היום הפרק של החתונה בא לי עליו זה עכשיו
I ILL take the rain New member 18/11/06 #1 היום הפרק של החתונה../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif בא לי עליו זה עכשיו
H Height Down New member 18/11/06 #2 ../images/Emo221.gif../images/Emo182.gifראיתי אותו בבוקר. היה שווה רק בשביל לראות את בן וצ'נדלר הולכים מכות D=
../images/Emo221.gif../images/Emo182.gifראיתי אותו בבוקר. היה שווה רק בשביל לראות את בן וצ'נדלר הולכים מכות D=
I ILL take the rain New member 19/11/06 #5 המכות באמת היו טובות../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif בפעמיים הראשונות שראיתי לא אהבתי את הסצנה הזאתי אבל אתמול נהנתי!
המכות באמת היו טובות../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif בפעמיים הראשונות שראיתי לא אהבתי את הסצנה הזאתי אבל אתמול נהנתי!
S SupeRonit New member 20/11/06 #6 ../images/Emo45.gif ראיתי את זה אצל דודה שלי ובן דוד שלי התלהב שיש מכות "יווווווו" אז התפוצצנו מצחוק ביחד
../images/Emo45.gif ראיתי את זה אצל דודה שלי ובן דוד שלי התלהב שיש מכות "יווווווו" אז התפוצצנו מצחוק ביחד
S SupeRonit New member 19/11/06 #3 ../images/Emo45.gif כן כן כן ../images/Emo9.gif יש אני לא לבד ../images/Emo8.gif מסתבר שגם אותו לא ממש ראיתי אז היה ממש כיף לי לראות פרק "חדש"
../images/Emo45.gif כן כן כן ../images/Emo9.gif יש אני לא לבד ../images/Emo8.gif מסתבר שגם אותו לא ממש ראיתי אז היה ממש כיף לי לראות פרק "חדש"
F Fragile Dream New member 19/11/06 #4 ;[../images/Emo79.gif פספסתי;[ ו...ו... זה אומר שאוטוטו נגמרים גם השידורים החוזרים, ואז אין יותר רקיע בכלל;[
;[../images/Emo79.gif פספסתי;[ ו...ו... זה אומר שאוטוטו נגמרים גם השידורים החוזרים, ואז אין יותר רקיע בכלל;[
S shiratel New member 24/11/06 #7 ראיתיייייייייייייייייי הקטע של המכות = איזה קטע אידיוטי! בחיי! אבל החתונה... למרות ש(סליחה)הוא היה קצת קצת צ'יזי הוא היה יפהההההההה אבל זה אומר שזה סוף העונה ה...שביעית לא? חבל =(
ראיתיייייייייייייייייי הקטע של המכות = איזה קטע אידיוטי! בחיי! אבל החתונה... למרות ש(סליחה)הוא היה קצת קצת צ'יזי הוא היה יפהההההההה אבל זה אומר שזה סוף העונה ה...שביעית לא? חבל =(