היום זהו היום!!!

אושר11

New member
היום זהו היום!!!../images/Emo13.gif

טוב אחרי תקופה קשה של יעוש וחוסר עונים מתוך כך שכל מה שעשיתי לא היה ממש מוצלח כדי לעביר את הילד שלי למערכת חינוכית מחוץ לישוב קרה דבר מעניין. לאחר שהבנתי שהילד שלי יצטרך לחזור לאותו בית ספר רגיל של שנה שעברה כי לא ישרו לנו עברה הלכתי לבית הספר וביקשתי מהמנהלת שלפחות תעביר אותו כיתה ונדהמתי לשמוע שהיא אף מוכנה לעזור בכל כוחה כדי שהילד שלי יקבל אישור עברה!!!! מה נגיד על זה...... בנתיים עד שהעניינים זזים (הבטיחה לחזור עליי עם תשובה וזה עוד לא קרה) וכנרה שיד אלוהים בדבר כי אתמול קיבלת טלפון ממשהי שגם מחפשת משהו אחר לילדים שלה וספרה לי על בית ספר דמוקרטי בהקמה שכבר יש לו אישורים רק צריך להגיע. היום היתי שם נזכרתי בימים של האחזות נח"ל שמקימים באמצע שום מקום אבל זה בכלל לא הפריע לי העיקר שזהו בית ספר דמוקרטי איפה שהכל אנחנו בונים עם הילדים ועם ההורים לפי מה שמתאים לנו ותוך כדי חינוך ילדינו. מה שיותר הדאים אותי הוא שזהו בית ספר במועצה מקומית מסויימת שמוכנה לעזור כדי שהבית ספר יעבוד ואפילו מוכן לדבר עם העירייה שלנו כדי שנוכל לעבור ללמוד אצלהם בלי בעיות ואפילו דואגים להסעות התלמידים. נכון שנצטרך לעבוד הרבה השנה כדי לתת צורה למקום אבל זה ממש לא חשוב אני משוכנעת שלילד שלי היה טוב ולהשפיע על קבלת החלטות וכמובן שאנחנו משדרים לו שאם אתה רוצה משהו צריך להילחם ולעבוד קשה ובדרך הישרה אבל בסוף משתלם. אני רשמתי את הבן שלי לשם וגם שכנה שלי את 2 הילדים שלה וב1 לספטמבר כולנו גם הבן וגם המשפחה נתחיל חיים חדשים של עשייה למען.... כמובן שאני יודעת שזה היה קשה אבל אני לא לבד אנחנו קבוצה של הורים כך שנתמוך אחד בשני וניתן את המקסימום לטובת הילדים האלה והעירייה שלנו לא ממש תוכל לסרב מסיבה שאין אצלינו (עדיין)בית ספר מסוג זה למרות שכבר מסתובב לי בראש לאחד אנשים ולעבוד על זה כאן בישוב שלי. מהיעוש תמיד קמה התקווה והחלום לשנות ולעשות בכל מקרה כך זה אצלי. זהו רציתי לשטף אותכם במה שעשיתי היום ואם יש עוד משהו שעדיין מתלבט אני מקווה שהסיפור שלי יתן לו כח וחזון. אושר

כל הכבוד ובהצלחה!

איפה ביה,ס החדש הזה? באיזה אזור בארץ? יהיה מעניין לקרוא על תהליך יצירתו ועל ההתקדמות!

אושר11

New member
שוב שלום לכם

הבית ספר מוקם במרום הגליל והוא בן 3 שבועות קיבלנו בנתיים מבנה ומשפצים אותו. יש בכל הבית ספר 20 תלמידים מכיתות גן חובה עד כיתה ה' כולם בכיתה אחת אשר יחולקו לקבוצות אבל לא יהיה את הלחץ של כיתות גיל. בשבוע הראשון החל מיום רביעי אנחנו ניהיה שם עם הילדים כדי לסדר ולהרגן כך שיהיה להם כיף. הבן שלי כבר שמח שיוכל לתרום הרבה מהדימיון שלו ובכלל להרגיש חלק מהקמתו. אני אעתכן אותם במהלך השנה, ותודה על תמיכתם שמאוד עוזרת. אושר

אושר, אני בטוח שבסוף זה יסתדר

על בצד הטוב ביותר. אני בטוח כי ברור לי שאת לא יכולה לוותר. אני רק מקווה שעד שחינוך הילדים יסתדר תעברו כמה שפחות תלעות וייסורים. מאחל המון הצלחה!

merchav

New member
|לבבהצלחה - השנה הראשונה היא מדהימה

גם אנחנו הקמנו לפני שנה בית ספר דמוקרטי (ברעננה). זה קשה אבל מספק מאוד. גם בשנה השנייה עדיין עובדים קשה, אבל אם יש לכם מימון ואת תמיכת המועצה זה הרבה יותר קל. אם תרצו עזרה צרו קשר [email protected] בהצלחה!

אושר11

New member
../images/Emo51.gif

כן תודה לאל יש את כל העזרה של המועצה הרי הם רוצים שילדים יגיעו ואני מודעת שזו תיהיה שנת עבודה בלי סוף אבל החיוך של הילד שלי כרגע והקטן שהוא יגיע לגן חובה שווים לי הכל זהו השכר הטוב ביותר של הורה. רשמתי בפני את הכתובת שלכם ובמידת הצורך ניצור קשר. אושר

אושר11

New member
ברגע ש......./images/Emo151.gif

הילד שלי נמצא איפה שרציתי אני כבר רגוע פי כמה מאשר בתחילת התהליך!!! חוץ מזה שכיף להיות מהמייסדים של המקום הכל יהיה כפי שאנחנו מחליטים הקיצר לגדול ביחד. עכשיו במקום להיות חרדה למה יהיה עם הילד שלי אני פנויה להחלטות, קישוטים סידורים וכו' כל הקטע היצירתי וזה לא מלחיץ אלה ממלא באשרעה. אושר

למעלה