היום התחיל מסע ההופעות !

היום התחיל מסע ההופעות !

UK ARENA TOUR- מסע ההופעות הגדול ביותר של קין מאז נוסדו, התחיל היום בבורנמות' שאם אני לא טועה טלי (קוראת סמויה בפורום) נסעה אליו! איזה כיף לה אני מקווה שתעלה תמונות (למרות שמי אני שמדברת?
) יום רביעי וומבליייי ווע
קלטו, טום צבע את השיער לחום ועשה פאות לא ברורות!!! מה אתם חושבים?
http://www.keanemusic.com/images/data/1482_dressroom.jpg אני אישית לא יודעת מה נסגר עם הבנאדם

hagayx

New member
מממממ../images/Emo4.gif

בלוח זמנים שלהם כתוב רק הופעות באנגליה ודרום אמריקה נכון שבטוח יהיה הופעות בקיץ באירופה? כי אני בא!

מן הסתם לדעתי יהיו... אבל...

הם בטוח מופיעים בכמה פסטיבלים (אייל אוף ווייט פסטיבל, ועוד 2 כבר בטוח, אחד באיזה חור ליד לונדון ואחד משהו של אל גור למען איכות הסביבה
) ופסטיבלים זה נורא יקר כי זה לסופי שבוע וכו וזה הרבה הרבה הקות, כרטיסים בין 75 פאונד (!!) ל150(!!)... כדאי לחכות להופעה!

אמא-לה!!

ראיתם את התמונות מההופעות שכבר היו באתר הרשמי ובפורום הרשמי?! ה' ישמור יש מליון אנשים בהופעה!! זה פי חמש ממה שאני הייתי בה!!
מדהים.

וווווווווואהההההההההההההההההההההההה

חלום חיי עומד להתגשם!!!! קין ביצעו כבר בשתי הופעות את "יש לי זבוב"!!!!! אני לא מאמינה זה כה שווה!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי וגם בוומבלי!!!!

limors2

Active member
איזה שם נחמד../images/Emo6.gif

אקווה בשבילך!! אני עדיין כחולה

tweety3

New member
אז אחרי שגיתית הציגה אותי...

אני ממש לא יודעת מאיפה להתחיל. כרגע זה נראה לי כאילו זה היה רק חלום כי זה עבר כ"כ מהר (טוב, אולי חוץ מה-10 שעות שחיכיתי בתור, אבל הייתי ראשונה וזה היה שווה כל רגע!!!). אני באמת צריכה עוד לעכל את כל זה, עוד לא ראיתי אפילו איך יצאו התמונות כי המחשב שלי מקולקל (אני באוניברסיטה כרגע), אבל אני מבטיחה שאני אעלה הכל ברגע שיתאפשר לי ואז אני גם אשחזר את כל היום המדהים הזה מהתחלה. אבל כדי לא להשאיר אתכם במתח יותר מדי, אז הנה חדשות לסיום: טים אמר לי שהם לא יגיעו לישראל השנה, אבל הוא נורא התעניין ושאל מאיפה אני בארץ וגם דיבר על איזה jewish משהו (תסלחו לי אבל אני לא מבינה ממש בריטית...). בקיצור, העיקר שהם מודעים לקיומנו וצריך רק לחכות ולראות מתי הם ישלבו אותנו בסיבוב ההופעות הבא שלהם.

ושוב אני קוראת את ההודעה

ושוב אני בהלם!!!!!! אני לא מאמינה שהצלחת!!!!! אוף בוומבלי כבר הבהירו לי שאין סיכוי שאוכל לראות אותם כי מבריחים אותם בואן עם חלונות שחורים

tweety3

New member
אני עדיין בשוק

זה פשוט נראה כ"כ לא מציאותי... קודם כל בכלל לראות אותם בהופעה חיה זה היה הישג גדול מבחינתי, ואח"כ עוד לפגוש אותם והכל... לגבי התור, אז אני הגעתי למקום בשמונה וחצי ואלו שבאו אחרי הגיעו רבע שעה אח"כ אז באמת היה לי מזל. בעצם גם אנשים שהגיעו בסביבות 12 הצליחו להיות בשורה הראשונה אז לא נראה לי שיש לך מה לדאוג. אני פשוט גם ככה הגעתי ערב קודם אז זה היה די טפשי אם הייתי ממשיכה לישון בבוקר... אני עדיין חייבת תמונות וסיפורים, זה בדרך...

העכביש2

New member
יום רביעי וומבלי?!

אני מבין שסיימו לשפץ שם את האיצטדיון....(?) ותמסרי לטום ד"ש... וגם לעצמך תמסרי ד"ש ממני

העכביש2

New member
אני בסדר...

עובד דיי הרבה עכשיו אבל בסדר... ואני באמת צריך לחזור לכתוב יותר כאן בפורום...(וגם לשמוע יותר את האלבום החדש...)

למעלה