היום זהו יום חג!!

HUhybrid

New member
היום זהו יום חג!!

היום זהו יום חג!! היום, בדיוק 3 שבועות מאז פרוץ מלחמת השחרור בעיראק, חזינו כולנו בנפילתו של שלטון דיקטטורי אכזרי, שטבח במאות אלפי בני אדם במשך עשרות שנים, הרעיב אותם, השפילם, פגע בזכויותם הבסיסיות ודיכא את רוחם. אתמול, רק אתמול, חזינו כולנו במחזה ההסטורי של כיכר עיראק הרועשת וצוהלת עם הפלתו של פסל ענקי של סדאם. התחזית שניתנה ב- 19 במרץ התאמתה: הקישור לתחזית: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=120&msgid=13296530 אחוזי דיוק של 99 אחוזים: - דיוק באיחור של יום בדבר מועד תחילת במתקפה -ישראל לא הותקפה - המערכה הצבאית לא נמשכה יותר מ-3 שבועות - ההערכה על הקשיים בגיבוש שלטון ביום שאחרי - תיקון מהותי: הגורם החוצני שמסר את המסר אינו הזאטות, אם כי תרבות חוצנית אחרת, שתמכה במערכה לחיסול הרוע שבעיראק. בואו נישא כולנו תפילה שעיראק תהיה הראושנה מבין המדינות המוסלמיות בבחינת "אור לשכנותיה" ולעולם כולו. תודה לכל החוצנים, הישויות, המלאכים ושאר הגורמים שפעלו וסייעו במלאכת האור. תודה רבה מכולנו. גיל.

הבהרות?

כתבת שם: "התקפה על ישראל לא תחול, אם כי התקפות משניות בודדות כן תתרחשנה, אך לא תובלנה לאבדות רבות בנפש" למה היתה כוונתך?

HUhybrid

New member
הבהרה בפנים, בסוגריים:

10 באפריל 2003: ניסיונות הפרכה של התחזית, ופסילתם לאחר היוודע דבר אמיתות התחזית, שנתפרסמה בפורומים רבים ברשת, היו אנשים לא מעטים, וזה מובן, שניסו להתכחש ולהפריך את נכונות התחזית. להלן מקבץ טענות הפרכה קצרות, ופסילתן: טענה: המלחמה עדיין לא נגמרה המערכה הצבאית הוכרעה לזכות צבא הברית. נא לא להתכחש. טענה: לא היו כל התקפות משניות צויין בבירור כי לא תהיה התקפה עיראקית על ישראל, וההתייחסות בדבר "התקפות משניות" היא להתקפות טרור מקומיות, מצד טרוריסטים פלשתינאים. וזה אכן קרה (כמו הפיגוע בנתניה, שלא הוביל להרוגים, למרבה המזל, ותקריות הירי השונות). טענה: לא היה עדיין נצחון צבאי מלא לארה"ב למה כוונתך ב"מלא"? מדובר בשטח ענקי, ואכן יש עוד שטחים קטנים שבשליטת הצבא העיראקי, אך זה שולי ביותר. המערכה כבר הוכרעה. ההתעסקות כאן בדקויות היא מוגזמת ולא טובה מיסודה. לצבא העיראקי כבר אין מורל יותר, ולכן אין כאן עוד מערכה צבאית (צריך שניים לטנגו).

הבנתי.

אך כל מי שקורא את הכתוב רואה שכתוב כי על עירק נאמר שהם יתקיפו אותנו התקפות משניות בודדות, ולא על המחבלים. הנה הכתוב: "התקפה על ישראל לא תחול, אם כי התקפות משניות בודדות כן תתרחשנה, אך לא תובלנה לאבדות רבות בנפש" אפשר כמובן לנסות להכריח את הכתוב להתיישר לפי המציאות, אך הרשה לי לומר שאני אישית לא קונה את זה.

µ

New member
והנה עוד תגובה לא רעה:

כאן. ואם כבר, אני מניח שטעות ביום אחד זה בסדר... וגם בשבוע זה טוב.

amichai58

New member
קישקושים

התחזית היא כמעט בדיוק זו של הגורמים הצבאיים, שמליון פעם אמרו שיש סיכון קטן ביותר למשהו רציני בארץ. אם החוצן יודע כל כך טוב, למה לא אמר שממש לא יהיה כלום בארץ, חוץ מאולי פאניקה ? הניתוח לגבי בוש - שטויות בוש הוא נשמה גדולה, שיש לו משימה בעולם, למגר רשע. מה שבן-לאדן למשל עשה - זה פגיעה באנשים תמימים. האנשים שנפגעו יכלו להיות גם קרובי משפחה ובני העם של אותם חוטפי מטוסים. ועל כל פגיעה באנשים תמימים צריך להילחם. ובוש עשה את הצעד הנכון. גם בבגדד יש שילטון רשע, שלא קשור לרעב באפריקה או דבר כזה. אתה לא עשית יותר מבוש למען הרעב באפריקה או משהו כזה - אז מוטב שתבדוק את עצמך, ולא תעביר מסרים מישויות לא טהורות, שגם הנבואה שלהם לא - לא משהו שאפשר לסמוך עליו.

איני יודע עד כמה בוש

הוא "נשמה גדולה" ואני לא בטוח שלנגד עיניו עמדה רק טובת העם העיראקי והפחד מהנשק הכימי והביולוגי של סדאם. מה שכן, אני מסכים עם הקביעה כי התחזית שגיל קישר אליה תואמת את התחזיות המדיניות והצבאיות בארה"ב ובישראל, תחזיות והערכות שניתנו כבר לפני תחילת המתקפה.

amichai58

New member
מיהו ג'ורג' בוש

מיהו אדם, ואיך יודעים מי הוא... הרי בענין כזה - יכולים לבוא מליון רעיונות לראש והמון ראשים מנתחים את המצב בעיתונות, עם דעות שונות... ובכל זאת יש אמת. ובכל זאת יש נשמות גדולות שהמון יתנגדו להם... ומיהו ג'ורג' בוש... כתבתי מה שכתבתי ולא אוסיף.

למעלה