היום התגלה לי על סרטן בבלוטת המגן

chupa44

New member
היום התגלה לי על סרטן בבלוטת המגן

שלום לכולם! היום התגלה לי כי יש לאחותי סרטן פפילרי בבלוטת המגן והיא זקוקה לניתוח דחוף. היכן אני יכולה לקבל מידע בנושאים אלה והאם יש מישהו שעבר משהו דומה?? אשמח לשמוע על המלצות בנוגע לרופאים, בתי חולים וכו´ תודה.

יאיר24

New member
המלצות ריגשיות

שלום לכם ובהצלחה רבה במקום בו אתם נמצאים לעמותת חוסן , ראה קישור למטה, יש קו ארצי בו עושים "שידוכים" בין אנשים הנמצאים במצב דומה. טלפון מס´: 1-700-50-66-00 גם באתר יש חומר ראשוני. אתם מוזמנים לבדוק לעצמיכם כלים שיתמכו בכם ריגשית. כמו קבוצות תמיכה של חוסן או קו ארצי של האגודה למלחמה בסרטן וקבוצות אחרות. התמיכה הרגשית מאפשרת התמודדות יעילה מאוד ומוכיחה את עצמה כאפקטיבית גם בתהליך ההבראה. אתם בדרך חדשה כנראה. הרבה אנשים מספרים שדרכים אלו עשו מהם אנשים אחרים מכפי שהיו לפני כן. יש גם ברשת וגם בספריות סיפורי חיים של מתמודדים היכולים גם מאוד לעודד וגם מאוד להקשות. אתם מוזמנים לבדוק ולבחור. בהצלחה בת-אור ויאיר

אספמיה

New member
ל chupa44 בהצלחה לניתוח ../images/Emo24.gif

בנוסף לדבריו של יאיר (אכן חוסן עמותה נהדרת שעוזרת בהרבה תחומים מומלץ ביותר!!) במידה ואתם מעונינים ביעוץ רפואי וירטואלי אני ממליצה על פורום סרטן בוואלה שם ישנם רופאים שנותנים תשובה לכל שאלה. אני מאחלת בריאות נהדרת ושלימה לך ולאחותך. אספמיה community.walla.co.il

chupa44

New member
תודה על התגובות. יהיה בסדר!../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אני יכולה גם להמליץ..

הטלמידע של האגודה למלחמה בסרטן. הם נמצאים שם בשעות הבוקר ובשעות אחה"צ. את יכולה לפנות, ואם לא תהיה בידם תשובה מיידית, יש להם מקורות להשיג מידע כיוון שהם מקושרים לאגודות בעולם. 03-5717888 מקווה שזה יעזור. תרגישו טוב.

למעלה