההישתלמות היא פעם בשבועיים. שבוע שעבר דווקא לא הישתלמתי. היית מבריזה אך הבעיה היא שהמדריכה שעושה את ההישתלמות באה באותו היום לבית ספר שלי לתצפת את השיעורים שלי לכל היום ( אימלההההההההההה) ובטח היא תרצה להיפגש איתי על השיעורים אחרי או לפני ההישתלמות ( כי יום רביעי אני מלמדת רצוף עד שתיים ללא חלון ולא יהיה לנו זמן לדבר). לא נורא, פעם אחרת

למעלה