../images/Emo18.gif מסוק - לא לבעלי לב חלש!
= הכוונה לטיסה במסוק!!!
לפני שאתחיל את סיפורי האישי על מעלליינו היום... אענה לך אילן: מרצף הארועים שהתרחשו עלי היום... הגעתי למסקנה הידועה ש... כדי להגשים חלום - צריך
רק - מאוד לרצות שיתגשם!!!
... ( -וגם... - להיות חבר/ה של גדי!...
חחחח... ) ובכן... היום יצאנו לנו לטיול העפלה לגלבוע שתוכנן לסקור את הסינגל האדום שיורד מהר ברקן לעמק הנעלם! התחמשנו ב:ארונונק'ה ואיתי נ. המדריך המקומי (-שכרנו אותו כדי שאם ניתקל בילידים במהלך המסלול - הוא יוכל לתקשר עימם ולתרגם לנו את שפתם...
) - אריאל-טימון-דקל-פומבה. הנהג הותיק והטוב, היוזם, הממריץ, הרוח החיה בחבורה: גדי אלוני מיודעכם...
במהלך הנסיעה הלוך... פתאום!!! - מתקשר לגדי לרכב - אותו רמי יופה (הטיס הידוע בציבור...
) ומסתבר שהוא חבר של גדי!!!
גדי מספר לו שאנחנו בדרך לגלבוע ונותן לי (המופתעת!!!) לדבר איתו כמה מילים...
רמי אומר לי שהוא עולה לטיסה עכשיו ואולי אם יהיה לו זמן - יבוא לטוס מעלינו ולצלם אותנו מלמעלה!
(ואני ממש מתלהבת מהעניין!!!
) והנה... בעוד אנו מטפסים ארוכות על הגלבוע החם...
ב-ד-י-ו-ק איך שאנחנו מתקרבים לפסגה!!! (-ממש - 2 מ' מתחתה...) נשמע רעש מסוק מתקרב... ואז.. נראה המסוק המוכר מרכיבת הזכרון שלשלום... ואני עוצרת ומנפנפנת בהתאמצות רבה... והמסוק עושה הקפה אחת, עוד אחת... ונעלם!
בלי בכלל שראה אותי!!!...
אני ממשיכה לפדל לפיסגה (ועכשיו במרץ) יחד עם איתי (טימון, ארנונק'ה וגדי כבר ישבו בנחת על הפיסגה והצטננו להם ברוח הקרירה שם בהמתנה - לנו!) ואז... כשאני מתקרבת לגדי-ארנון-טימון... טימון צועק לי: "אלונה בואי מהר, עוזי חיטמן כאן!!"
חחח... (=יענו: "חלום עליכם" עם עוזי חיטמן...
) והכוונה - שרמי החנה את המסוק ממש מאחורי הפיסגה במקום ניסתר שאנחנו שבאנו מלמטה מהצד האחר של ההר - לא ראינו אותו!!! (וחשבתי כבר שהוא בטח רק חג מעלינו לעשות שלום לגדי והתעופף משם...
). ואז... כשהגעתי לחבורה - אז בדיוק רמי הגיע אליהם לדבר עם גדי ולהגיד שלום..
ואז... רמי אומר לי - "בואי אלונה, עולים למסוק"! וווווווווווווואאאאאאאאאאאאאההההההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!! חשבתי שאני מתעלפת מרוב הפתעה!!!!
לא היו לי מספיק לחיים כדי למרוח את חיוך האושר ברוחב שהיה מתוכנן - כמו שהרגשתי לפחות...
עליתי למסוק, התיישבתי ליד רמי, קיבלתי הוראות לא לשלוח ידיים לטייס במהלך הטיסה ובטח - לא לתפוס בשום מקום!!! (=כי יש כל מיני הגיים חבווים לצד הכסא שלי ובכל מקום...)
הורשתי להניח את היידיים רק - על הברכיים שלי!!!
ואז... התרוממנו... ורמי לקח אותי למעוף במכונה הכי מדהימה ומבהילה שהייתי בה אי פעם!!!! (וכאן המקום לציין שאני
ש-ו-נ-א-ת טיסות!!!! מתה מפחד בטיסות!!! היסטרית לחלוטין!!!
) עשה לי כל מיני השכבות על הצד...
עלה וירד את ההר צמוד לדופן ההר!!!
טס בגובה הקוצים על הפיסגה!!!!!
הקוצים ממש נגעו ברגלי המסוק!!!! טס במהירות פתאומית!!!... פתאום עלה... פתאום ירד...
זה היה מפחיד ומדהים וכייף בצורה המטורפת ביותר שחוויתי אי פעם!!!!
כשירדתי לאדמה וחזרתי למקום מבטחים... הדופק שלי היה מטורף!!!!
אבל לא הצלחתי להוריד את החיוך הנפעם מהפרצוף!!!...
וכולם שאלו אותי איך היה? איך היה?... והיה מצויין!!!!
רק שכל הגוף שלי עוד רעד ולא כ"כ יכולתי לדבר...
טימון הסתכל עלי וקבע את ההברקה: "טוב נו, הפרצוף שלך לא ממש משווק את הטיסה הזאת"!...
חחחחח....
אז תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לרמי
המדהים!!!! ולגדי
המדהים!!! ולארנון, איתי, וטימון - שחיכיתם לי בזמן... שאני הייתי ב HIGH!!!
= תרתי משמע!!!
[ היה..........
חווית חיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ובפעם הבאה שמישהו מכם מתכוון להתנסות בחוויה - להכנס לתוך בועה קטנה, עגולה, בלי דלתות... ולהתעופף... - תוודאו עם עצמכם שאתם עם לב מספיק חזק שיכול לשאת את זה!!!