היום הפעלתי עם השקנאי היה מעולה
ח חגית מהמדבר New member 21/8/09 #2 כספיון, נכון ?? איילה, התמונה מקסימה, השקנאי מדהים וכל התפאורה והשילוב שלך בה ממש ממש מוצלחת ! אשמח לראות עוד תמונות שלך (ותודה על הפרטים במסר).
כספיון, נכון ?? איילה, התמונה מקסימה, השקנאי מדהים וכל התפאורה והשילוב שלך בה ממש ממש מוצלחת ! אשמח לראות עוד תמונות שלך (ותודה על הפרטים במסר).
ד דבי זריהם New member 25/8/09 #4 איילה יקירה השקנאי נפלא../images/Emo13.gif התמונה מקסימה. יופי של תפאורה אחורית, יופי של שקנאי [כל כך פשוט ונקי ...מקסייייייייייים!!!] תודה רבה על השיתוף ויישר כוח. דבוש
איילה יקירה השקנאי נפלא../images/Emo13.gif התמונה מקסימה. יופי של תפאורה אחורית, יופי של שקנאי [כל כך פשוט ונקי ...מקסייייייייייים!!!] תודה רבה על השיתוף ויישר כוח. דבוש
A ayaly2 New member 26/8/09 #5 די...אני מסמיקה תודה../images/Emo9.gif חייבות להיפגש אשמח לדעת מתי יש לך זמן דברי איתי באישי
ד דבי זריהם New member 26/8/09 #6 זאת בעיה ..... הכי טוב לא לקבוע פשוט לטלפן לפני ולבוא כמו הדקה ה-90 משום מה בזמן האחרון כל התיכנונים שלי נשארים בגדר תיכנון כל טוב דבי
זאת בעיה ..... הכי טוב לא לקבוע פשוט לטלפן לפני ולבוא כמו הדקה ה-90 משום מה בזמן האחרון כל התיכנונים שלי נשארים בגדר תיכנון כל טוב דבי
A ayaly2 New member 27/8/09 #7 אין בעיה בכלל ../images/Emo8.gif סבבה אני נמצאת די הרבה באיזור שלך יש לי משפחה בכ"ס אז נהייה בקשר תודהההההההההההה
אין בעיה בכלל ../images/Emo8.gif סבבה אני נמצאת די הרבה באיזור שלך יש לי משפחה בכ"ס אז נהייה בקשר תודהההההההההההה