היום הראשון איך היה?
צ צ ל י ל ו ש New member 15/4/04 #2 ../images/Emo26.gif מגעיל... דוחה.. מעלה גרה... מכוערררר.... פשוט סיוטטטטטטטטטטטטט ועוד עם דלקות בעיניים שכולם חושבים שעישנתי באנג... נ--י--מ--א--ס
../images/Emo26.gif מגעיל... דוחה.. מעלה גרה... מכוערררר.... פשוט סיוטטטטטטטטטטטטט ועוד עם דלקות בעיניים שכולם חושבים שעישנתי באנג... נ--י--מ--א--ס
ג גללללללל New member 15/4/04 #3 חחח מזדהה עם כל מילה שצלילו'ש רשמה חוץ מהקטע של העיניים חחח אני פשוט מצוננת
D DaSi ON LsD New member 15/4/04 #4 דיי נחמד למרות שזה היום הכי נורא שיש, הצלחתי לעבור אותו. למרות שזה ביצפר והכל, זה הרבה אנשים שלא ראיתי שבועיים..
דיי נחמד למרות שזה היום הכי נורא שיש, הצלחתי לעבור אותו. למרות שזה ביצפר והכל, זה הרבה אנשים שלא ראיתי שבועיים..
Q QuE DiFiciL AsEr yo New member 16/4/04 #5 איך היה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif היה בצפר שומדבר טוב לא יכול לקרות שם... אלא אם כל המורים יישרפו וכל הילדים שאני שונאת גם חוצמזה שפגשתי הרבה ילדים שלא ראיתי שבועיים, הכל נשאר כרגיל- שכבה חרא... שיעורים משעממים... מורות שמנות... וכל שאר ה- CRAP
איך היה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif היה בצפר שומדבר טוב לא יכול לקרות שם... אלא אם כל המורים יישרפו וכל הילדים שאני שונאת גם חוצמזה שפגשתי הרבה ילדים שלא ראיתי שבועיים, הכל נשאר כרגיל- שכבה חרא... שיעורים משעממים... מורות שמנות... וכל שאר ה- CRAP