היום התחילה תקופה טובה

היום התחילה תקופה טובה

אני החלטתי! מקווה שעם ההחלטה זה באמת גם יקרה אז לכבוד האירוע המרגש שמתי לי את בטי ונסעתי לראיון עבודה ואז חשבתי על ההופעה הבאה- מעניין איזה סלב יתארח בינינו בקהל הפעם כי הרי היו כבר מלא- בן ארצי, דורון מדלי (שקיויתי שיביא את בטי לכוכב נולד ואכזב אותי), עידן רייכל, ההוא מ"שבתות וחגים" שטמבלר או משהו כזה ואולי עוד כמה... אני אזמין את בעלי AKA אריק ברמן- נקווה שיבוא חחח... וזהו! אז בטי- רק שתדעי שאני מוכנה. ויותר משאני מוכנה אני מרגישה שאני ממש חייבת אז...PLEASE אני גם רוצה שיעברו פה הודעות בפורום על מי יכול ולא יכול להגיע להופעה, לראות את ארתור וחן בשורה הראשונה ואני גם מתגעגעת למקום שלי בבאר... אז שיהיה בכייף יעל

RTur

New member
היו עוד...

איריס פרחי, שרון אלכסנדר.. נדמה לי שראיתי פעם גם את יונתן רוזן ואממ.. אני ממש ממש ממש מקווה שההופעה הראשונה תהיה ביום שאני אוכל להגיע (כי אני כבר אהיה בצבא). אני ממש לא רוצה לפספס את ההופעה הראשונה.. וברור שיהיו פה הודעות על מי יכול ולא יכול.. ואם יקרה איזשהו מצב שאני לא אוכל להיות בהופעה אז חסר לכם אם אתם לא חוזרים לפה עם שלל תמונות, סרטונים, סריקה של הפלייליסט וכמובן חוויות...

מאחלת לך שתמצאי עבודה במהרה

וגם אם לא תמצאי במהרה, אל תשברי. להיות שכירה זה כמו להיות במערכת יחסים זוגית, וכדאי ורצוי לעבוד במקום שאוהבים אותך ומעריכים אותך. ושאתה יודע שלא משנה מה תעשה (בגבול הטעם הטוב) עדין יסמכו עליך ויתנו לך חופש פעולה). אני התחלתי עבודה חדשה לפני חדשיים, אחרי שגיליתי שבמקום העבודה הקודם שלי אני בסה"כ עוד כושי שמוכן לעשות את העבודה בתנאים של כושי. לא רוצה להיכנס למה קרה ואיך.... בכל מקרה עבודה היא דבר שקמים אליו בבוקר בכיף (כמובן שיש ימים פחות מחייכים), ואם זה לא ככה אז כנראה שלא צריך לעבוד בזה. הכי חשוב זה לא להתייאש ולא לתת למצב הזה שבו יותר מדי אנשים יודעים שאין לנו יכולת לממן את עצמנו להוריד לנו את הביטחון. זה שאת לא מסוגלת להיכנס לקניון כרגע ולספק את כל המוכרות (שלרובן אין כל כך כסף לספק מוכרות אחרות), לא אומר שאת צריכה לפחד מכל העולם. אחרי הכל עד לא מזמן עמדת על הרגלים בזכות עצמך. הגישה שלך היא מאוד נכונה, לחייך!!! כמה שזה ישמע פלצני וקלישאתי, אנחנו מחליטים מתי טוב לנו ומתי רע לנו, וב-99% הטוב והרע שלנו הם מוסכמות חברתיות. זה לא כזה רע להיות מובטל, זה גם לא כזה רע לא לבזבז כסף כל היום, וזה בכלל לא רע לקבל פרופרציות. לפעמים גם זה לא ממש טוב לחיות חיים שגרתיים ומושלמים. אנחנו בונים את עצמנו, אנחנו אחראים לגורלנו, אנחנו מחליטים איך אנחנו מרגישים. עד כאן פילוסופיה להבוקר. אם אוכל לעזור (הייתי באלפי ראיונות - זה אומר שהקו"ח שלי לא רעים בכלל) שלחי לי מסר פרטי. מחזיקה לך אצבעות

אכן פילוסופיה מעמיקה

אבל מעניינת... קלעת בול כשדיברת על פרופורציות, ואיך ידעת שאני מכורה לקניות? מה, כתבתי על זה? התמונה שלי הופיעה בכניסה ל- ZARA??? בכל מקרה, תודה על השותפות. לצערי ראיונות הן השגרה שלי, לא מתרגשת יותר מדי- אבל באמת תודה וארתור- אני מבטיחה סיקור נרחב שלא יפול מזה של פורומים אחרים אבל בעניין התמונות וכו'- תבקש מחן, אני לא מתה על הדברים האלה... ובכלל- ברור שההופעה תהיה בחמישי וברור בריבוע שאתה תהיה שם ואם לא- חן, אנחנו נתחיל עם בחורים על הבר... ואתם חייבים לסיים בשמכם! זו מהרדיו=צליל? אני ממש גרועה בזה... יום חדש נפלא יעל

למעלה