היום הצילומים של דניאל במצעד (:
H hodayoyo New member 4/9/05 #4 כנראה אותי ואת בתי ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif אם הפעם תואילי בטובך להגיד שלום
S S h A b i T New member 5/9/05 #7 אי פעם לא אמרתי? ../images/Emo12.gif ראיתי אותך פעם אחת כל חיי. חחח.
H hodayoyo New member 5/9/05 #8 ומתי היתה הפעם הזאת?../images/Emo60.gif וכמו שתראי אחר כך- לא נתראה היום :||
S S h A b i T New member 6/9/05 #9 בעזריאלי.. ביום של ההופעה בכפ"ס. אל דאגה, אף אחד לא הפסיד כלום. אני חושבת שהיית די מתבאסת אם היית באה. היה קהל ממש ממש ממש.... חריג. (?) והוא אפילו לא שר שום שיר. רק ראיינו אותו במשך דקה וחצי בלחץ. תראי בטלווזיה, עדיף.
בעזריאלי.. ביום של ההופעה בכפ"ס. אל דאגה, אף אחד לא הפסיד כלום. אני חושבת שהיית די מתבאסת אם היית באה. היה קהל ממש ממש ממש.... חריג. (?) והוא אפילו לא שר שום שיר. רק ראיינו אותו במשך דקה וחצי בלחץ. תראי בטלווזיה, עדיף.
H hodayoyo New member 6/9/05 #10 האא וואלה../images/Emo60.gif כי בהופעה של פיטרוט בטאוור עמדתי ליידך וחיכיתי ולא היתה תגובה הוא לא שר?!? מה זה פה???
האא וואלה../images/Emo60.gif כי בהופעה של פיטרוט בטאוור עמדתי ליידך וחיכיתי ולא היתה תגובה הוא לא שר?!? מה זה פה???
S S h A b i T New member 6/9/05 #11 לא נורא, שידרו את הקליפ מניצנים <אני בטוחה שתשמחי..> הייתי בטוחה שהוא ישיר.. ושזה יהיה לגמרי אחרת.. חשבתי שזה בסגנון הבמה המרכזית.. אבל זה לא. קיצר, לא הפסדת כלום.. אני בטוחה שעכשיו את מרגישה יותר טוב.
לא נורא, שידרו את הקליפ מניצנים <אני בטוחה שתשמחי..> הייתי בטוחה שהוא ישיר.. ושזה יהיה לגמרי אחרת.. חשבתי שזה בסגנון הבמה המרכזית.. אבל זה לא. קיצר, לא הפסדת כלום.. אני בטוחה שעכשיו את מרגישה יותר טוב.
H hodayoyo New member 6/9/05 #12 חחח כן ../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif ממש שמחה על הקליפ מניצנים... אנשים בבצפר באים ואומרים לי שהם ראו אותי בטלויזיה ולא זוכרים איפה
חחח כן ../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif ממש שמחה על הקליפ מניצנים... אנשים בבצפר באים ואומרים לי שהם ראו אותי בטלויזיה ולא זוכרים איפה
A AVIV80 New member 6/9/05 #13 בטאואר דניאל רק שר שיר אחד לא הבנתי הוא נתן לשייגעץ שני שיריים ודניאל שר רק שיר אחד הודיה איפה היית בטאואר רקודס?
בטאואר דניאל רק שר שיר אחד לא הבנתי הוא נתן לשייגעץ שני שיריים ודניאל שר רק שיר אחד הודיה איפה היית בטאואר רקודס?
H hodayoyo New member 6/9/05 #15 הממ../images/Emo60.gif כשמסתכלים על הבמה- משמאלה... ראית את אור (סינטטית), לא? הייתי איתה ואחרי שדניאל ירד יצאנו משם החוצה
הממ../images/Emo60.gif כשמסתכלים על הבמה- משמאלה... ראית את אור (סינטטית), לא? הייתי איתה ואחרי שדניאל ירד יצאנו משם החוצה
A AVIV80 New member 6/9/05 #16 עמדתן לידי לפני ההופעה ודניאל עבר וחתם לכן וגם היה קטע מזה מצחיק שהיו צריחות של המעריצות אז את ואור התחילו להסתלבט עליהן ואמרתן מה הן צורחות
עמדתן לידי לפני ההופעה ודניאל עבר וחתם לכן וגם היה קטע מזה מצחיק שהיו צריחות של המעריצות אז את ואור התחילו להסתלבט עליהן ואמרתן מה הן צורחות