אז הנה עוד אחד - ../images/Emo24.gif
זה באמת לא צריך להיות ככה, אנחנו סובלות והם לרב בכלל לא חושבים שהם עשו משהו רע, פגעו... וזה שהגשת תלונה מראה לפני הכל כמה כח יש לך. מה גם שזה ימנע ממנו (בתקווה) לפגוע בעוד בנות וכמובן, כמו שאמרת, זה מראה לאחרות ולאחרים שאפשר להגיש תלונה ואפשר לעבור את זה... למרות הכח האדיר שיש לך, ולמרות שאת לא נשברת בשביל אנשים שרואים בך דוגמא, מותר להשבר... מותר לבכות... מותר לבקש חיבוק, תמיכה, הקשבה.. ולא רק שמותר גם צריך!!! האנשים שרואים בך דוגמא צריכים גם לראות שלמרות הכל, יש ויהיו רגעים קשים ויש ויהיו אנשים שמוכנים ורוצים לעבור איתך את הרגעים האלה... אז אל תרגישי רע להשבר לפעמים, גם את זה את עושה בשביל האנשים שרואים בך דוגמא...
וזה בסדר...
ואת לא לבד... אף פעם... גם אם יקרה מצב שבו לא יהיה איתך אף אחד במשפט תחשבי על מישהו שהיית רוצה שיהיה שם וישר תרגישי כאילו הוא שם... משרה בך בטחון וחם ומאמין לך... ואני מצטרפת להצעה לפנות לקו 1202... או לבקש מכל אדם אחר שאת רוצה שיהיה שם... אני חושבת שלמרות שהמשפט בדלתיים סגורות מותר למתלוננת להביא מישהי/ו שיתמוך בה... אני חושבת שהכונה בלרשום זה לקחת מחברת ועט וכל פעם שאת נזכרת בקשר למשהו, משהו שהוא עשה, רע לך, או שפשוט את רוצה לכתוב אז את כותבת שם... מעין עדות כתובה... נראה לי שלזה הייתה הכונה... אני שמחה שהחיבוק עזר לך, תרגישי חופשי לבקש מתי שבא לך וכמה שבא לך... אין לי הגבלה לכמות חיבוקים...