היום התוכנית ממש קצרה

רק 15 דקות,בערוץ 11 יש זהו זה שזה גם לא מה שהיה אבל נחמד ובערוץ 12 יש מי רוצה להיות מיליונר שארז טל כנראה ירד מגדולתו 2025 היה כישלון מפואר ומוחלט וגם עכשיו די יבש והשאלות די טיפשיות. מזל שיש נטפליקס ;)

זהו זה תוכנית אדירה גם עכשיו ואפילו יותר עכשיו.
מי רוצה להיות מיליונר היא תוכנית חביבה לאוהבי טריוויה כמוני.
ולפי הפרומו הכוכבת העילגת תככב ואני ממש לא רוצה לראות אותה.
כך שאראה או זהו זה או מיליונר.;)

ai27

Well-known member
רק 15 דקות,בערוץ 11 יש זהו זה שזה גם לא מה שהיה אבל נחמד ובערוץ 12 יש מי רוצה להיות מיליונר שארז טל כנראה ירד מגדולתו 2025 היה כישלון מפואר ומוחלט וגם עכשיו די יבש והשאלות די טיפשיות. מזל שיש נטפליקס ;)
זהו זה הייתה תוכנית טובה כי היו לה כותבים טובים שכתבו חומר מצחיק.
היום יש ממחזרים גרועים של הבדיחות הישנות אז זה סתם מעיק.

דיברגנט חדש

Well-known member
זהו זה לא נגמר?
לא אמרו שפרק 14 הוא סוף העונה?
באמת, התפלאתי כי ראיתי עד פרק 14 ולא היה שם את המערכון עם הקשישות (ליה, גילה וריבקה), כך שאני מניח שזה היה פרק מתקדם שלא ראיתי.

זהו זה תוכנית אדירה גם עכשיו ואפילו יותר עכשיו.
מי רוצה להיות מיליונר היא תוכנית חביבה לאוהבי טריוויה כמוני.
ולפי הפרומו הכוכבת העילגת תככב ואני ממש לא רוצה לראות אותה.
כך שאראה או זהו זה או מיליונר.;)
אני מאוד אוהבת טריוויה אבל שתי התוכניות הראשונות לא ריגשו אותי. אולי עידו רוזנבלום היה יותר מתאים מארז טל וגם השאלות קצת ילדותיות

דיברגנט חדש

Well-known member
אני מאוד אוהבת טריוויה אבל שתי התוכניות הראשונות לא ריגשו אותי. אולי עידו רוזנבלום היה יותר מתאים מארז טל וגם השאלות קצת ילדותיות
הנעליים של יורם ארבל גדולות עליו וגם על עידו רוזנבלום שאפילו לא מצליח להיכנס לנעליו של צביקה הדר.

למעלה