היום הראשון..

היום הראשון..../images/Emo98.gif../images/Emo163.gif

איך היה? לאיזו כיתה עליתם? נהניתם? ספרו חוויות, פדיחות וסתם שטויות!

וואו, היה לי יום מעולה! ../images/Emo163.gif

אז ככה, התחלנו את היום בזה שלא למדנו כלום עד שעה חמישית, ובשעה חמישית ושישית למדתי תולדות האומנות.. וואו, זה מעניין.. אבל ממש! (בלי ציניות
). בבוקר הסתבר לי שביטלו לי שעות שביעית שמינית, אז חזרתי הביתה מוקדם, והספקתי לגשת לשלוח טופס לשדרוג הפלאפון (יחי השטחיות!
). אחח.. איזה יום:)

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifב-3 משפטים.

1. זה היה היום הראשון הכי גרוע שלי. 2. עליתי לכיתה ז'4, מופ"ת בעירוני ג' מוטה גור שבמודיעין. 3. כל מי שלומד בעירוני ג' מוטה גור, או כל מי שבמודיעין פה, שכבה ז' שנכנסה השנה היא שכבה גרועה יותר מגויאבות, בייחוד ז'4 המטומטמים והמפגרים. D:

hermaioni

New member
היה כיף!../images/Emo13.gif

עליתי לכיתה ט', לא למדנו היו כלום רק דיברנו על המלחמה וכל זה...[אני מהצפון] והכי מעצבן זה שתמיד לטטניקים יש מסדרון משלהם כזה הכי יפה, אבל דווקא השנה השאירו אותו באותו המדסרון!
וגם כל פעם נכנסתי לכיתה הקודמת שליXD סה"כ היה כיף.

AriellA100

New member
../images/Emo13.gif

היה דפוק... השיחות הרגילות על המלחמה..... בסוף אני לא לומדת ביום שישי
(גם שנה שעברה לא למדתי ביום שישי, אבל השנה הודיעו שחוזרים ללמוד אצלנו ביום שישי, אבל כיתות י"ב לא לומדים ביום שישי
) אוף מחר יש לי ספורט
איך אני שונאת את זה... יאא אני כיתה י"ב איך גדלתי

simple day1

New member
לא היה כלום..

רק היה טקס מפגר ודיברנו על המלחמה וכל זה..והלכנו הביתה..מחר יש לי מבחן באנגלית..

mogili

New member
היה חביב ביותר

ישנתי רק איזה שעתיים אז כל היום נימנמתי ^_^ אה וגם, ההרכב שלי היה אמור להופיע בטקס פתיחת שנה- אבל שכחו אותנו! נפגענו.באמת שנפגענו. חח סתם P: אבל היה נחמד =]

היה בסדר. |: ../images/Emo103.gif

נמ, משעמם בעיקר. היה לנו רק 4 שעות. D: והזונה למתמטיקה הודיעה שיש בוחן יום ראשון.
רק חזרנו כבר בוחן
היא כולכך זונה
אני שונאת אותה
~מפסיקהלהתבכיין~

l i o r a n g e

New member
קקי פיפי וזה לא טורט

1.אין לי חברים בגרוש בכיתה ח'2 2.הבי"ס שלי התפוצץ פאקצות זייניקיות שמסתובבות לי בין הרגלים ועושות לי חשק להעיף אותן בבעיטה עד ללא יודעת איפה. 3.ה"חברות" שלי שרמוטות שחושבות שאני לא מגיעה לרמה שלהן כי אני שומעת להקות כמו panic! at the disco ו-pink floyd 4.ישנם שני חתיכים חדשים, הבעיה היא שהם כמה שכבות מעליי (כי זה חט"ב ותיכון ביחד) והם לא שמים עליי בגרוש. קקי פיפי

l i o r a n g e

New member
להלהלה הם כן שמים עליי

והם כאלה עמוקים ונחמדים. ואחד אמר כזה "כשלבנאדם יש יופי פנימי, זה גם קורן החוצה ואת, את יש בך משהו טוב!" אעהאעהעאהאעהאעאהאעהאעאהעאהאעאהעעהאאהעעאהאהע *מתלהבת בטרוףףףףףףף*

למעלה