היום ה-18 באוגוסט....

תירתיר2

New member
היום ה-18 באוגוסט....

ועדיין אין לנו גן לשנה הבאה. איזו תחושה נפלאה... מישהו רוצה לצאת ליום כיף באחד בספטמבר?

שרון123

New member
תירתיר../images/Emo24.gif

בכל מיקרה ניראה ששנת הלימודים לא תיפתח (מעודד?) אני מקווה שבסוף הכל יסתדר

תירתיר2

New member
מחר יש לי פגישה עם מנהלת המת"י

בעיר הקרובה אלינו, בה נמצא הגן שביקשתי, אין מקום לשבץ אותו. ולכן צריך להתרחק לעיר יותר מרוחקת (15 דקות נסיעה) ושם השיבוץ יהיה רק בסוף השבוע.מחר אפגוש אותה ונחליט מה הכי מתאים לו (מקווה שיהיה עם מי לדבר) הבעיה- בעלי מטיל וטו-לא מסכים שהילד יסע לגן בהסעות. אבל אין ברירה... מה אגיד לכם, פרוטקציה אין לי...בשביל מה אני עובדת שנתיים במשרד החינוך??

שרון123

New member
אם פרוטקציה לא עוזרת

זה הזמן להפוך שולחנות. זו טעות שלהם, אז שהם יציעו לך פיתרון. אל תוותרו כ"כ מהר. אם הגן יהיה בסוף במקום מרוחק, הם נותנים הסעה ומלווה? או שזו אחריות שלכם? <שרון שיודעת לתת עיצות, אבל רק לעיתים רחוקות עושה בעצמה את מה שהיא מייעצת>

תירתיר2

New member
../images/Emo6.gif מכירה את הבעיה עם העצות?

הם יתנו הסעה. לגבי מלווה-לא נראה לי. אבל נראה לי שאם הוא יסע בהסעה, בשבוע הראשון אני אלווה אותו, ואח"כ יסע לבד...

doroniz

New member
הסעה וליווי

ילדינו זכאים להסעה מהבית לגן/ביה"ס וחזרה כולל מלווה. לעיתים ברכב אחד עם חמישה ילדים יש רק מלווה אחת, אבל בישובים מרוחקים נוצר מצב של ילד אחד או שניים עם מלווה אבל מרחקי וזמני הנסיעה גדולים יותר. גם אנחנו חששנו נורא מההסעה, אבל די מהר התרגלנו ואפילו למדנו להנות מהשרות הזה. היום, כאשר אנחנו לוקחים (או מחזירים) את עומר ברכבנו הפרטי זו חגיגה בשבילו (הוא אוהב ליסוע). בקיצור, החששות מובנים אבל הטלת וטו נראה לי כדרך שלא תוביל אתכם קדימה. ההכרה בקושי מצד אחד, ובעובדה של "אין ברירה" מצד שני יכולה להועיל לקידום העניין. ולנושא משרד החינוך - אינני יודע מדוע בחרת לעבוד במשרד החינוך אבל אני בהחלט יכול להבין את התיסכול שלך. כמו שכבר נכתב - זה הזמן להתחיל להפוך שולחנות (תרתי משמע). הם טעו, היתה חוסר הבנה, - מה זה משנה: את לא קיבלת את מה שרצית למרות כל ההבהרות. יללה, לעבודה - ואם את צריכה עזרה בהפיכת שולחנות אז אני כאן..... דורון.

שרון123

New member
דורון

כתבת כאן פעם לגבי תו הנכה. האם מותר לחנות בחניית הנכים, גם כשהילד לא איתך ברכב?

דורי 7

New member
לגבי הסעות

הבן שלי נסע ועדיין נוסע בהסעות , שהוא היה קטן היתה מתהפכת לי הבטן כל יום ,אבל גם לזה מתרגלים. צריך להיות אסרטיביים(גם אני טובה בעצות ואסרטיביות זה התחום שבו אני מפנה את השטח לבעלי
) ולבדוק שיש נהג טוב וגם מלווה ולוודא שהילד תמיד חגור , עד היום מסתכלים עלי כמו משוגעת שאני רוצה שהילד יהיה חגור. לגבי מלווה אני חושבת שיש חוק שמחייב את הרשות המקומית אבל את זה בטח דיאנה יודעת. בכל מקרה המון המון בהצלחה.

למעלה