היום הצטרפתי רשמית

Anuerysm

New member
היום הצטרפתי רשמית

למועדון היארדבירדז
עם האלבום Having A Rave Up אלבום ממש טוב, אמנם לא קרוב אפילו להיות זפלין, אבל בזמן האחרון אני אוהב ת'סגנון הזה של הסיקסטיז יש אולי המלצות לעוד אלבומים טובים שלהם? עדיף עם ג'ימי

AeroTom

New member
תתחדש!

אלבומים עם ג'ימי יש לך את Little Games, שהוא ו-Roger The Engineer הם 2 אלבומי הסטודיו היחידים של הלהקה. בעבודות הסטודיו של ה-Yardbirds דווקא התקופה האחרונה עם ג'ימי היא הפחות אהובה עלי של הלהקה. אבל Little Games הוא עדיין אלבום ראוי ואמליץ להשיג גרסה מורחבת שלו (שיהיה בה למשל את Think About It, שזה שיר שהיה רק B-Side והוא מאוד אהוב עלי וגם ג'ימי שם נהדר. הוא מבחינתי גם משקף את תחילת המעבר מה-Yardbirds לזפלין והכיוון שג'ימי רצה ללכת אליו, מה שקרה עם זפלין). ממליץ בחום על Five Live Yardbirds, שהוא אלבום הבכורה ואלבום לייב מצויין (כמו זפלין, גם ה-Yardbirds הגיעו לשיאם בלייב). Roger The Engineer כמובן. וה-BBC שלהם שהוא גם נהדר.

Anuerysm

New member
אז אני אלך

על רוג'ר, תודה רבה
(אגב, כמובן שאני חושב שלד זפלין טובים בהרבה)

Aeroguy

New member
אל תנסה להסתכל עליהם מול זפלין

מדובר בלהקה שונה לחלוטין שעשתה מוזיקה שונה לחלוטין. תיהנה משניהם בלי לנסות ולהשוות!

Anuerysm

New member
אני יודע

רק בחודשים האחרונים נכנסתי יותר למוזיקה של הסיקסטיז וזאת הסיבה בעצם שניסיתי את היארדבירדז, לא בגלל לד זפלין אך כמובן שמבחינתי כל דבר שג'ימי פייג' יצר הוא איכותי אז ניסיתי קודם אלבום עם ג'ימי

לגרם

New member
תחדש:]

אחת הלהקות:) המממ אני מציע לך ללכת או על רוג'ר או על הראשון פייב לייב יארדבירדז.

למעלה