היום הראשון שעבר חלק לגמרי!!

היום הראשון שעבר חלק לגמרי!!../images/Emo45.gif

כנראה שאני מתחילה להתרגל...
אז היום בפעם הראשונה, למדו כמו בני אדם, ולא כיסחו אחד את השני, והיתה אוירה נעימה, שנמשכה כל היום!!! ותלמידה אחת כבר כתבה לי במחברת האישית הסודית שלנו, שהיא אוהבת אותי
כמו שאני משננת לתלמידותי: לכל דבר חדש בסוף מתרגלים בסוד אגלה לכם,
שנראה לי שאני כבר מתחילה לאהוב אותן...

Diana M

New member
אוריתוש, כל כך מהר?../images/Emo2.gif

הייתי בטוחה שזה יקח לפחות עד אחרי החגים. את כנראה אכן מורה מוצלחת מאוד
כאשר כתבת על הבאלגן הגדול, רציתי לכתוב לך כי עליך להמתין, לראות כיצד דברים מתפתחים. לתת לעצמך זמן וגם לבנות. אך חשבתי כי אינך שייכת לקטגוריית "הממתינות" הרי התחלת כבר לשלב את הבנות מהשבוע הראשון.
והינה לא הספקנו לסגור את צנצנות הדבש ואת כבר מתמוגגת. שמחה עבורך יקירה. אך גם רוצה לומר את אשר את בטח יודעת. עוד יהיו ירידות וימים לא קלים. נסי לעשות ניתוח מצב. אחרי שהכרת מעט את הנפשות הפועלות בררי לעצמך מי המנהיגות. מה מעורר ענין. איפה ניתן ליצור מוטיבציה חיובית. סביב מה ניתן לגבש את הכתה לצורך השגת מטרות חיוביות לשם תופנה האנרגיה וכלכלי צעדיך בהתאם ובתבונה. ומעל הכל המשיכי להיות את. קשובה ומכבדת ומאידך לא חברה כאם מחנכת היודעת לציב גבולות ברורים. שנה נהדרת לכן

לא כל כך מהר, דיאנה...

ואני לא חיה באשליות שזה יימשך כך, או שמחר יהיה כך שוב. אני רק התרגשתי מהעובדה שזה יכול לקרות. אגב, צדקת שאני חסרת סבלנות, אבל אני כן שייכת לקטגוריית הממתינות במובנים מסויימים. (עוד לא התחלתי אבחונים, שילוב התחיל רק עם ילדה אחת, עוד אין מערכת שעות קבועה...) מכירה את הפזמון השחוק: "אחרי החגים..."? אני בהחלט מנסה כל הזמן לבדוק וללמוד מה מדבר אליהן, מה מעורר בהן מוטיבציה, ומה עוזר ליצירת קשר אצל כל אחת. בהצבת הגבולות אני קצת נתקעת
אבל משתדלת להיות חזקה... תודה על העצות, דיאנה. ושנה נפלאה גם לך!!!

Diana M

New member
זו לא אשליה אוריתוש

את גרמת לזה להתרחש היום ואין לי ספק כי תגרמי לכך להפוך שגרה. כל הכבוד לך.

למעלה