היום הרחקתי לכת......

שחר 103

New member
היום הרחקתי לכת......

איזה יופי היום, אחד הימים היותר חמים ומציקים , אמא שלי בוכה, שחר ת'בא לירושלים? אני נוסגעת להסתובב שם עם האחים בכותל וכו', הר הטייסים וכד'... אחריי בילוי מדהים ב"הרצל" שנמשך בערך חצי שעה/שעה של ווינשטפן קרירה ושיחה על הצבא(אני משער שחלקכם שכחתם כבר מה זה) חזרתי בסביבות 2 ב10 בבוקר השקמה, כולי שפוך ומת מעול השבוע שלא נתן לי לישון(סתם בטלן עלוב) הגענון להר הטייסים הדרך הייתה מפותלת ומסוכנת אך אני הצלחתי, הפיג'ו בקושי סחבה עם המזגן אז נסענו כמו שאנחנו אוהבים עם חלונות פתוחים כשאויר הרים צלול כיין זול של כרמל מזרחי(מפוסטר,אין מה לעשות) חודר לריאות הלבנות שלנו(מזכרת בתיה, אויר טוב) הגענו לכותל ישר דבקנו ב'גלה מערבי עם זעתר(איזה כיף) נכנסנו לרובע(המממ פוZטיב) היהודי... (כמה מדרגות יש שםםםםם !) עד שהגענו למטה, המקום היה דיי ריק יחסית , אבל הקיר נשאר אותו הדבר, שום דבר לא השתנה, חוץ מכמות הפתקים שכבר הפכה למן עיסהההההה P: אבל בכל זאת דחפנו פתק(אז מה אם יום שבת! ה' תמיד מסתכל לא? אחריי זה קינחנו באבו-גוש במסעדה לבנונית "יאפית" (תוך חצי שעה כבר היינו בחוץ) ומשם קינחנו במכולת של אבדל ג'מוס (קנינו בקבוק מים וקולה) הממ כאן תמו עלילותיי ליום עמוס זה, רציתי לתלות על כמה דוסים שלטים של הצביעו לשחר פרס -11 אבל איזו שמנה(עם המוןןןןן שערות ברגליים) איימה עליי שהיא תתיישב עליי P: וואי, מחר...... יום גדול? קטן? משו? העיקר שמויאל יקח !

ליאור 103

New member
תגיד, יש מצב שהקיר הזה חי והדברים

הירוקים האלה שיוצאים ממנו הם לא אזוב אלא שערות ? כי אם כן הכותל צריך דחוף נטוראפיל או משהו בסגנון... או כמו שאורן גולן תמיד אומר - "ותודה לנטורפיל שבזכותכם אני חלק לנצח"

רמי 103

New member
שחר חחח איזה שבת, ליאור צריך אותך

במסגרת המשימות של שבוע הבא יהיה צורך לעשות קטע ראפ בלייב. איפה הקטע הזה שפרסמת כאן? אתה אולי מוכן לפרסמו שוב? בתודה מראש

ליאור 103

New member
רק כי ביקשת.. אבל הרעיון שעומד

מאחוריי קטע ראפ בלייב הוא לעשות קטע ראפ בלייב.. לא לקרוא טקסט כתוב.. ערב טוב לכם היום וערב טוב לכן הגעתי עד לכאן אתם תקשיבו לי גם כן כי השדרן של המדינה עכשיו הולך ומתחמם תקשיבו לי טוב טוב כאן כי הקצב מהמם אז דא דא די דא דא דם נאבקים כמו ואן דאם עוברים מתחרות לתחרות שדרן ועוד שדרן כי היום עושים היסטוריה מה'א' עד ה'ת' תהיו אתם תהיו צנועים לא להרים ת'אף אז תרשו לי להציג עכשיו את המועמדים כולם כאלה תותחים וכל כך נחמדים עומדים ומחכים כולם בלחץ על קוצים אבל אני הגעתי - נגמרו התירוצים ראשון יבוא לו רמי כי הדרת פני זקן למרות שירושלמי הוא שועל ותיק גם כן ומסתבר שהוא יכול אתכם כאן ללמד שיעור על מה עושים עם הגרושה מותר וגם אסור האיש בהיי טבעי לדעתי הוא לא על קוק אם תשאלו מבחינתו עדיף רק בבנקוק רמי ירושלמיייייייייייייייייייי !!!! אז ישבתי וחשבתי מי יהיה כאן השני מהר מאוד הבנתי שיט ! זה בטח לא אני אז קבלו כאן בתשואות חמות דפק חולצות מהממות למרות שהוא קצת הומו אבל אחלה של שדרן שחר פרס תיתן לי יד ויאללה בוא לכאן הבן אדם פשוט תותח אין פירצה שלא יפתח אני אקרא לו אוחצ'ה AND THE REST תלוי רק בך שחר פרס !!!!!!!!!!!! אז צר היה כל כך הייתי אז מוכרח לפרוס כנפיים ככה ולעוף אל מקום שבו יש יונתן נבו כי הוא אותך רואה שקוף הבן אדם הזה מצחיק וכנראה שהוא אוהב גמלים יש כאמל ויש קלאבים ואפילו פאב כללי למרות שהוא רדום הוא כבר הבין את הכללים הוא לא נרדם בשיעורים למד מהגדולים יונתן נבו !!!!!!!!!!!! עד עכשיו כולם היו בנים וזאת דיי הגזמה קבלו את האחת היחידה היא מקסימה יש לה קול הורס ואישיות מדהימה השדרנית של המדינה ותקראו לה נעמה נעמה שוחט !!!!!!!!! המועמד הבא מגיע ותייחלו אל הגואל השם הוא דווידוביץ' אבל תקראו לו אל כשאין גבולות הפה פרוץ ולקלל בלי שום תירוץ הוא לא שולט על המילים אבל האיש עוד במירוץ כי הוא מצחיק והוא קרוע ונשאר כאן עוד שבוע נראה לי שהשם שלו פתאום הפך ידוע אלוהים דווידוביץ' !!! אז דיברנו על הכל יכול - ששמו כמו שם האל עכשיו עולה אדם חדש ששמו הוא דניאל הכי צעיר בחבר'ה אבל יש כאן פוטנציאל האיש שדרן בחסד ונמצא כאן רק בגלל שכמו לשאר גם עבורו יש סיכוי ממש גדול לקחת ניצחון ולהפוך לכל יכול כי רדיו הוא כח כי יש לו השפעה אחי אתה ענק והשדרן של השעה דניאל אלפנביין !!!!!!!!! ביקשו ממני לקצר אבל יש עוד מועמדים וכולם סקרנים וככה כל כך נחמדים אז עדי תקשיב לי טוב עכשיו אני אמשיך איתך כי אחותך פצצה אני אוהב את אחותך אבל עכשיו כבר ברצינות נותן לך עוד הזדמנות כי בתכנית האחרונה אתה הוכחת אמנות כי כשהיית מעצבן בסוף נתת את הסטייל וכל השאר לא התבלטו אתה הוכחת שכדאי רק לפעמים להתעצבן אתה כבר לא כל כך מסכן בסוף אתה הוכחת שאתה תותח גם כן עדי פרבר !!!!!!!!! עכשיו נזמין ת'בלונדה לכולכם היא לא חידה כולם מזמן הבינו שכרמל היא יחידה ועם לפרבר יש קטן ולי אומרים שלא עומד נזמין אותך עכשיו ואחרייך את עודד כרמל מחנאי !!!!!!!! עודד שוקי מה נסגר ? גיטריסט אבל גם שר רוקד לו וואלס במסדרונות הבן אדם מוכשר לאיש היום יש 2 אבות ויש לו שפע אהבות בהצלחה - כי בן אדם אתה במחשבות טובות עודד שוקי !!!!!!!!! השם שלה כמו פנינה היא לא תפרסם שמפו תפסה לה את פריצקי בכבודו ובעצמו האיש היה חרד הוא לא ראה את המועד פתאום החרדות שלו הפכו להיות כמו עד האפשרי להשפלה כי חרדה כמו מחלה ואת נתת כאן את הסקופ שירלי את יצאת גדולה שירלי רוזנבלום !!!!! מחזיקה לה בדיפלומה של מצחיקנית דגולה ראיתם את מירב ישר הבנתם - היא גדולה ולא א'נלא משחק לכם עכשיו רק על תרתי משמע היא ענקית מהחיים וכאן עליה עוד נשמע אז לצחי יש כרבולת היא חיקתה כאן תרנגולת מגיעה כמו מערבולת וסוחפת את כולם כן ככה זה מלכה / מכה שולטת על כולם מירב הרמל !!! תקשיב לי טוב יא תחלואה עכשיו הפרי מגיעה כי כשכרמית נמצאת בשטח כל השאר סתם המצאה תופסת נוכחות, תופסת ביטחון, יוצאת עם בחורים שמשפריצים על החלון של המכונית לא בתכנית היא בחורה דיי כוחנית אבל עמוק בפנים בלב כולם יודעים היא אמיתית כזאתי מאמי מתוקה תפתיע את ההפקה אתם תראו שיום אחד היא גם תכבוש אתכם בינתיים שימי עוד מחשוף ויאללה לזמזמם כרמית פרי !!!!!!! ג'ורנו בון ג'ורנו יאללה נו כבר תתעורר השם שלך הוא יום אחד אבל לא יום אחר לרואי יש נוכחות כזאת של גור צלליכין נכנס ישר לקטע לא ידע ולא הבין שעוד חמש דקות בערך הוא יגיש לכם מבזק את כל החדשות הוא עוד יקליט ולא יימחק יש לו סטייל וכישרון והתמדה בכמויות כמעט בטוח שנראה אותו בתכניות של הערוץ שהמספר שלו 5+5 ברגע שהוא משדר ניצתת בו האש רואי ג'ורנו !!!!!!!! אז יש שמוליק ויש סמוליק ועכשיו זה סמואל אז תנו כבוד לסמי שהגיע לבלבל את כל הבחורות הוא כבר הספיק לשים בצד יורה לו משפטים מהשרוול הוא לא לבד יושב לו עם חיוך סטנדרטי יש לאיש את כל היום אבל השאיפה שלו בעצם היא להיות תמיד עירום סמואל הלוי !!! מביאה איתה תמימות או אולי בעצם תום ענבר את מצחיקה ומהממת כמו חלום רק רוצה להיות זמרת היא את החלום תגשים אחרי הרדיו יש לה ככה הקלטות תוך כמה חודשים היא תוציא את האלבום ואנשים יהיו בחום הם לא יבינו איך הם לא שמעו אותך כאן עד היום אז תעלי עכשיו לשיר ובואי תעירי את העיר הגיע זמן לתל אביב הגיע הזמיר ענבר טובי !!!!! תמיד אומרים יצחק מי שיצחק אחרון אז הבאנו את יצחקי ג'ני ככה לפזמון כי היא ג'ינג'ית מתולתלת עם הקול היא מבלבלת כולם שומעים ישר ללב היא מסתכלת מרתקת את המאזין לוכדת בשניות רציתי להבהיר רק כדי למנוע טעויות אני הכרתי אותה קודם כבר אצלי בתחנה כשהיא תהיה גדולה היא עוד תשלח לי הזמנה אליה ואל החבר ישר לחתונה אני ממתין בינתיים סתם נשאר בהמתנה ג'ני יצחק !!!!! אז עשינו כבוד לכל הנשארים עכשיו השארתי קצת מקום וכיף לאחרים אורן בן אדם אתה פשוט חבר בן אדם מצחיק שלא רוצה להתבגר רק עושה תמיד פנאן ויש לו פטיש מסוכן נסדר לך את שחר מגפי בוקרים - זה כאן אייל אחי שמעת בסיום גם את אמיר כולם חוזים לך ברדיו עוד עתיד מזהיר ויש לך גם זמן, מוטיבציה ורצון ואם תתמיד אני אחראי תהיה מקום ראשון אז קום על הרגליים ותיתן לנו בראש בסוף תהיה מנכ"ל הרדיו ב-103 ואזנה בן אדם, אתה שרדת כמו גדול אבל בסוף הערב, לא נורא חטפת גול אז תתאושש מזה אחי כי החיים רק מחשלים צריך לזרום קדימה ולתפוס את הגלים שמחכים לנו תמיד עוברים מעבר לפינה תראה שהחלום עוד יתגשם כמו מתנה שמצפים לה כל הזמן ואז בסוף היא מגיעה כל רגע שעובר נותן לנו עוד הפתעה אז לכל חברי הפורום סיימתי את הראפ עכשיו אני הולך לישון מביא אותה ב-NAP יאללה אנשים.. ככה עושים ראפ.. לילה טוב...

למעלה