היום התחלתי........

Medikan

New member
היום התחלתי........../images/Emo122.gif

להזריק אבונקס. ההזרקה עצמה הייתה פשוטה, אולי בגלל שכבר הייתי מוכנה לגרוע מכל אפילו הכנתי לי רשימת קללות למקרה הצורך.
אבח אני מרגישה דואבת וכואבת. כאלו הרביצו לי בכל הגוף. מתרגלים לזה? התופעות לוואי עוברות באיזשהוא שלב? זה הזמן להרפות ולהכנס למיטה. ביי תרגישו טוב מדי

RomiVais

New member
מדי יקרה ../images/Emo24.gif

בטח שתופעות הלוואי עוברות. הכל עניין של זמן... ושל הגוף שלך. אני בטוחה שכל גוף מסתגל בזמנו ה"חופשי". אני כמובן גם לא יודעת לגבי האבונקס, ה"מומחים" ביננו יוכלו לענות לך על זה. מה שכן, בריביף, ההסתגלות לקחה כמה חודשים. כמובן שכבר בפעם השנייה אני מקווה שתרגישי יותר טוב וכן הלאה. שיהיה לך יום נפלא ותרגישי טוב!!

bali

New member
מנהל
בתור "מזריקה מקצועית" של אבונקס

שלוש וחצי שנים כבר, אני יכולה להגיד שאצלי תופעות הלוואי (שכאילו הרביצו לי בכל הגוף והראש כואב) נחלשו אבל לא הפסיקו עדיין. הרופאים אומרים שזה אינדיוידואלי ובדרך כלל תופעות הלוואי עוברות אחרי מספר חודשים, כשהגוף מתרגל לאבונקס ולא מתייחס אליו כגוף זר בגופנו. מחזקת את ידיך, מאחלת לך בהצלחה ושתרגישי טוב, ומעודדת שעד מחר זה יעבור. מקסימום 24 שעות ונגמר. ועוד משהו- מומלץ להזריק בלילה וככה רוב תופעות הלוואי עוברות עלינו בשינה עמוקה. רק לשים כוס מים וכדור נגד כאבים ליד המיטה כי בבוקר קמים ישר לתופעות הלוואי לפעמים. ענבל.

Medikan

New member
תודה ענבל

אני באמת אעשה את זה בלילה לפני השינה. פשוט בפעם ראשונה הייתי צריכה לקבל הדרכה וזה לא הסתדר בערב. אבל בטח שלהבא ההזרקה תהיה בערב. תודה על העידוד. מדי

bali

New member
מנהל
אין בעד מה!

אני שמחה לעזור, ואת יכולה לכתוב לי מתי שאת רוצה, פה או במסר. אני אשמח לעודד או לחלוק חוויות שלי בנוגע לאבונקס ובכלל. ענבל.

Navva

New member
המון ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

בעיקבות הדברים של מדי ועינבל אני תוהה האם טיפול (אם אני אחליט להתחיל) באוונקס יתאים לי. הרופאה בבי"ח המליצה לי על אבונקס, הסיבה העיקרית זריקה פעם אחת בשבוע . האם בתור אמא לתינוק קטן (היום הפשוש בן 4 חודשים) אני כולה להיות מנוטרלת לכל כך הרבה שעות. אני מנסה לדחות את הקיץ עם ההחלטה. 4 חודשים של הנקה מלאה מאחורי. היום התברר שאין בעיה לעשות MRI בזמן הנקה. הצלבתי מידע של רופא הילדים והמרכז הטטרולוגי בבילינסון (הם עונים על שאלות בנושא תרופות). אבל עד שאני אעשה את הMRI יש קצת בירוקרטיה - אבל אין חשש שלא יאשרו לי. לפני שנתיים אישרו לי תוך פחות משלושה ימים. לילה טוב (אם אפשר לאחר ההודעה על הפיגוע, אני שמעתי לא מעט סירנות) נאוה

RomiVais

New member
את גרה קרוב למקום הפיגוע?????

גם אני שמעתי כמובן על הפיגוע לא ידעתי שיש פה אנשים שגרים קרוב לאיזור... אני מקווה שכולם בסדר
החלטה באמת לא קלה עומדת בפנייך. אני לא יכולה להזדהות איתך כי במקרה של אמא שלי, הרופאה החליטה עבורנו. לא היו בכלל דילמות... מאחלת לך המון המון בהצלחה בבדיקה ובהישרדות עם הבורוקרטיה... מי כמוני יודע כמה שזה מסובך לפעמים...?
גדול ו-
לפשוש

gila1

New member
נאוה

נאוה , אני חייבת להגיד שאני לא ממש מבינה למה כולם הולכים על אוונקס , חוץ מהעובדה שמזריקים רק פעם בשבוע . אני , כבר שנה "על קופקסון" , יש שני חסרונות עיקריים : 1. מזריקים כל יום -> אבל האמת היא שזה הופך די מהר לקטע פשוט , כמו לקחת גלולה כל ערב . 2. וזה החיסרון המאוד גדול לדעתי - אי אפשר לעשות טרק של כמה ימים (התרופות צריכות להיות בקירור) וקצת קשה לישון בכל מני מקומות שלא גרים בהם בלי לחשוב על זה מראש ... אבל בתור אימא לעתיד נראה לי שזה לא יהיה קטע מאוד נפוץ אצלך ... תופעות לוואי כמעט לא קיימות , וזה תוצרת הארץ ! נשבעת שאני לא עובדת בשביל טבע ואפילו מניות לא קניתי (למרות שהן עושות רושם טוב) . יום נעים , גילי .

למעלה