היום (חמישי) ב- 9:05 תפוז יוחשך ל5 דקות

moshavnikit

New member
היום (חמישי) ב- 9:05 תפוז יוחשך ל5 דקות

לציון יום השנה לחטיפת החיילים אהוד גולדווסר ואלדד רגב. היום יוחשכו בו זמנית, למשך 5 דקות, כל האתרים הגדולים וביניהם תפוז. במקום עמוד הבית יופיע עמוד המעוצב כמו עמוד שגיאה, אך במקום הכיתוב "The Page can not be found", יהיה כתוב "The soldier can not be found". לא תצא הודעה גורפת של תפוז, אבל ניתן אישור למנהלים לכתוב על זה בפורום. אל תמנעו מלהכנס לאתר בדקות האלה כדי לא לפספס את הרעיון והוא שכמה שיותר אנשים ייחשפו לעמוד הזה, אם התכוונתם להיות באתר בדקות האלה, אז אני ממליצה להיות גם עכשיו כשאתם יודעים שהאתר לא יהיה פעיל בדקות האלה.

Nova5

New member
אני זוכרת היטב

את היום הזה... במקרה הייתי די קרובה לאירועים, בכרמיאל, אבל חזרתי הביתה מוקדם יחסית, ובערב התקשרו אליי והתחילו לספר מה קורה בצפון באמת שעדיין לא נכנס לחדשות... למחרת בבוקר נפלו רקטות בנהריה, בערב נפלה רקטה ראשונה בחיפה, בסטלה מריס. לא האמנתי שזה הגיע אלינו... והיום ראשון , בבוקר 16.7.06 התחילה התקפה מסיבית על חיפה, הרקטות הראשונות הגיעו לפני האזעקות... חודש של סיוט, שעדיין לא לקחו אחריות עליו...

kapit5

New member
איך אפשר לישכוח???

את הרגע של נפילת הטילים הראשונים בקריות ורק אחרי כמה שניות ההבנה שמדובר באמת בטילים ולא בומים על קוליים חזקים מהרגיל. את הבהלה הראשונית שאחזה בכולם , את הטלפונים הבהולים לוודא שהילדים וכל המישפחה בסדר. את האזעקות היום יומיות מורטות העצבים והריצה לממ''ד.והטלפונים הבהולים לחזק לוודא שהוא בסדר. וכמובן אסור לישכוח את החיילים החטופים,הפצועים,ההרוגים ,ואת כאב המישפחות.

eilati27

New member
זה נורא לחשוב על זה כך...

שכל האנשים בצפון ישבו במקלטים,במרכז חיכינו לחדשות לשמוע מה קרה היום... וכמה הרוגים/פצועים יש... לצערינו... לצערי... היום שלנו התנהל כרגיל... חדר כושר,ים,חברים.. ובלילה בחדשות,המצפון היה מכה על הפצע!

kapit5

New member
מזל שכך היה

לפחות היה לנו את המרכז השקט ,אליו יכולנו לצאת לגיחות קצרות להיתאוורר ולאגור כוחות. מזל ששם החיים נימשכו כרגיל. לא רוצה לחשוב בכלל אם לא היתה לנו האפשרות הזו

למעלה