היום זה היוםםםם!!!

moranosh7

New member
היום זה היוםםםם!!! ../images/Emo165.gif

היי חברים.. מה קורה? איך עבר הסופ"ש?? אני מקווה שביליתם כי הייתה שבת פשוט נפלאה עם המון המון שמש! חברייההה היום הגמר של מכבי ת"א בכדורסל בפיינל פור ואני מחזיקה להם אצבעות!! קבוצה אחת מדינה אחת כבוד אחד!! אז יאללה, שיהיה להם בהצלחה!

CuteRic

New member
[=

אחרי ניצחון כלכך מדהים מול סיינה, מגיע להם לקבל את הגביע. למרות שגם צאס"ק עשו ניצחון לא רע על טאו.. מחזיק אצבעות. D:

1mayush

New member
פורום גילת הלל מחזיק למכבי ת"א אצבעות ../images/Emo3.gif

חחחחח שיהיה להם בהצלחה :]

tal100mmt

New member
../images/Emo141.gif אתם מספרים ליי...?

אמא שלי ואח שלי ביום שישי התקלחו מוקדם ולבשו מכבי מחולצה ועד (תאמינו או לא..) תחתונים
הכל הכל צהוב וכחוללל הם קנו נראה לי את כל סוגי הפיצוחים ואבא שלי עשה פיצה ועוגת גלידה.. וכל הצד של אמא שלי היה אצלנו (טוב על מי אני עובדת סה"כ 8 איש) והיה מזה שמח שהם ניצחו.. נראה לי שהיום זה הולך לחזור על עצמו.. ובהצלחה בהיום ערב..

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאני לא כ"כ מתעניינת בהם..../images/Emo3.gif

יותר נחמד לשחק מאשר לצפות D: אבל שיהיה להם בהצלחה D:

CuteRic

New member
הפסדנו..

צאס"ק שיחה יותר טוב, והגיע לה לנצח. חבל. \:

doshie

New member
חח

איזה באסה שמכבי לא לקחו מקום ראשון בפיינל פור...האמת שצסק''א או אך שלא קוראים להם ממש טובים גם אם הם רוסיים...אבל הכי כיף שראינו את זה בפנימיה ושידרו לנו את זה באולם פנימיה והיה מצחיק לאאלה אחרי המשחק כל האולם היה מלא בגרעינים....וכולנו רצנו וסנג'רים מכיתה ז' ניקו את זה כל כך צחקנו עליהם..

למעלה