היום התחלתי סדנה-חוג תאטרון בובות

היום התחלתי סדנה-חוג תאטרון בובות

בבית הספר לחינוך מיוחד- שכבת ביניים. הילדים הכינו גבר ואישה מגליל נייר טואלט .. יצא מקסים. נתנו להם שמות ועוד.. בשבוע הבא רוצה להכין איתם בובות אצבע או כפפה אבל איזה? לא יודעים לתפור אז מנייר יראה ילדותי מידי. למי יש רעיון? בתודה

מלבד, אפשר להדביק מסביב בדבק חם ואת כל השאר

בדבק אחר. אפשר בדבק לבדים שהוא יותר יקר כמובן. יש גם דבק "חם" שהוא בעצם אותו דבק אבל "קר" עושה את אותו האפקט. קוראים לו דבק סיליקון ג'ל של חברת OFFIX בבקבוקון של 100 מ"ל עלה לי 9.90 ומספיק להשתמש בו בכמות קטנה מאוד. בהצלחה. מחכה לתמונות.

אני לא מכירה את הילדים לכן איני יכולה לומר

אישית, תשבי בעמדת הדבק החם ואת ההדבקות תעשי את. לחילופין הם יכולים להשתמש ב"דבק הקר" שהמלצתי לך, רק תתריעי בפניהם שצריך רק קצת. הדבק הזה בהחלט עושה את העבודה
.

המון -יש לי בעיה עם הדבקים האלה

האם יש דרך אחרת ליצור בובות, שאפשר להפעיל עם זאת שלא יראו כאילו ילדותיות מידי? כי זה הבוגרים..אבל די נמוכים..

דבק זה הכי מהיר, אפשר לתפור ../images/Emo4.gif. לא עולה לי

כרגע רעיון אחר. אנסה לחשוב על משהו בשבילך. לילה טוב.

מצטרפת למחמאות!!!

קינמונה את אכן מקסימה ומתייחסת לכולם! ובאשר לבובות... איילה אני גיליתי שכמעט כל דבר פשוט יכול להיות משודרג ומעניין עם ילדים בוגרים יותר! יש לי עכשיו, כיתת ו' בשיעור של הכנת בובות והפעלתן, ואני קוראת להן "נבחרת החלומות" כי כל דבר שאני עושה איתן מתקבל באהבה והן משדרגות את הרעיונות שלי... פשוט כייף. אני מבינה שאת עובדת עם ילדים בחינוך מיוחד וזה די שונה. כדאי לבוא עם דוגמא מוכנה ומפתה לעבודה. בעיקרון, אפילו בובת נייר על שיפוד יכולה להיות מעניינת ואטרקטיבית, צריך לפתוח את זה לכמה שיותר חומרים בדים, חוטים, כפתורים, סרטים ועוד... ובקשר לדבקים, כדאי לך באמת לעשות עמדת דבק חם שאינה נגישה לילדים. ולתת להם דבק פלסטיק (שמדביק הרבה חומרים אם נותנים לו את הזמן להתייבש) ודבק uhu נוזלי שמדביק מצוין! חוץ מזה כדאי לך לאסוף חומרים כמו מכסים, פקקים, קופסאות קטנות, וכל ג'אנק אפשרי שזה יופי של חומרים לבובות בשימוש חוזר... בהזדמנות אעלה תמונות. בהצלחה!

תודה רבה. גלית הזכרת לי משהו....הפתעה לאיילה

מחר אעלה תמונות. אני בטוחה שהנוער יתלהבו מאוד..

shir300

New member
אפשר

להכין אותן מחומר שנקרא סול, או מלבד ואפילו מנייר אפשר להכין בובות מאוד יפות

liorashap

New member
דבק דו צדדי

אולי אם תנסי עם דבק דו צדדי? להדביק על מקומות אותם רוצים לחבר...לקלף את הנייר ולהצמיד את החלק הנוסף? אולי יעזור. בהצלחה.

יונית102

New member
אני הכנתי מלבד בובת אצבע והדבקתי

עם דבק ביג יצא מעולה אצלם ואעלה.

למעלה