היום זה קרה

היום זה קרה../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

רכבתי עם טימון וכבשנו את הברקן. היו גם - איתי , ארנון ואלונה שהגשימה חלום.

יורם חן

New member
האם זה אותו ארנון שראה לי את ../images/Emo26.gif

"הלבן בעיניים" אתמול בסינגלים ברמות מנשה. אני חייב לציין שהבן אדם מכיר שם סינגלים בשיפועים המתאימים לתחרויות החלקה במורד. מאתמול אני מסתובב עם מבט מזוגג וחיוך מטופש, היה גדול

וכל זאת בזכות הטייס - הרוכב ../images/Emo51.gif

רמי יופה - האיש שצילם מעל את אירוע רוכבים וחיים. תודה רמי

IlanShacham

New member
בלתי יאומן!

סקר חדש בפורום, מה עדיף להיות: 1. גדי אלוני 2. אלונה גלבוע 3. כל התשובות נכונות רמי, רמי, גם אני רוצה!

רֶשֶף

New member
מה שנקרא - "גדי אלוני/ה גלבוע"

אבל מהסרט אני מתרשם, שהכי עדיף כרגע זה להיות רמי יופה. ~ Beeee Yourself
~

alonaski

New member
../images/Emo18.gif מסוק - לא לבעלי לב חלש!

= הכוונה לטיסה במסוק!!!
לפני שאתחיל את סיפורי האישי על מעלליינו היום... אענה לך אילן: מרצף הארועים שהתרחשו עלי היום... הגעתי למסקנה הידועה ש... כדי להגשים חלום - צריך רק - מאוד לרצות שיתגשם!!!
... ( -וגם... - להיות חבר/ה של גדי!...
חחחח... ) ובכן... היום יצאנו לנו לטיול העפלה לגלבוע שתוכנן לסקור את הסינגל האדום שיורד מהר ברקן לעמק הנעלם! התחמשנו ב:ארונונק'ה ואיתי נ. המדריך המקומי (-שכרנו אותו כדי שאם ניתקל בילידים במהלך המסלול - הוא יוכל לתקשר עימם ולתרגם לנו את שפתם...
) - אריאל-טימון-דקל-פומבה. הנהג הותיק והטוב, היוזם, הממריץ, הרוח החיה בחבורה: גדי אלוני מיודעכם...
במהלך הנסיעה הלוך... פתאום!!! - מתקשר לגדי לרכב - אותו רמי יופה (הטיס הידוע בציבור...
) ומסתבר שהוא חבר של גדי!!!
גדי מספר לו שאנחנו בדרך לגלבוע ונותן לי (המופתעת!!!) לדבר איתו כמה מילים...
רמי אומר לי שהוא עולה לטיסה עכשיו ואולי אם יהיה לו זמן - יבוא לטוס מעלינו ולצלם אותנו מלמעלה!
(ואני ממש מתלהבת מהעניין!!!
) והנה... בעוד אנו מטפסים ארוכות על הגלבוע החם...
ב-ד-י-ו-ק איך שאנחנו מתקרבים לפסגה!!! (-ממש - 2 מ' מתחתה...) נשמע רעש מסוק מתקרב... ואז.. נראה המסוק המוכר מרכיבת הזכרון שלשלום... ואני עוצרת ומנפנפנת בהתאמצות רבה... והמסוק עושה הקפה אחת, עוד אחת... ונעלם!
בלי בכלל שראה אותי!!!...
אני ממשיכה לפדל לפיסגה (ועכשיו במרץ) יחד עם איתי (טימון, ארנונק'ה וגדי כבר ישבו בנחת על הפיסגה והצטננו להם ברוח הקרירה שם בהמתנה - לנו!) ואז... כשאני מתקרבת לגדי-ארנון-טימון... טימון צועק לי: "אלונה בואי מהר, עוזי חיטמן כאן!!"
חחח... (=יענו: "חלום עליכם" עם עוזי חיטמן...
) והכוונה - שרמי החנה את המסוק ממש מאחורי הפיסגה במקום ניסתר שאנחנו שבאנו מלמטה מהצד האחר של ההר - לא ראינו אותו!!! (וחשבתי כבר שהוא בטח רק חג מעלינו לעשות שלום לגדי והתעופף משם...
). ואז... כשהגעתי לחבורה - אז בדיוק רמי הגיע אליהם לדבר עם גדי ולהגיד שלום..
ואז... רמי אומר לי - "בואי אלונה, עולים למסוק"! וווווווווווווואאאאאאאאאאאאאההההההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!! חשבתי שאני מתעלפת מרוב הפתעה!!!!
לא היו לי מספיק לחיים כדי למרוח את חיוך האושר ברוחב שהיה מתוכנן - כמו שהרגשתי לפחות...
עליתי למסוק, התיישבתי ליד רמי, קיבלתי הוראות לא לשלוח ידיים לטייס במהלך הטיסה ובטח - לא לתפוס בשום מקום!!! (=כי יש כל מיני הגיים חבווים לצד הכסא שלי ובכל מקום...)
הורשתי להניח את היידיים רק - על הברכיים שלי!!!
ואז... התרוממנו... ורמי לקח אותי למעוף במכונה הכי מדהימה ומבהילה שהייתי בה אי פעם!!!! (וכאן המקום לציין שאני ש-ו-נ-א-ת טיסות!!!! מתה מפחד בטיסות!!! היסטרית לחלוטין!!!
) עשה לי כל מיני השכבות על הצד...
עלה וירד את ההר צמוד לדופן ההר!!!
טס בגובה הקוצים על הפיסגה!!!!!
הקוצים ממש נגעו ברגלי המסוק!!!! טס במהירות פתאומית!!!... פתאום עלה... פתאום ירד...
זה היה מפחיד ומדהים וכייף בצורה המטורפת ביותר שחוויתי אי פעם!!!!
כשירדתי לאדמה וחזרתי למקום מבטחים... הדופק שלי היה מטורף!!!!
אבל לא הצלחתי להוריד את החיוך הנפעם מהפרצוף!!!...
וכולם שאלו אותי איך היה? איך היה?... והיה מצויין!!!!
רק שכל הגוף שלי עוד רעד ולא כ"כ יכולתי לדבר...
טימון הסתכל עלי וקבע את ההברקה: "טוב נו, הפרצוף שלך לא ממש משווק את הטיסה הזאת"!...
חחחחח....
אז תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לרמי
המדהים!!!! ולגדי
המדהים!!! ולארנון, איתי, וטימון - שחיכיתם לי בזמן... שאני הייתי ב HIGH!!!
= תרתי משמע!!!
[ היה.......... חווית חיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ובפעם הבאה שמישהו מכם מתכוון להתנסות בחוויה - להכנס לתוך בועה קטנה, עגולה, בלי דלתות... ולהתעופף... - תוודאו עם עצמכם שאתם עם לב מספיק חזק שיכול לשאת את זה!!!

מאדמאן

New member
איזה כיף לך ...../images/Emo22.gif

תענוג הדבר הזה - אני לא מזמן עליתי על אולטרא לייט (אם תרצי אפשר לסדר לך סיבוב) וזה מדליק פחד... איזה חיוכים יש לי עכשו על הבוקר בזכות הסיפור הזה..

of ra

New member
וווואו../images/Emo103.gif שיחקת אותה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזו דרך לפתוח את השנה החדשה!!!!! וגדי...אולי זו הזדמנות לחדש את ההזמנה לסיבוב קטן בשחקים?

איתי נ

New member
אריאל מכין תה

באמת... איך אפשר לטייל עם טימון בלי להנות מהתה שלו.

timon1

New member
ותודה לגדי,ארנון, איתי ואלונה

ולהורי היקרים שהביאוני עד הלום... אני מוכרח לציין שכולם רוכבים בחסד וארנון בכלל חבל"ז, אם יש במילון מונח שנקרא "עז הרים", אני די משוכנע שתמונתו נמצאת ליד! אני לא יודע אם זה ביצים גדולות [כנראה שלא כי אז אין לי הסבר לאלונה
], חוסר פחד מנפילות או ביטחון עצמי מגובה ביכולת מדהימה אבל כל שנשאר לי זה להוריד את הכובע בפניהם. תודה לכם על רכיבה מוצלחת ביותר, היה שווה "לוותר" על יום עבודה [אשמח עם מישהו יכתוב מכתב לבוס שלי...]. לסיכום: תודה לכולם, היה גדול וגדי, תעשה לנו סרט יפה ככה שנחזור מטורקיה
נ.ב. אלונה, הייתי אוכל את הלחמניות שלך כל יום כל היום
...

alonaski

New member
ביצים גדולות?!?! ../images/Emo3.gif ../images/Emo5.gif

חכה חכה, מוחרותיים בטיסה... תזהר לא לשבת לידי... אתה עלול לגלות איזה "ביצים קטנות" יש לי... ובנוסף - להתחרש מצווחות האימה שלי...
לטפטף דם מנעיצות הציפורניים הבלתי נשלטות שלי בבשרך... ובקיצור... להצטער ( -שוב...) שהכרת אותי אי פעם...
(אני שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאת טיסות!!!! אמרתי את זה כבר??...
) לגבי הטיול - היה בהחלט פנטאסתי!!!
אני בעיקר נהנתי בזכות החברה המנצחת: איתי
, ארנונק'ה
, גדי
וטימון
-
-
!!
אבל הסינגל הנבדק היה מצויין!!
אם תחזרו אליו אחרי הגשם, באביב = תהנו מהמון המון ירוק מסביב!!! וכל העמק מלמעלה - ירוק ומקסים!!!
רק - לא לרכב שם בשבתות באביב כי אז המסלול הוא אחד המבוקשים ביותר בארץ ומאות אנשים מטיילים עליו!! בעניין הלחמניות... או קי, שכנעת אותי! אני אכין לנו סנדביצ'ים מהלחמניות האלה לטיסה (אני תמיד מצטיידת בסנדביץ' בטיסות!
)

elieber

New member
טיסה נעימה../images/Emo160.gif

אני מיתפלא אליך אלונה בחורה אמיצה שכמותך מפחדת מטיסה במטוס לא ניראת כך במסוק מפוחדת. אני מכיר בחורות שמפחדות לעלות על אופניים ולא נדבר על הדברים שאת עושה עים האוניים. תהני מהטיסה כמה שיותר בהצלחה בטורקיה ומתי את חוזרת לארץ אז ביי אליעזר

למעלה