היום זו ..

ט י ט י

New member
היום זו ..

הפגישה הראשונה עם התובע... עוד חודש (פחות) יש את המשפט.. והיום אני נפגשת איתו. אז.. אני מקווה שזה יהיה בסדר.. ויעבור טוב. שיהיה לכולכן / כולכם יום טוב:)

בהמון הצלחה! ../images/Emo20.gif

מקווה שקיבלת מישהו רגיש ומנוסה, כדי שיוכל לשאול אותך את הדברים הנכונים שיעזרו למצות את הדין עם מי שפגע בך.

איך היה?../images/Emo39.gif

מקוה שבאמת היה בסדר ועבר טוב. וכמו שצוות מקום אמר, מקוה שבאמת קיבלת מישהו שעולה על ציפיותיך והיה/יהיה רגיש. בכל מקרה רק רציתי לאמר שיש לך המון המון כח שבטח עזר ועוד יעזור לך בהמשך ושבאמת כל הכבוד על האומץ והאמונה... את אדירה!

ט י ט י

New member
איך היה? :(

היה קשה.. היה כל כך קשה.. כל כך כואב היו דברים "ששכחתי" ופתאום הכל חזר הכה בי כל כך חזק הרגשתי איך אני מתפרקת התובע נתן לי את העדות שלי ויצא לדבר עם אמא שלי אחרי שהוא יצא התחלתי לבכות כל כך כל מילה הכל שוב עלה עורר בי כזאת בחילה רעדתי כל כך לא יכולתי להפסיק היה ממש מפחיד:( קראתי גם את מה שהוא טוען והוא טוען שהוא בכלל לא היה שם!!!!!!! איך אפשר?! הרי יש עדות שראו אותו! אז למה הוא משקר?! אני לא יכולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יכולה מול כל השקרים האלה! אין לי כוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התובע באמת היה נחמד הוא עזר וענה לי על כל השאלות שהיו לי ונתן לי את הפלאפון שלו שאם קורה משהו ואני רוצה לדבר איתו אוף אין לי כוח לזה בכלל אני לא יודעת מה לעשות בכלל איך אני יעבור את כל זה אני מרגישה שאני נשברת ואין לי כוח התובע אמר לאמא שלי שהוא מפחד שאני אנסה להתאבד ודווקא ניסיתי להישמע אופטימית.. אבל כנראה לא הלך לי אז הם החליטו שאני צריכה לעשות ביקור את הפסיכיאטרית שיהיה, גם ככה רצו לתת לי כדורים עוד לפני אז שיתנו והם גם רוצים הערכה איך המצב הנפשי שלי אחרי המיקרה שישאלו אותי אני אגיד להם!!! אני מרגישה רע אני שוב לא ישנה ושוב יש לי חלומות נוראיים כשאני מצליחה להירדם אני אפילו קניתי את הספר אופטימיות נצחית! הוא נורא יפה והכל אבל בשביל לצחוק על כל זה צריך להבין למה לעזאזל יש אנשים כאלה ולמה אם הם יודעים שמה שהם עשו לא בסדר למה הם לא מודים פשוט וגומרים את זה למה להמשיך את החרא הזה שוב ושוב ושוב. כששאלתי אותו למה בפוליגרף הוא יצא דובר אמת אז הוא אמר שאתיופים כאלה שיש להם אמונה חזקה מאמינים בשקרים של עצמם והמכונה לא יכולה לעלות על זה. אבל הוא אמר שזה לא משנה כי זה לא כלי אמין. אני מרגישה שאני מתפרקת מול כל השקרים האלה ואין לי שום מושג איך אני אקום אחרי שהכל יגמר. אני מניחה שאחרי שהכל יגמר אני ארשה לעצמי להישבר עכשיו אסור לי , עכשיו זה רק התדרדרות. :(

את עושה משהו מאוד אמיץ

והדרך להוכיח את האשמה שלו לא פשוטה בכלל. ברור גם שהוא יכחיש, אלא מה? שיודה וייכנס ישר לכלא? הוא רוצה לפחות לנסות לצאת זכאי. אבל את יודעת מה היה, את יודעת מה הוא עשה. אל תתני לשקרים האלה לבלבל אותך. רשמי את הדברים שאת נזכרת בהם, הכל חשוב ואולי בעוד זמן מה שוב יישכחו ממך. וספרי מדי פעם מה קורה ואיך הדברים מתקדמים וכמובן, את מוזמנת לדבר על מה שעובר עליך, לא לכאוב לבד בלילה.

ט י ט י

New member
אני יודעת , אבל ..

עדיין אני מרגישה חוסר אונים נוראי מול כל השקרים האלה. אני יודעת מה היה! וזה משגע אותי שיש אמת מול הפנים ואני לא יכולה לצעוק אותה! מאיפה אני יכולה לדעת שהשופט לא יחליט לא לראות את האמת הזו , שאני רואה אותה בצורה כל כך בולטת? אני לא יכולה להתעלם מהאפשרות שהוא לא יראה. הוא כמובן החליט לוותר על העדה שראתה אותי אצלו. כי השקרן אמר שאני בכלל לא הייתי שם. הלחץ הורג אותי , ההמתנה הזו. אני לא יכולה כבר זה כל כך מפחיד אותי. בכלל המחשבה שהוא בקיבוץ ושמשפט עוד פחות מחודש.. מפחידה אותי כל כך אני לא יודעת אם בסופו של דבר אני אשאר לבד בתוך הבית משפט.. כי ההורים שלי לא יכולים להיכנס.. ואני גם לא ממש מעוניינת. הם לא יכולים להיכנס כי הם גם עדים. ואני מעידה קודם.. אז כדי שלא ישנו גרסאות הם לא יכולים להיכנס. רק אחרי שהם יעידו הם יוכלו להישאר בבית המשפט. אני לא יודעת מה אני יעשה.. אם חברה שלי לא תוכל לבוא? או שהעורך דין שלו לא יסכים שהיא תכנס? הרי המשפט בדלתיים סגורות.. מה אני יעשה? איך אני אהיה שם לבד.. אני כל כך מפחדת מי יוכל להיות איתי שם:( אני צריכה מישהו להסתכל עליו שיהיה לי מין מקום כזה שאני אדע בוודאות שהוא לטובתי. התובע לא מספיק. אני צריכה מישהו שהוא קרוב לי:( אני לא יודעת איך אני אחזיק מעמד לראות אותו , לשמוע את ההצגה שלו , את השקרים. ואם הוא יגיד שאני בכלל רציתי את זה? הוא יכול להפוך אותי לזונה ומה אני אגיד ? הרי אני מעידה לפני. אוף זה כל כך מייאש. הכל כל כך מסובך אני רוצה שהכל יעבור .. שיגמר.

ד י נ ו ש

New member
את גיבירה וחזקה

מתוקה את חזקה וגיבורה - תיפני לקו הסיוע לנפגעות תקיפה מינית ואונס 1202. תיהיה מי שתלווה אותך לאורך כל הדרך

ט י ט י

New member
תודה דינוש.. ../images/Emo39.gif

אני לא חושבת שהן יכולות לעזור לי במצב הזה.. אני לא מכירה אותן.. הן לא היו בכל התהליך.. אני לא אוכל שמישהי שאני לא מכירה, מישהי שלא יודעת מי אני ומה אני, תשב באולם בזמן שאני נותנת עדות בזמן שצולבים אותי, תשב ותסתכל עלי . תקשיב לכל הדברים הנוראיים האלה. כל הדברים הכואבים האלה. זה כבר הסוף.. התקשרתי אליהן פעם.. אחרי שכבר הגשתי תלונה.. הן לא יכולות לעזור לי .. חוץ מלהקשיב.. ויותר נוח לי עם המטפלת שלי, כי שוב היא מכירה את הנפשות הפועלות אפילו את זה שפגע בי. תודה על הרעיון והמחשבה שהקדשת:)

תבטחי בעצמך!!../images/Emo70.gif

אל תתני לאף אחד לבלבל אותך!! את יודעת מה היה שם, את יודעת מה קרה, ואת יודעת שיש אמת ואף אחד לא יכול להגיד לך אחרת... אף אחד לא יכול לקבוע לך... תבטחי בחושים שלך, ברגשות שלך, במחשבות שלך, במה שקורה אצלך בבטן... את יודעת הכי טוב מה טוב בשבילך... ולדעתי כדאי להתעקש שיהיה מישהו/י איתך... זו זכותך המלאה לבקש, לדרוש את זה... ותזכרי: את לא לבד גם כשאת לבד... את מוכיחה כל פעם מחדש כמה כח ואומץ יש לך... וזה משהו שאף אחד לא יכול לקחת ממך או לשנות... יהיה טוב...

תחזיקי מעמד...

תחזיקי מעמד כי את כן יכולה! יש בך כל כך המון כוחות שהלוואי ולכל אחת מאיתנו היו... אל תתני לשקרים לבלבל אותך... אני מצטרפת להצעה של צוות מקום, באמת כדאי לרשום את הדברים... אולי זה יעשה קצת סדר בדברים... והכי חשוב, תזכרי שאת ממש ממש ממש לא לבד!!! יש המון אנשים שיעזרו לך לעבור את זה ויהיו איתך שם... יהיה בסדר, את תראי...
- למקרה הצורך... :))

ט י ט י

New member
אחת הסיבות

לכך שהגשתי תלונה זה באמת המחשבה שיש אנשים שנפגעו שאינם מגישים תלונה. מתוך פחד, מובן מאוד. אבל אני חושבת שהפחד מתחזק ככל שנותנים לאותו אדם להסתובב חופשי. הוא מסתובב חופשי ואנחנו סגורים בבתים. זה לא צריך להיות ככה. זה לא צריך להיגמר ככה. הכוח היחידי שיש לי זה באמת להראות לאנשים אחרים שאפשרי . שאומנם זה קשה. אבל זה שווה. אני מקווה מאוד שזה יצא כמו שאני מאוד רוצה. הסיבה שאני לא נותנת לעצמי להישבר.. זה האנשים שאני יודעת שאני יכולה להיות להם דוגמא. אני לא נשברת בגללם. בשבילם. לבד? אני יודעת שלא.. כרגע לא.. מה יהיה במשפט? אני אהיה באולם לבד.. מולו. מול החיה הזו והאדם הנתעב שהסכים לייצג אותו. לרשום? מה הכוונה לרשום?:\ תודה על החיבוק, הוא מאוד עזר לי.. והוא העלה חיוך על שפתיי. תודה רבה

אז הנה עוד אחד - ../images/Emo24.gif

זה באמת לא צריך להיות ככה, אנחנו סובלות והם לרב בכלל לא חושבים שהם עשו משהו רע, פגעו... וזה שהגשת תלונה מראה לפני הכל כמה כח יש לך. מה גם שזה ימנע ממנו (בתקווה) לפגוע בעוד בנות וכמובן, כמו שאמרת, זה מראה לאחרות ולאחרים שאפשר להגיש תלונה ואפשר לעבור את זה... למרות הכח האדיר שיש לך, ולמרות שאת לא נשברת בשביל אנשים שרואים בך דוגמא, מותר להשבר... מותר לבכות... מותר לבקש חיבוק, תמיכה, הקשבה.. ולא רק שמותר גם צריך!!! האנשים שרואים בך דוגמא צריכים גם לראות שלמרות הכל, יש ויהיו רגעים קשים ויש ויהיו אנשים שמוכנים ורוצים לעבור איתך את הרגעים האלה... אז אל תרגישי רע להשבר לפעמים, גם את זה את עושה בשביל האנשים שרואים בך דוגמא... :) וזה בסדר... :) ואת לא לבד... אף פעם... גם אם יקרה מצב שבו לא יהיה איתך אף אחד במשפט תחשבי על מישהו שהיית רוצה שיהיה שם וישר תרגישי כאילו הוא שם... משרה בך בטחון וחם ומאמין לך... ואני מצטרפת להצעה לפנות לקו 1202... או לבקש מכל אדם אחר שאת רוצה שיהיה שם... אני חושבת שלמרות שהמשפט בדלתיים סגורות מותר למתלוננת להביא מישהי/ו שיתמוך בה... אני חושבת שהכונה בלרשום זה לקחת מחברת ועט וכל פעם שאת נזכרת בקשר למשהו, משהו שהוא עשה, רע לך, או שפשוט את רוצה לכתוב אז את כותבת שם... מעין עדות כתובה... נראה לי שלזה הייתה הכונה... אני שמחה שהחיבוק עזר לך, תרגישי חופשי לבקש מתי שבא לך וכמה שבא לך... אין לי הגבלה לכמות חיבוקים...

ט י ט י

New member
את חושבת שהוא

לא מודע למה שהוא עשה? עזבי מה הוא יגיד במשפט ברור שהוא יגיד שהוא לא עשה שום דבר, ברור שהוא יגיד שוב ושוב שהוא בכלל לא היה נוכח (בבית שלו!!). את חושבת שאולי הוא לא יודע שמה שהיה שם זה פסול? התובע הסביר לי שאם בעיקרון אין בעיה שחברה תהיה איתי. אלה אם כן העורך דין שלו מתנגד.. אז תהיה בעיה. אני יודעת שיהיו אנשים בחוץ.. שאסור להם להיכנס.. מישהו שהוא כמו אבא שלי יהיה שם הוא יחכה לי בחוץ ואחר כך הוא יקח אותי לאכול גלידה ולנקות את הראש, הוא כבר אמר בעבודה שביום הזה הוא לא בא.. הוא רוצה להיות איתי. אני יודעת שיש אנשים שאיתי.. אבל פיזית שם.. שאני אוכל לבכות והם יבואו לחבק אותי, אני לא חושבת שהתובע יחבק אותי.. ואני גם לא רוצה אני גם לא יכולה שאמא ואבא יהיו מעבר לעבודה שהם לא יכולים להיות שם כי הם נותנים עדות, אני לא יכולה להגיד מולם את הכל.. זה פשוט יותר מידי. אני לא מסוגלת. אני מרגישה כל כך מושפלת. כאילו אני לא בסדר.. אני לא בסדר. כאילו מאיפה לעזאזל אני יודעת על אתרים כאלה?! ולמה לעזאזל הסכמתי להראות לו?! אוף!!!! אני לא ידעתי שהוא ינצל אותי!!!!!!!!!! אני חושבת על זה.. ויש לי בחילה נוראית רק מהמחשבה, התמונות האלה שהתובע הציג בפניי לא עוזבות אותי! שוב אני בוכה כמו טיפשה אני מרגישה כמו ילדה קטנה שגנבו לה את הבובה. הוא גנב לי את בובה :´( אני נורא רוצה להפסיק את המעגל הזה להפסיק את הטירוף הזה. אבל אני יודעת שהמשפט הזה לא הולך להיות קל הם הולכים להוציא אותי שם זונה למרות שאין כל כך הרבה מה להגיד כי אני לא מי יודע מה פעילה מבחינה מינית. לא מקבלים עונש על שקר בבית משפט? למה לעזאזל זה לא משהו שמחסלים , אני לא יכולה עם השקרים האלה לא יכולה.

מה אני אגיד לך?

ברור שהוא יגיד שהוא לא אשם... כמו שאילנה - צות מקום אמרה הוא הרי לא יודה ויכנס לכלא נכון? ובנוסף את אומרת שהוא שכנע את עצמו כל כך עד שהפוליגרף אפילו לא עולה על השקרים שלו... אני לא יודעת מה הוא יודע (אם זה היה פסול או לא)... במקרים שלי, אני חושבת, שהם לא היו מודעים למה שהם עשו ולכך שזה היה פסול... אמרת שיהיה שם מישהו שהוא כמו אבא שלך והוא ייתמוך בך לא? והרי ההורים שלך מחוץ לדלת וברגע שתסיימי תוכלי לגשת אליהם? וכרגע העו"ד שלו לא אמר שאת לא יכולה להביא מישהי/ו שיתמוך בך, נכון? חוצמזה אני חושבת שהייתי מתעקשת להביא מישהו/י, נראה לי זאת זכותך... ואת כן מסוגלת! את מוכיחה את זה כל פעם מחדש! זה הוא הלא בסדר! המשפט לא יהיה קל, אבל את תעמדי בזה, כי את יכולה, כי עובדה שהגעת עד לפה ועשית החלטות קשות אבל נורא אמיצות... תאמיני בעצמך...

טיטי מתוקה....

את יודעת שהסיכוי שלך לנצח במשפט גבוה ואז לא תצטרכי יותר להסתתר בבית והוא לא רק לא יסתובב חופשי יותר אלה הוא גם יברח מהארץ.... זה לא יגמר ברע אני מבטיחה לך.. את לא תהי לבד שם... תזכרי גם אם את לא רוצה אותי פיסית שם אני יחשוב עלייך ויהיה איתך בלב... ((((((((((((((((((((((((((((((((נטלי)))))))))))))))))))))))))))))))))) אוהבת אותך נורא...
ליטל

ט י ט י

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif ליטלי ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אין לדעת מה יהיה במשפט.. לצערי.. התובע אומנם נשמע אופטימי.. אבל אי אפשר לדעת מה הם הולכים להגיד.. אני מאוד מקוה שאני לא אצטרך להסתתר ומי שהסתתר זו המשפחה שלו שלכלכה עלי במשך השנה וחצי האלה, אלה שגרמו למשפחה שלי להראות כמשוגעים שקרנים ומצורעים. יברח מהארץ.. אני בספק:) אולי יבריחו אותו.. לכי תדעי:) כל עוד הוא יקבל עונש על המעשים שלו, שידע שזה שהוא ניצל אותי לא נותן לו זכות לנצל אחרות ואחרים. ובטח לא להסתובב כאילו לכלום לא קרה, וזה שהוא מאמין בשקרים של עצמו ועובד על הפוליגרף או בכלל משחד את אותו אחד שעשה את זה. כל העוד האמת תצא לאור, כל עוד השם שלי התנקה. אני לא צריכה יותר. אני את המעגל הזה סגרתי. אחרי שהסתיים הכל.. אני אוכל לנוח ולטפל בעצמי כמו שצריך, זאת תהיה הקלה מדהימה.. חמודה שלי.. כמה שאני רוצה אותך שם.. אני יודעת שאני לא ארגיש בנוח שתהיי שם.. כי אני אדע מה זה עושה לך.. ואני לא מסוגלת לעשות את זה. אבל את תהיי בלב שלי בראש שלי. זה יחזק אותי . אני יעבור את זה.. אני מקווה שזה הסתיים כמה שיותר מהר ולא יגרר חודשים על גבי חודשים. תודה מתוקה שלי על הכל. אוהבת , נטלי

מקווה שדברים יסתיימו כפי שאת רוצה

למרות שלא תמיד זה כך, בלי קשר למה האמת. תהיי מוכנה לכל האפשרויות נטלי, כדי שלא תיפלי מציפייה גבוהה לאכזבה מרה. גם אחרי ההרשעה, לעתים מקילים מאוד בעונש. יש דרך ארוכה מאוד לעבור עד שהעונשים יהיו איכשהו קרובים לסבל שהנפגעים עוברים. בינתיים, המשיכי לדבר על מה שעובר עליך, אני מקווה שזה מקל מעט.

ט י ט י

New member
אני מודעת לכך

אבל בהחלט לא מסוגלת להשלים עם זה. לצערי העונש על רצח נשמה קטן מרצח גוף אדם. כשנגיע לגשר נחצה אותו. אני לא אוותר.

והבת אותך... ../images/Emo23.gif יהיה בסדר...

אני בטוחה שהאמת תצא לאור והוא יקבל את העונש שלו.... ואת מתוקה שלי את באמת אחד הדברים הטהורים בעלום המעופש שלנו השם שלך יהיה טהור כמוך אחרי שה******* הזה יעלם.... מתוקונת לי זה לא יעשה רע לראות את החוזק שלך בעיצומו מנצח את הרוע בהתגלמותו... אבל עדיין איך שאת רוצה .... אני איתך לאורך כל הדרך... אין לך על מה להגידש תודה את כל התודה אני חייבת לך...! אוהבת, ליטל

ט י ט י

New member
../images/Emo23.gif

מתוקה שלי.. תודה על התמיכה שאת נותנת לי. ת ו ד ה אין לדעת מה יהיה במשפט.. ואין לדעת מה יגידו שם. לכן אני מעדיפה שלא תהיי נוכחת , בשבילך , בשבילי.. שאני אוכל להסתכל לך בעיניים לאחר מכן. האמונה שלך בי היא הכי חשובה בשבילי.

למעלה