היום זה מתחיל עונה בארה"ב

שיריק2

New member
היום זה מתחיל עונה בארה"ב

להזכירכם- יש לסמן ספויילרים לפני כל הודעה הקשורה לעונות שלא ניצפו בארץ

gromp

New member
מנהל חדש צץ ועולה?

דרך אגב ההחלטה הייתה שספילרים לגבי מה של שודר בארץ יסומן על ידי
וספילר להמשך העונה שמשודרת בארצות הברית תסומן על ידי

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif../images/Emo62.gif bury your dead 05x01

במילה אחת- חבל"ז!!!! פרק מעולה, פס קול מדהים!!! בקצרה- טוני כמעט נהרג במה שנראה סבוטאז' של הCIA אבל כנראה נסיון חיסול אישי של קורט. ג'ין מגלה לכולם שטוני עבד במסווה ושהחברה היא ביתו של הצפרדע- ובנוסף כועסת עליו שהתאהב בה.- טוני מודיע לה שזו הפעם האחרונה שהוא ישתתף בכזו משימה. הצפרדע יודע על טוני- אבל לא מגלה לג'אן- טוני מגלה לה בעצמו מחוסר ברירה, היא עוזבת ונעלמת ומשאירה לטוני מכתב הצפרדע צץ במשרד של ג'ין ומבקש שתגן עליו מפני הCIA היא מסרבת והוא נעלם- הצוות לא מוצא אותו והתמונה האחרונה שלו היא כשהוא צף במים עם כדור בראש מי ירה בו? כנראה קורט שנעלם גם הוא או אולי ג'אן????? שמשחקת אותה תמימה.... בקיצור יש למה לצפות. מה השתנה - הפתיח השתנה- מגניב לאללה ג'ין- מעולם לא נראתה כ"כ רע- מתוחה כל כך בפנים ועוד ניפוח של השפתיים- היא ממש מזכירה לי בובת פיתום מקגי- האריך שיער קצת בסגנון ה"אדולף" שיק והרבה בסגנון הגיק שיק אלו בעיקרון השינויים הבולטים

אופיר62

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif../images/Emo62.gif501

פרק אדיר רק עכשיו גמרתי לראות. כנראה לא גמרנו את הסיפור של הצפרדע, בטח עד סוף העונה נגלה מי הרג אותו. גם אני חושבת שג'אן עשתה את זה הראו לנו בפרק הקודם מה היא מסוגלת לעשות. אבל כשמתחילים עונה 45 שניות אחרי שהקודמת נגמרת לא משנים את כל המראה שלך. הפתיח יותר קצר אבל הוא ממש טוב. אחד מהקטעים שאהבתי היה שהוא מגלה שכולם לקחו לו דברים. אני כבר מחכה להמשך העונה גם אקסית של גיבס, טוני וג'אן בפרק ה100 אומרים שמגלים עוד דברים על גיבס (כמה סודות יש לו??) ובכל העונה הזאת אמורים לגלות יותר על הדמויות.

gromp

New member
השאלה הגדולה?../images/Emo58.gif../images/Emo62.gif

האם טוני יתאהב סוף סוף בזיווה? תראו היה ברור מהרגע הראשון שזה לא טוני- ברגע שראיתי שלגופה יש אקדח זה היה ברור. פרק נחמד אבל ממאיס מאוד ג'ין. גיבס כהרגלו קשוח מאוד. מה קורה עם אבא של ג'ין? של מי הטביעות עצבאות? זה מזכיר לי את הסרט השני בסדרדת הבורן. אני רוצה לראות סתם פרק אחד או שתיים רגילים לפני שמתחילים את העלילה של העונה החדשה. למה תמיד יש צורך להרוג דמיות בסוף\התחלה של עונה? הפתיח בקושי השתנה-אני לא מבין על מה אתם מתלהבים? אני הכי אהבתי את הפתיח של העונה הראשונה והשנייה. כרגיל הCIA לא מסתדר טוב עם NCIS. למה לא יכול להיות דורקטור נורמלי לCIA? אז יש הימורים על מתי ז'אן תמות? אני מהמר בעוד פרק, מקסימום שתיים.

Dark Storm

New member
שלום לכולם!

רק קפצתי להגיד שלום
ראיתי את הפרק בטלויזיה 62 אינץ' HD של אחי - היה חבל"ז!! פרק הבא אני אהיה בוגאס אז כנראה שלא אצליח לראות אותו אז זה יחכה עד שאחזור לארץ. זהו, ביי לכולם, חג שמח! גיל

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo62.gif

אני לא חושבת שג'אן תמות. אין צורך להרוג אותה לדעתי כי אני לא חושבת שזה פייר לתת לטוני להתמודד שוב עם מוות של מישהי כ"כ קרובה. זה יגמור את הדמות שלו ויהפוך אותו לרציני מידיי... בזה שהוא התאהב בה הוא בעצם עשה טעות של טירון וג'ין האינטרסנטית,( כבר מפרק שני של עונה ארבע לדעתי- בה הוא התוודה שהוא התאהב) - ניצלה את זה לטובת המשימה במקום לעצור את זה כראוי כדי לא לסכן אותו פיזות או נפשית. עד היום לא ידוע מי הייתה הצלמת שצילמה אותו- לדעתי זו ג'ין בעצמה. בטוח יהיה איזה פרק שבו קורט ינסה להרוג את טוני- חייב פרק שטוני ינסה לנקם בו על הבגידה שלו בקיצור הולך להיות מעניין!!!!

שיריק2

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo58.gif תיאוריה נוספת

מצד שני- מה אם קורט ינסה לנקם בטוני דרך ג'אן? ככה יש סיכוי שהוא יהרוג אותה.......... ואמורה להיות הלוויה של הצפרדע - מעניין אם טוני יגיע וקורט ינצל את זה....בינתיים לששה הפרקים הראשונים אין אזכור למערכה כזו לעט העובדה שבפרק 3 טוני יתמודד עם הרגשות שלו כלפי ג'אן

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif 5X02 FAMILY

פרק טוב כמו שאנחנו מכירים- עם מתח והומור. היו כמה קטעים בין זיוה לטוני- זיוה ממש רוצה לנסות לעזור לטוני ולדובב אותו אבל הוא סגר ולא מעוניין- מקווה שישתנה בהמשך.ריחמתי על טוני- הוא דיי סובל ורואים שגיבס מתחשב בו. היו הרבה פלאשבקים שמטרידים את טוני במהלך העבודה הוא נזכר בג'אן ....לבסוף קטע מאד מרגש בו טוני שורף את המכתב של ג'אן ובוחר במשפחתו האמיתית- הצוות. שום אזכור לצפרדע וברוך השם ג'ני לא הופיעה פעם אחת.

gromp

New member
../images/Emo58.gifפרק אדיר!

הומר יכול להשתפר לדעתי. אבל עלילה מצויינת! אני די בטוח שמשהו הולך להתרחש בין טוני לזיוה. לדעתי צריך להרוג את ז'אן כדי לגמור עם זה סופית כמו עם פמלה(ככה נראה לי השם) שהייתה חברה של טוני שנהרגה כאשר היא קפצה על המחבל המתאבד בפרק בו קבוצה של מנהיגים ערביים רוצים לחתום על קריאה להפסקת האלימות. אם אתם לא זוכרים את הפרק אז אני אחפש את השם שלו. אני מסכים, ג'ני היא מה שמכונה "הטוב שהוא האויב" משתמשים בזה במהלך סיפורים לייצג דמות טובה ועם כוונות טובות שמציבה מכשול בפני הדמות. הקטע בסוף נעשה באופן מדהים, בחירה נפלאה של שיר בסוף.

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif

קראו לה פאולה קסידי והיא לא הייתה חברה של טוני- הייתה ביניהם משכה מינית ואיזשהו עבר משותף אבל לא מעבר לזה. זה הוסבר בפרקים אחרים. לגבי ג'אן - כנראה שפשוט יעלימו אותה ודיי- לא יכולה לחשוב שיעשו דבר כזה לטוני רק בכדי ליצור משהו בינו לבין זיוה. אהבתי מאד את הרגעים ביניהם אפילו שהוא יצא אדיוט כשזרק לה קונטרה שהתאהבה בבחור שהלך למות כשהיא הטיחה בו את העובדה שלא היה צריך להתאהב בג'אן..... העלילה הייתה דיי מסובכת אבל גאונית!

gromp

New member
../images/Emo58.gifפואלה פמלה הכול אותו דבר!

לא הכי מוסבר צה היה בינהם אבל היה ברור שהיה צריך לגמור עם זה. כן, העלילה בייתה פשוט הנאה צרופה. ג'אן תמיד יכולה להישמר עד לרגע מסוים בעונה. אז מה דעתך\אחרים בפורום, יש סיכוי לטוני-זיווה או שאני היחיד שמדמין דחיפה מסוימת בכיון הזה?

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo62.gif

סיכמנו שתיאוריה מסויימת נסמן עם סימן הנורה... אני מאמינה שתהיה איזו התקרבות ביניהם אבל הם לא ישכבו או משהו כי אחרת זה בעייתי מאד- זה אומר שיצטרכו בטח להחזיר את זיוה לישראל או משהו כדי לסיים את זה - חוק מס' 12- של גיבס לא יאפשר מעבר לזה אם שניהם באותה יחידה. וזו כנראה הסיבה ש"מאן" לא תצטרף ישירות לצוות אלא תשתף פעולה בעקיפין

gromp

New member
נכון../images/Emo58.gif../images/Emo62.gif

נכון לגבי ה
ונכון לגבי החוק של גיבס, שכחתי. אולי "מאן" תהפוך להיות הדורקטורית של NCIS! (בסדר, זה לא יקרה, אני פשוט לא סובל את ג'ני). י ש סיבה שזה רק את ואני? מה קרה לשאר הפורום היקר?

אופיר62

New member
לא יודעת מה לגבי שאר הפורום../images/Emo58.gif../images/Emo62.gif

אבל יש אותי אני חושבת שג'ני הציעה למאן עבודה כדי שהיא לא תוכל להיות בקשר עם גיבס, כנראה שלגיבס כבר יש ניסיון רע בכל הקשור לקשרים עם אנשים שעובדים איתך בגלל ג'ני. מה שבטוח זה שלזיוה יש משהו לטוני ההוכחה החותכת היא ודאקי בבר, אבל את הסיפור הזה אפשר למשוך במשך עונות שלמות. וג'אן על בטוח תחזור עד או בסוף העונה.

שיריק2

New member
אני אתה והוא וג'ינג'י קנגרו ../images/Emo58.gif

העיקר יש עם מי לדבר כאן זה מה שחשוב תגיע שעת הלוויה של הצפרדע באיזה שלב- מעניין אם טוני יעז להופיע אני בטוחה שיהיה משהו בין קורט לטוני וג'אן תהיה מעורבתבאמצע- אולי קורט ישתמש בה נגד טוני

שני פ

New member
לא נהנתי../images/Emo58.gif

אם שמים רגע את העלילה של הפרק בצד, ממש לא נהנתי מכל הסיפור הזה עם טוני, עד מתי פלאשבים מעצבנים שנראו כאילו שלקחו אותם מסרט שנות ה40 (מה הקטע עם זה? יש לטוני איזו בעיה בראייה שהזיכרון שלו נראה ככה?) והשחיה של טוני עם זיוה הייתה לא הגיונית בעיניי. מה היא רוצה ממנו בדיוק? שתתין לו זמן להתגבר על מה שהוא צריך ותעזוב אותו בשקט. הסוף של הפרק היה דביק בצורה מעוררת חלחלה. בקיצור, אוף!

למעלה