היום זה יום גרין דיי באמטיוי 2 או משהו כזה. ויש מלא קליפים. תראו
C charliebr New member 4/11/04 #4 וגם הופעה של warning שולט לאללה הם כן מוציאים את הולידיי! פפפ מוזרה שכמותי... כתבתי פה שתי הודעות לפני איזה שבועיים וחזרתי אז אני הילה
וגם הופעה של warning שולט לאללה הם כן מוציאים את הולידיי! פפפ מוזרה שכמותי... כתבתי פה שתי הודעות לפני איזה שבועיים וחזרתי אז אני הילה
C charliebr New member 4/11/04 #7 חחחח מי שראה את המייקינג אופ אז הבמאי ישב עם סיגריה ושרף חלק מהסרט צילום... בכל מיני קטעים בקליפ יש פשוט סימן של שריפה...
חחחח מי שראה את המייקינג אופ אז הבמאי ישב עם סיגריה ושרף חלק מהסרט צילום... בכל מיני קטעים בקליפ יש פשוט סימן של שריפה...
S satanic princess New member 4/11/04 #8 ראיתם איך הבמאי ניסה לעשות שהוידיו יראה ישן..טוב הוא הצליח איכס מה זה הדבר זה שהם התחפשו בסוף...חחחח
G gp53 New member 4/11/04 #9 פעם היו מצלמים הכל על פילם אז מה שהוא עשה זה בעצם לצלם בפילם, שזה נותן קצת גרעיניות ושריטות לסרט, והוא הוסיף קצת משלו
פעם היו מצלמים הכל על פילם אז מה שהוא עשה זה בעצם לצלם בפילם, שזה נותן קצת גרעיניות ושריטות לסרט, והוא הוסיף קצת משלו
מ מישמשונית New member 6/11/04 #15 אהה פאקקק אין לי אמ טי וי 2 אז יצא לי לשמוע בטי ג'י, והיה את ההופעה של "דוקי" ואחרי זה היה את הקליפ! ולא ראיתי רק שמעתי!!!!! יייייייייייייייאאא איזה קריזה \: איך הקליפ? בסוף לא חיברו אותו עם הולידי?
אהה פאקקק אין לי אמ טי וי 2 אז יצא לי לשמוע בטי ג'י, והיה את ההופעה של "דוקי" ואחרי זה היה את הקליפ! ולא ראיתי רק שמעתי!!!!! יייייייייייייייאאא איזה קריזה \: איך הקליפ? בסוף לא חיברו אותו עם הולידי?
S satanic princess New member 5/11/04 #13 היייייייי.........יש למישהו את השם הבלי שגיעות של השיר...? אמרו שגם מצלמים קליפ פרוע להולידיי לא?
S satanic princess New member 7/11/04 #18 ... לא תאמינו אבל..נראה לי שהורדתי את הקליפ באמיול הלכתי לראות.. אוף זה הופעה...באסה
מ מישמשונית New member 8/11/04 #19 אז רגע אנשים אתם מבלבלים אותי. איזה קליפ יצא עכשיו? בולווארד או הולידי? או שניהם ביחד?או שניהם ביחד בקליפ משותף???
אז רגע אנשים אתם מבלבלים אותי. איזה קליפ יצא עכשיו? בולווארד או הולידי? או שניהם ביחד?או שניהם ביחד בקליפ משותף???