היום הראשון בלימודים...

היום הראשון בלימודים...

שנה אחרונה. איזה תענוג. אז מה? שבתתם/ן? הטרחתם/ן את עצמכם לבוא? צלצלתם/ן למזכירות של החוג כדי לברר מה קורה? וסתם מרמור, בתור סטודנט שנה שלישית... התיק השנה פחות יפה משל שנה שעברה... וגם קטן יותר אבל לפחות היומן יצא יותר יפה ופנקס ההטבות יותר מוצלח משנה שעברה איך היה לכם/ן?

amitk80

New member
איך היה היום הראשון

אהלן, עמית סטודנט שנה שניה לסטטיסטיקה ומערכות מידע. האמת שבאתי בבוקר (בסביבות 7:45 לאוניברסיטה) במין תחושה כזאת של אדישות ויאללה יהיה מה שיהיה. בשעה 8:05 התבשרתי כי השיעור "תורת ההתפלגויות" התבטל בגלל השביתה. לצערי בשלב יותר מאוחר נודע לי כי יש לי שיעור אנגלית מתקדמים 2 בשעה 12:00 מה שאילץ אותי להשאר באוניברסיטה ולא לחתוך יחסית מוקדם. התיק של האגודה נחמד אבל האמת שהם הוציאו תיק יפה יותר לפני שנתיים (אבל לדעתי הוא יותר טוב משנה שעברה). היומן נראה אחלה וזה טוב שיש שם את כל הטלפונים של הנציגים באגודה ואת פנקס ההטבות עדין לא בדקתי. מעבר לזה לא ממש הורגשה השביתה. זה נראה יותר כמו קרקס ויסלחו לי המרצים. נראה לי מוזר שבשביתה שחלק לומדים, חלק לא לומדים וחלק באמצע (כמוני). זה לא נראה מקצועי. אם הם רוצים לנסות להשיג משהו עדיף שילכו עם קצת יותר כוח ויצרפו גם את הסגל הזוטר ולדעתי זה מה שיקרה. אני לא כל כך מאמין שזה יגמר בקרוב ובמקצועות המדויקים זאת בעיה להסתמך רק על תרגולים ללא הרצאות. מה שכן מאד הפריע לי זה הבלאגן שהלך בקמפוס ומסכנים הסטודנטים החדשים בעיקר שהלכו לאיבוד. אם מישהו נתקל בי היום מקווה שהצלחתי לעזור לו כמה שאפשר. מעבר לכך, כל השביתה הזאת מכניסה את המזכירויות להרבה מאד עצבים שללא שום סיבה חטפתי את זה מסטטיסטיקה. שיהיה המשך שבוע טוב ובהצלחה בעיקר לחבר'ה החדשים. למי שיש שאלה שירגיש חופשי לפנות. עמית

עופרה מסטטיסטיקה

הוציאה אלייך עצבים? איך נפלו גיבורים, היא הייתה בעיני המזכירה האולטימטיבית...

התיק בהחלט שבר שיאי כיעור../images/Emo5.gif

אפור+כתום זרחני? הכיצד? האם אנשי האגודה עשו סקר ושאלו מה הם הצבעים הכי כעורים ולא קשורים בעולם? סתם, היה יום מעאפן, בשביל שיעור אחד שהגיעו אליו אולי רבע מהסטודנטים הרשומים לקורס...סתם פשוט בזבוז זמן ומחר יש לי עוד יום כזה עם שיעור אחד שתקוע לי איפשהו באמצע היום.

flutter girl

New member
יואו

התיק הזה? ראיתי אותו היום אצל מישהו. בעע. אבל אני בודאות לוקחת אותו לימי ספריה.

למעלה