היום ה14.2

היום ה14.2../images/Emo124.gif

זהו יום הקמתה ופירוקה של להקת היי פייב
. הלהקה הוקמה ב-14.2.1996 והתפרקה ב14.2.2000 ככה שהיום אנו מציינים 11 שנים להקמת הלהקה ו7 שנים לפירוק הלהקה. הנה משהו שכתבתי ללהקה לכבוד היום הזה: היי פייב להקה אהובה שלי אני אוהבת אותכם מאוד לנצח אתם בליבי תמיד.אני תמיד שומעת את השירים הנפלאים שלכם, צופה המון בתוכניות ה
שהתארחתם והופעתם בהם שהקלטתי בוידאו, ותמיד נושאת עימי זיכרונות יפים מהתקופה המדהימה ההיא באמצע שנות ה90 שבהם סחפתם וריגשתם את הקהל שלכם.ואני בעיקר מחכה לאיחוד הלהקה שהיום שבו הוא יקרה יעשה אותי מאוד מאושרת
אני מאחלת לכל אחד מכם אמיר,עידן,מייקל,שחר,ואייל, המון המון
בכל אשר תעשו ואת כל האושר והטוב שבעולם.אתם אנשים מקסימים ביותר ואתם תמיד תהיו ב
שלי(בעיקר אתה אמירוש
). אוהבת מאוד לנצח רעות
ולכבוד היום הזה אני מצרפת להודעה קישור לדוקוסלב על היי פייב (מתוך האתר של הערוץ בMSN)ששודר לפני קצת יותר מחצי שנה בערוץ הוט בידור ישראלי.

TetiBETTY

New member
נכוןןןןןןןן../images/Emo70.gif איזו נוסטלגיה ../images/Emo23.gif

איזה חמודים הם היו

קשה לשכוח תאריך כזה../images/Emo8.gif

על הבוקר כבר חשבתי על זה כל שנה מחדש אני אומרת וואי עברו כבר המון שנים ועכשיו זה 7 שנים. שנה שעברה דובר על איחוד אבל זה לא יצא לפועל בסוף ולפי הדיבורים של החברה במסיבה של אמיר זה גם לא באופק. בקיצור נזכרים ונהנים מהנוסטלגיה.

לי דווקא

זה נראה שזה היה ממש לא מזמן.אולי בגלל שאני באיזשהו מקום עדיין חיה את התקופה ההיא.זו הייתה התקופה הכי יפה בחיי
. ולגבי האיחוד אז שנה שעברה אלו היו רק שמועות(לצערי
). ולפי מה שחברי הלהקה אמרו במסיבה של אמירוש אז כל אחד מהם עסוק כרגע בקרירה שלו.אבל כמו שאייל שחר אמר: "זה עיניין של תיימינג ושיגיע התיימינג הנכון אני מאמין שזה יקרה" ואני מסכימה איתו מתי שזה יהיה צריך ומוכן לקרות האיחוד אכן יקרה.

למעלה