היום ה- 22.6.04

היום ה- 22.6.04

לפני שלוש שנים האדמו"ר gadgad0 כתב את תגובתו הראשונה בפורום. האיש שרק בגללו היה שווה ש-אל גור ימציא את האינטרנט ,המלך הבלתי מעורער של הכותבים ברשת - gadgad0
האיש שהוא הסיבה היחידה שהפורום הזה לא נסגר למרות סגירת הערוץ כדי שלא נאבד את ארכיון ההודעות שלו . לשניים וחצי גולשים שעוד נכנסים לפורום הנה תזכורת קטנה - ליל הסדר אצל גדי גדי עצבני

והנה התגובה הראשונה שלו בפורום-

gadgad0 ואגב מצאתי גם את התגובה הראשונה של גילריב (בכינוי אחר) תגובה מצחיקה בטירוף..יותר מאוחר אני אפרסם אותה.

gadgad0

New member
ויש היום גם יומולדת 5 לבת הגדולה שלי!

מי ייתן ותגדל הקטנה, תתחתן עם בנו הבכור של גילריב, תתגרש ממנו (לאחר שתיטול ממנו את כל רכושו ואת הילדים בהסכם גירושין אכזרי במיוחד), תקיים רומן ממושך עם בנו של SHOW ME, ותזרוק אותו לאחר שיתברר כי אביו מנהל את פורום "איטבח אל יאהוד וואחד-תניין-איקס" בפורטל הימורי הספורט ג'יהאד דוט קום.

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo214.gif

מקווה שיובל המטורלל לא לקח חלק בחגיגה...

gadgad0

New member
ואללה, כמו פטריה החאריית הזה -

אי אפשר להיפטר ממנו. הילדים אוהבים אותו (כי טוחנים להם אותו בגן מהבוקר עד הערב), וחץ מזה יש אותו גם בהופ קטנטנים כל יום. חשבתי שנפטרתי ממנו אחרי שהדיסק שלו שהיה לנו "נעלם" (זרקתי אותו לפח), אבל הילדים כל הזמן מבקשים יובל המבולבל. אי אפשר עם הקקה הקירח הזה.

gilriv

New member
?אפשר להגיד {שמאז ..'ארץ נהדרת חיכו

עשו עליו חיכוי מצוין
הוא עושה קאמבק בערוצים איפה שרק רוצים אותו חסר רק ליאיר לפיד שיזמין אותו -בטח הוא יעשה בחנוכה מופע יחיד בשביל שיקדם אותו >זה מעלה זיכרונות ילדות עודפם חזרנו לימי הטלפלט

gilriv

New member
../images/Emo207.gif הפקת המקור של רובי דואניס

" הנפילים >סידרה מצחיקה עד מוות עם הצדעה לסטארגייט -בטח לזה רובי דואניס התכוון כי ידוע שהוא חובב נאמן של סרטי SCI FI וגם הוא שחקן מהסיטקום הידוע -חשיפה {סצינות הסקס הראשון שבלווין שידר ראשון
דפקה לא כל כך רע , חוץ מהתלמידים המשעממים שזה עיקר הסידרה ?... {דפקה אני מתמקד יותר על 2 השוטרים האבלים .. ועל היפיפיאה יעל מאקזיט

gadgad0

New member
תאמין לי, גילריב, אתה פשוט הולך ומידרדר...

ציפיתי ממך לסטנדרטים גבוהים של טעם ואיכות טלוויזיונית, אותם הפגנת בכל השנים שאתה כותב פה. אחרי שאכלת סופרנוס, באטלסטאר גלקטיקה, משפחה בהפרעה וד"ר הו , אתה בא עם הקקמאיקה בשקל וחצי של דואנייס?! בחיי, אני מאוכזב ממך. (אלא אם כן תסביר שאתה חרמן, ויעל גולדמן עושה לך את זה, אז נסלח לך...).

הוא היה חרמן מהיום הראשון שהגיע לפורום...

הוא הגיע לפורום בעקבות "ישנן בנות" ונשאר..... הנה התגובה הראשונה שלו.
והנה עוד תגובות שלו שמאששות את התזה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1027&msgid=34695374&FlagSybase=1 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1027&msgid=35279444&FlagSybase=1 כל הודעה שניה שלו זה על ישנן בנות... :) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/searchresults.asp

gadgad0

New member
אני אוהב אותו (בחיי)

הסתלבטתי על חשבונו מספיק בשנים האחרונות (כן, לא להאמין, שנים אנחנו כותבים פה), אבל מחוץ לעובדה שהבחור חרמן פחד על בחורות לסביות (עדיף אם הן לפני/אחרי/באמצע מגע מיני), יש לו טעם משובח ביותר בטלויזיה. אמרתי את זה פעם וגילריב חשד בי שאני מסתלבט עליו, אבל אני אומר את זה במלוא הרצינות. אם הבחור היה אחראי על הרכש של הוט או יס, הייתי שם בשקט את דמי המנוי שלי אצלו. (חוץ כמובן מתכניות על/בהשתתפות לסביות, שלא הייתי סומך עליו שלא ימלא בהן את כל הערוצים...).

gadgad0

New member
הוא אוהב אותי, הוא אוהב אותי

זו פשוט אהבת-אמת שמחלחלת לאט לתוך הלב. גילריב עוד לא מודה בקיומה, אבל היא נמצאת שם.

gilriv

New member
../images/Emo13.gif

נכון ועכשיו -יש לי עוד יותר שימחה כי אני מאוהב ביעל גולמן היפיפאה >, ובנפילים אני הולך לעקוב אחריה !יש לי הזדמנות של ממש לראות אותה מתפשתת על המסך כשהיא גורמת לחוקר הטמבל {כשהיא תעשה הכול בשביל להשיג מקורות -אני רציתי שתתפשט עוד באקזיט עכשיו תיהי לי צ'אנס

gilriv

New member
../images/Emo6.gif

ולא רק זה אני >כמובן גם הראה -בהזדמנות הפנאי שלי
_מי חשב על הרעיון הזה להוסיף לסידרה הזות משגרים {כשהם בבית הספר זה גאוני מבחינת היוצרים של הסידרה ומגוחך השחקנים הראשיים הבוס של הפרויקט הכי שמור בדימונה

gilriv

New member
גדי

בערוץ החינוכית {23} יש בלופ השידורים הרצופים מיני סדרות בריטית
עולמה של ג'ן הול סידרה חמודה ומצוינת >ויש גם כמה שחקנים שהפכו למוכרים בעקבות הסידרה האלמונית הזות -------------------------------------------------------------------------------------------

למעלה