היום הרגשתי בפעם הראשונה "אמא של.."

היום הרגשתי בפעם הראשונה "אמא של.."

אולי זה מצחיק, אבל היום הרגשתי בפעם הראשונה שאני באמת "אמא של יואב"(ולא, זה לא קרה בלידה, ולא כשקראו לי בפעם הראשונה בטיפת חלב "אמא של יואב", ולא כשהוא קרא לי "אמא" בפעם הראשונה - זה בכלל היה בלילה, ולא יכולתי להרגיש כלום חוץ מרצון עז לישון....
). מין אשה מבוגרת כזו, עם אחריות על הכתפיים. וכל זה למה? הגננת נגשה אלי בבוקר וביקשה שאביא לחגיגה שיש לנו בגן ביום שישי הבא (מעין קבלת שבת עם ההורים בשילוב עם שתילת שתילי ירקות בגינת הגן עם הילדים) עוגה. נפעמתי. אני? עוגה? לגן? זו הפעם הראשונה. והרגע הפשוט הזה כל כך הקסים אותי, ופתאום הבנתי והרגשתי שאני אמא שלו. שאני אדם בוגר ואחראי (הא!) עם ילד. ילד. שלי. אולי אני קצת קשת תפיסה ולקח לאסימון כמעט שנתיים עד שהוא נפל עלי, אבל זו היתה הרגשה פשוטה וכל כך נפלאה
וכל היום אני מחייכת בגלל העוגה הסתמית והכל כך חשובה הזו (ואני בטוחה שהגננת בכלל לא ידעה כמה היא נגעה בלבי).

anat_i

New member
את ממש לא קשת תפיסה

לוקח הרבה זמן עד ש"מעקלים" את הילד הראשון (בשונה מאד מהילד השני) ואפילו אני, עד עכשיו, מתסכלת לפעמים על הבן הגדול שלי בן ה-7 ולא מאמינה שאני אמא של ילד כל כך גדול...

|עוגה| איזה יופי!

אני יודעת שאין לזה סימן, למרות זאת, הייתי חייבת... וגם- |אמא| |אסימון| ו- |אדם בוגר ואחראי|

מאוד מרגש ../images/Emo23.gif

אני קלטתי את זה ביום הולדתו הראשון של יובל...כשישבתי להכין לו את הזר ונזכרתי איך אמא שלי עשתה לנו את זרי יום ההולדת...ופתאום קלטתי שאני עושה זר לילד שלי...ממש בכיתי! ואולי אפשר לעשות סקר...מתי הרגשת לראשונה שאת "אמא"?

רותי&ע

New member
../images/Emo39.gif ברכות לקבלת התואר החדש

והחשוב ביותר שאפשר לקבל - אמא

למעלה