היום השני לדיונים

Golden crown

New member
היום השני לדיונים

היום החל יום הדיונים השני בבית המשפט העליון שבלוס אנג'לס בעניין התביעה של קת'רין ג'קסון. היום החלו לצוץ פרטים חדשים בנוגע למותו של מייקל. הפראמדיק תאר את חדר השינה של מייקל ואת המאמצים הקדחתניים להחיות את מלך פופ ביום שבו הוא מת.

במהלך משפט זה, רבים מפרטים אישיים בחייו של מייקל ייחשפו לציבור ככל שיתפתחו הדיונים בחודשים הקרובים. העדים צפויים להעיד על טיפולים רפואיים חשאיים, הוצאות כספיות מפוארות ורגעים בהם בילה מייקל עם אמו וילדיו.

בארבע השנים מאז מותו, כמעט כל היבט של חייו של מייקל נחקר בהליכים בבית משפט: בסרטי תעודה, בספרים ובכתבות חדשותיות.

ובכל זאת, בתביעת הרשלנות שהוגשה על ידי אמו נגד AEG תספק תיאור מפורט ביותר של מאבקי ההתמכרות של מייקל לתרופות, כולל עדות מאשתו לשעבר דבי רואו על טיפולים הכרוכים בהרדמת פרופופול שראשיתה ב- 1990.

טיעוני אמו של מייקל הם ש- AEG לא חקרו את הרופא טרם העסקתו, מה שמאוחר יותר הוביל למתן המינון הקטלני. החברה מתנערת מאחריות ומכחישה כל אשמה.

במהלך נאומי פתיחה, עורכי הדין תייגו את ההתמכרות של מייקל לתרופות כמה שהוביל למעמד הכוכב שלו.

עו"ד בריאן פניש המייצג את קתרין ג'קסון, אמר שבעיות הסמים החמירו כאשר היה מייקל היה תחת הלחץ של הופעות חיות.

עו"ד מרווין פטנם המייצג את AEG השיב כי מעמדו של מייקל ככוכב נוצל על מנת לספק סיפור כיסוי לקבלת טיפולים מרובים, טיפולים רפואיים מרובים, שרבים מעורבים בפרופופול.

בשלב מסוים בהליכים, התיאור הקשה של מאבקו של מייקל בהתמכרות הוביל מושבע אחד לרכון קדימה ולבהות ברצפה במשך כמה רגעים.

קתרין ג'קסון ושניים מילדיו של מייקל, פרינס ופאריס, הם עדים פוטנציאליים שעדותם צפויה להתמקד באבל ובהשלכות של מותו של מייקל עליהם.

פניש הפעיל על גבי המסך שיר שמייקל כתב לילדיו כמונטאז' של תמונות במהלך נאומי פתיחה. הוא גם הקריא פתק בכתב יד ממייקל שאמו מסגרה ותלתה על הקיר שלה.

"הדרך היחידה שבה תוכלו להעריך את נזקים, היא אם תדעו מה שהיה להם", אמר פניש לחבר המושבעים ביום שני לפני שקרא את המכתב ושהפעיל את "You Are My Life".

קתרין ג'קסון ניגבה את עיניה בממחטת נייר. ביום שלישי, היא עזבה את אולם בית המשפט בעת שהפרמדיק תאר את מצבו של בנה ביום שהוא מת.

ייתכן ויעברו כמה ימים לפני שהמושבעים יוכלו לקבל מבט נוסף בצד זה בחייו של מייקל.

המשפט יכלול גם עדויות על מצבו הפיננסי של מייקל, עם חובות שהגיעו לכ -400 מיליון דולרים עד מותו
.
AEG טוענים שהחובות גרמו לו לקיים סדרת קונצרטים מוצלחת באופן נואש.

"מייקל ג'קסון הפרטי היה כמו הרבה אמריקאים בשנות ה -2000, הוציא הרבה יותר ממה שהוא עשה", אמר פטנם לחבר המושבעים אחרי שתאר את "אחוזת נוורלנד המפוארת" של מייקל, אוסף האמנות שלו והוצאות אחרות.

בלש משטרת לוס אנג'לס שחקר את רופאו של מייקל, קונרד מוריי, סיפר לחבר המושבעים ביום שלישי שהרופא היה יותר חייב יותר מ 500,000 $, וייתכן שהיה מונע על ידי המשכורת גדולה לעבוד עם מייקל.

הבלש אורלנדו מרטינז העיד כי הוא בדק את הכספים של מוריי בחיפוש אחר מניע כספי לעבודה עם מייקל והסתמך בעיקר על רשומות ציבוריות. התגלה לו שביתו של מוריי בלאס וגאס היה בהליכי עיקול, ומוריי מתמודד עם מספר שיעבודים לדמי מזונות שלא שולמו וחובות אחרים שלא שולמו גם הם.

מרטינז אמר שהדבר הוביל אותו להאמין שמעשיו של מוריי הונעו משכר של כ- 150,000 $ לחודש שאמור היה להיות משולם על ידי AEG.

"הוא יכול לשבור את הכללים, לכופף את הכללים, לעשות מה שהוא צריך לעשות כדי לקבל תשלום", אמר מרטינז. "זה יכול היה לפתור את הבעיות הכספיות שלו".

הכספים של מוריי לא היו גורם בתיק הפלילי שהסתיים בהרשעתו ב-2011 בגין מתן מנה קטלנית של פרופופול למייקל.

מרטינז גם הראה למושבעים את תצלומי התרופות השונות שהתגלו בחדר השינה של מייקל, כולל כמה בקבוקונים של פרופופול.

עם תחילת עדותו ביום שלישי, הפאנל כוון על ידי הפרמדיק ריצ'רד סנף לחדר השינה של מייקל, מקום שמייקל נהג להשאיר נעול ושבו ניתנו טיפולי פרופופול מחוץ לטווח ראייה של כולם, פרט למוריי.

סנף, פרמדיק וכבאי במשך כמעט 28 שנים, סיפר על תגובתו לחדר השינה של מייקל ב -25 ביוני 2009, ועל סצנה יוצאת דופן.
הוא תאר את מאמציו הקדחתניים של מוריי להחיות את מייקל.

"הוא היה חיוור, הוא היה מזיע", אמר הפרמדיק של מוריי. "הוא היה מאוד עסוק".
לדבריו, מייקל נראה במצב של מחלה סופנית.

"עבורי, הוא נראה כמו מישהו שהיה בשלב הסופי של תהליך מחלה ארוך", אמר סנף, והוסיף כי מוריי אמר לו שהוא מטפל במייקל שסובל מהתייבשות נוזלים
.
סנף סיפר לפנל שהוא מצא ראה מוט התכת, בלוני חמצן ושידה עם כמה בקבוקי תרופות.

בדיוק כפי שהוא העיד בעבר במשפט הפלילי של מוריי, הפרמדיק אמר בפנל כי מוריי מעולם לא הזכיר פרופופול.

ידיו של הכחולות של מיקל, רגליו, שפתיו, והעיניים היבשות סימנו לסנף שמייקל היה מת ולא נשם במשך זמן רב.

צופים ופפארצי כבר היו התאספו בשערו של מייקל ומישהו הצמיד מצלמה לחלון האמבולנס כדי לקבל תמונות של הגופה.

regiof

New member
זה רק מוכיח דבר אחד... שאף אחד...

לאף אחד לא ענין מה מייק מרגיש... אף אחד לא באמת דאג למייק.. כולם רק חשבו איך לעשות כסף על הגב שלו... ולנצל את זה שנכון היו לו חובות... אבל מכאן ועד זה לנצל אותו... פשוט מגעיל.. מראה כמה אנשים יכולים להיות עם תאוה לכסף...ולמה לחשוף את הילדים למשפט הקשה הזה .. לא מובן... שום דבר טוב לא יצא מזה , זה בטוח!!!

Golden crown

New member
דעתי

מה שאת אומרת נכון וכתבתי על זה גם באתר. כל אחד שהיה מעורב בחיים שלו חשב איך הוא יוצא עם מזה עם רווח אישי.
השאלה היא אם המשפחה עושה את זה מתוך רצון להרוויח כסף או מתוך אמונה שהחברה אחראית למותו. אחרי שהוא מת לה טויה דיברה ואמרה שהיה כאן רצח ושהיא לא תשקוט עד שיהיה צדק. מבחינת המשפחה אי אפשר לדעת מי היה הדומיננטי בהגשת התביעה ומה היו המניעים המרכזיים, אבל אין ספק שהמשפט הזה לעומת קודמו מוציא הכל החוצה.

snoopytush

New member
לדעתי

רצחו את מייקל ג'קסון האילומינטי.
ולמה? מי שיחקור יגלה שרב התעשייה של המוזיקה לפחות בחו"ל
( בארץ אין לי מושג), נשלטת על ידם. אני לא אכנס לכל מה שהם עושים לזמרים
אני רק אגיד שלמייקל נמאס והוא רצה להשתחרר מהחוזה איתם ולספר את האמת
לאנשים בתגובה הם העלילו עליו שהוא אנס ילדים ורצחו אותו.
אני אחפש לכם סרטון בנושא חכו שנייה

snoopytush

New member
חלק מהסרטונים בנושא

http://www.youtube.com/watch?v=Kd9sADSWYA8
היא אומרת שאנשים שלטו בו מי ששלט בו זה האילומינטי
לזמרים יש handlers שוב אני לא אכנס פה להכל כי זה גם ככה נשמע הזוי
למי שלא בקיא בנושא.
היא לא אמרה מי רצח אותו כי זה היה עלול לסבך אותה. היו עלולים לרצוח גם אותה
אחפש עוד סרטונים

snoopytush

New member
מצאתי עוד סרטון מקווה שהפעם הוא מסביר

מה שאמרתי יותר טוב מהסרטונים הקודמים
הסבר קצר: סדר עולמי חדש זו התכנית של האילומינטי
אין לי כוח להסביר מה זה אומר אבל בגדול זה קשור לממשלה עולמית אחת
ועוד כמה דברים . העין זה הסמל של האילומינטי מופיע בהרבה סרטים
גם עין בתוך פירמידה. זמרים עושים את הסמל הזה לפעמים כמו ביונסה או ג'יי זי
שעושים משולש או פירמידה עם הידיים ויש זמרים שמסתירים עין אחת או שפשוט
עושים עם האצבעות צורת משולש ליד העין.
http://www.youtube.com/watch?v=NH34Zyl8NIY

morigo

New member
גם אני שמעתי על זה

על כך שאמנים ברמה בין לאומית נשלטים ע"י האילומינטי שזה בעצם אירגון מטעם השטן וכל מי שרוצה להיות מפורסם ברמה בין לאומית צריך לכרות ברית דמים איתם ומאז הם נשלטים ע"י האילומינטי והשטן... אמנים כמו מייקל, וויטני יוסטון, אמי ווינהאוס (או משהו כזה), טו פאק ועוד נרצחו על ידי האילומינטי כי הם לא "כיבדו" את החוזה... וכיום אומרים שביונסה וג'י זי עומדים בראש האירגון או שהם הכי מועדפים, קניה ווסט, ריהאנה, גאגא, בריטני ספירס ועוד ועוד נשלטים על ידי השטן...
חייבת להגיד שכל זה נראה לי הזוי ולא הגיוני, אבל המשכתי לחקור את זה כי מעניין אותי לראות לאן המוח האנושי יכול ללכת (כמו שאני לא מאמינה שמייקל חי אבל זה מעניין לראות איך חוקרים את זה שהוא זייף את המוות שלו), רק שאחרי שחלמתי על האילומינטי ונהיה לי סיוט וטראומה, עזבתי את זה...
ה חומר קשה לעיכול וזה ממש לא לאנשים עם לב חלש הדבר הזה...

snoopytush

New member
זה חומר נורא אך זו אמת אנשים צריכים לדעת

שהזמרים שהם מקשיבים להם רבים עברו התעללות ונתונים לשליטה מוחית.
אם יצא לך לראות על ההתמוטטות של ברטיני. ועל איך כשתפסו אותה
היא דיברה במבטא בריטי ( אחת מהאישיויות שלה ), ועל איך היא גילחה את הראש
ואמרה שהיא לא רוצה שיגעו בה יותר.
איךב יונסה מדברת על אישיות נוספת בתוכה סאשה.
איך הזמרת הזו ניקי נינאז מדברת על 3 דמויות בתוכה: האמא רומן ההומו ונראה לי עוד איזה ילדה.
מי שיחקור את הנושא המזעזע של MKULATA יגלה שמועדון מיקימאוס לא תמים
והאוזנייםש למיקי הפכו להיות סמל של שליטה מוחית.
חומר קשה מאוד. לא ממילצה לאנשים עם רגישות להכנס לעומק כי גם יל הייתה תקופה שפשוט
הייתי משותקת מרב זעזוע.
מייקל סיפר את האמת לעולם. אם תסתכלו בקישור יש גם חלק שני רואים אותו נואם.
הוא אמר לאנשים שהם שולטים בתקשורת שהם העלילו עליו ושהם משקרים.
הוא כתב עליהם את השיר THEY DONT CARE ABOUT US/
רב האנשים ששומעים מוזיקה כמו בריטני או מוזיקת מיינסטרים אחרת לא באמת
יודעים מה עבר על הזמר. על האישיות הנוספת שפעמים רבות יש לו ( הטראומה שעושים להם הרי יוצר
להם פיצול אישיות לבריטני האישיות הנוספת כונתה מונה ליזה ועל זה היא שרה), על הסבל שנגרם לו
ועל זה שהוא עבד בתעשייה.

morigo

New member
לא יודעת...

מה שבטוח, אני ממש לא רוצה להיכנס לזה יותר לעומק ולחקור על זה יותר... החומר הזה קריפי לחלוטין!!

m195809ppb19

New member
לדעתי, צריך לתבוע את צלמי הפפארצי על חדירתם

לצנעת הפרט. הם פשוט בלתי נסבלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם נדבקים כמו עלוקה וממררים את חייהם של הידוענים הגיע הזמן לשים לזה סוף

Golden crown

New member
יש תביעות

ודרך אגב בלוס אנג'לס יש שכונות של מפורסמים שאסור ללכת בהן ברגל בגלל הדברים האלו. בדרך כלל האזורים האלו מלאים בעצים והוילונות מוגפים כדי למנוע חדירה לפרטיות

למעלה