היום חלקתי עצומות נגד פיטום אווזים

מור ד

New member
היום חלקתי עצומות נגד פיטום אווזים

בב"ש נגד פיטום כבד אווז עם בחורה בשם איילת, עמתדי ליד מגדל שבע, אשר קרוי בשמי גם כמגדל בבל, זאת הייתה הפעם המי יודע כמה שהרגשתי כמה חבל שאני לא יודע רוסית!, אבל הצלחתי להחתים כמה צרפתים וארגנטנאית אחת שלא דברו עברית.... סיוט! היה לראות אנשים מגעלים שאומרים משפטים כמו- " אם לא כבד אוז אז מה נאכל" " לא נורא כבד אווז, יוצא בקקי" " זה טעים" " אם לא יתעללו בו זה לא יצא טעים" " טבעוני הומו! תשתמש בעט לצרכים אחרים!" (חשוב לציין שאני סטרייט( אבל כמו כן היו אנשים שכששמעו עצומה פתחו את הארנק מיד, היו אנשים שרשמו את שמם ואת השמות של קרוביהם! מאד נהנתי (ממש....) ואשמח לפעול שוב בקרוב!

מור ד

New member
סליחה! לא עשיתי הכרות!

קוראים לי מור, בקרוב דובר 7 שפות... צמחוני מכתה ד´, טבעוני מכיתה ז´... אני אוהב לבשל בטופו,לקרוא, לכתוב, ללמוד שפות... וזהו... אני אשמח להשתתף בפורום.... אגב אני בכיתה י´

CowLover

New member
היי מור../images/Emo140.gif

ברוך הבא לפורום
ו- 7 שפות?!?!? איזה?? ותמיד טוב לשמוע על אלה שהתחילו טבעונות/צמחונות מוקדם.....
אליזבת.

קטיפה

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo142.gif

ב
ודה .שירלי.
זכויות בעלי חיים!

shanty.G

New member
אהלן מור../images/Emo13.gif

מצויין שאתה פה איתנו ועם בעלי החיים, נפלא לקרוא על הפעילות הדרומית, באמת הנציגות מב"ש מועטה בפורום ואנחנו תמיד נשמח לשמוע עדכונים! לגבי כל אותם מלעיזים וסתם קנטרנים, אפשר להתעלם ואפשר גם לענות למי שמוכן להקשיב, דברי טעם. אם אתה עדיין לא מכיר את המאמר המצויין של דדי שי, תוכל להציץ בו, הוא נמצא בקישורי הפורום. תמצא בשורה האפורה למעלה גם אתרים, מאמרים וגלריות שיוכלו לעניין אותך. ברוך הבא לפורום!!!
shanty

מור ד

New member
קודם אטוס... אחר כך באל על

אף פעם לא הייתי בחול, וגם אם אהיה אז הממשלה מעצבנת הזאת עושה קומבינות לאל על....

CowLover

New member
אם אתה רוצה לפעול

יש משמרות מחאה כל יום..... בת"א וגם בירושלים. איפה אתה גר?

shanty.G

New member
יש פעילות גם בב"ש

...בדיקה קצרה העלתה שהיתה- ביום שני. בכל מקרה, הכל מעודכן במגזין השבועי של אנונימוס הנשלח ישירות למייל לנרשמים, וגם מתפרסם פה בפורום מדי יום שישי.

Eclipsed 0

New member
ברוך הבא לפורום...

תמיד קיימים האנשים שמדברים בצורה הזו, אבל ! עשית עבודה נפלאה החתמת והתרמת - מגיע לך צל"ש.

למעלה