היום העצוב בחיי...

אושי 6

New member
היום העצוב בחיי...

עד לפניי כמה שבועות הייתי בטוחה שהכלבה שלי מיני תטוס איתי לתאילנד אבל לא מזמן בעל הדירה הודיע לי שהוא לא רוצה בעליי חיים בביתו. ומיכיוון שהדירה שאני חיה בה מסופסדת בורבה על ידיי העבודה שלי חישוביי הכלכליים לא איפשרו לי להשכיר דירה נוספת שתמומן על ידי כמובן. הרי מילכתחילה הגעתי לתאילנד כי ראיתי הזדמנות בעלת רווח ופוטנציאל אדיר להעלות את מצבי הכלכלי הן מבחינת המחייה והן מבחינת רווחיי האישיים. זאת כמובן אם העסק יצליח. ומכיוון שאני בנאדם שמאוד מאמין שלפעמים צריך לקחת סיכון קטנטן או לבצע כמה ויתורים חלקם משמעותיים וחלקם פחות , החלטתי למסור את כלבתי האהובה. למרות שהשקעתי בה את כל כולי ואהבתי אותה הייתי חייבת להיפרד.... עכשיו אני רק מקווה שכל הויתורים שעשיתי ישתלמו לי בעתיד.... היי שלום מיני שלי....

billc

New member
לדעתי הצלת את חייה

כלב ותאילנד לא הולכים ביחד...אלא אם כן את מדברת על קינוח

אושי 6

New member
מצחיק אבל לא בדיוק נכון...

לא ניתקלתי בתאילנדים אוכלי כלבים. עדיין...

אושי 6

New member
לא בהרבה אבל ראיתי כמה...

ואלה שראיתי היו מאוד מטופחים ומזנים יקרים, לא יצא לי עדיין לראות כלבי רחוב .

האמת שעכשיו כשאני חושב על זה..

לא זוכר שראיתי כלב רחוב בשום מקום... חתולי רחוב ראיתי אמנם בישראל (ולא חסר מאלה), אבל בארה"ב אני לא זוכר שראיתי כלבים וחתולים מסתובבים להם סתם כך ברחוב.. אגב, אני זוכר שבארץ היה סיפור שמצאו עצמות כלבים ליד מגורי תאילנדים...

אושי 6

New member
../images/Emo107.gifכשחושבים על זה ....

אז גם חתולי רוחוב לא יצא לי לראות אבל בקשר לכלבים יש לי חברה מאוד טובה בתאילנד שהיא מקומית ושאלתי אותה אם זה נכון שהם אוכלים כלבים אז היא אמרה שיש כמה כפרים שכן אוכלים אותם אבל הם מגדלים אותם בחוות גידול וכו' וזה מאוד לא נפוץ. אני רק מקווה שלא יצא לי לראות את המחזה המזעזע הזה.

קרלטון

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif

אכילת כלבים בתאילנד קיימת בעיקר במחוזות הכי מרוחקים ועניים - שני המחוזות ש"מפורסמים" בזה הם סאקון-נאקון (Sakhon Nakhon) ונקון-פאנום (Nakhon Phanom). כלבים בתפריט? קוריאה זה המקום. חתולים לא שמעתי שמישהו אוכל בתאילנד, אבל כן נחשים, צפרדעים, עכברים, ציפורים קטנות, צרצרים, חרגולים - נפוץ מאוד באיסאן. כשהגעתי לבקר בפעם הראשונה בבית של חברה שלי בקורט, קיבלו אותי עם צלחת אורז עם ערימה של ביצי נמלים מבושלות.

אושי 6

New member
איכס........./images/Emo5.gif

אני רואה שעברת לא מעט חוויות בחייך אם אתה בקיא בכל עניין אכילת דברים מוזרים

קרלטון

New member
את יודעת מה מפליא אותי

למה בבתי קולנוע בבנגקוק מוכרים פופקורן ולא מאלנג.

למעלה