היום חנצ'ו שלי בת 15. יווו איך הזמן

iris3111

New member
היום חנצ'ו שלי בת 15. יווו איך הזמן

טס....מהר מידי.....

חנצ'ו של איריס../images/Emo213.gif

מזל טוב ליום ההולדת ים של איחולים אוקינוס של ברכות לחיים טובים ומאושרים והתגשמות כל החלומות והמשאלות

leah1010

New member
מזל טוב, זה גיל משגע

והזמן באמת טס מהר מאד. תהני ממנה ומכל רגע איתה (גם אם לפעמים יש כעסים, ויש...זה הגיל...לא!?!?!?!?!?!?!?!?)

1אסתיפ

New member
חן מזל טוב ביום חגך...

תעשי חיים. את בגיל המקסים ביותר, ילדה אבל בוגרת. אז עד 100 כמו 20 . ומאחלת כל שתבקשי שיתגשם. אסתי אירים איו מה לעשות הילדים גדלים ואנחנו גם. קחי זאת בהבנה וזרמי יחד אתן.

אז יום הולדת חגיגה נחמדתבלון|../images/Emo65.gif

חן נשמתי היום היום לפני 15 שנים לאמא היו צירים ואת לאויר העולם הגחת. כן בת בכורה בת ראשונה להורייך היקרים. גדלת לצל של רק פינוקים.מה לעשות מכל הזקנים. והנה היום את כבר ילדה עם חיוך על הפנים שגדלה ונהפכה לנערה. כן מתוקה נצלי כלרגע מן החיים הם חולפים ולא חוזרים. רק הזכרונות נשארים. עלי והצליחי ושכל משאלות ליבך תתגשמנה . והמשיכי להיות תלמיה נהדרת עם המון 100 לפעמים משעמם רשה גם 99. תני הרבה נחת להורים .ולאחותך שכל כך גאים בך. ולכל הסובבים. אוהבים אותך מתוקה שולי שרון ואוסנת.
|נשיקהמכל ה

iris3111

New member
תודהההההה-מחנצ'ו

אני מאוד שמחה להזדקן כל יום מחדש... הנה רק הסתכלתי במראה וכבר מצאתי עוד קמט...חחח

iris3111

New member
תודה לכל הבנות שברכו את החנצ'ו שלי

היא באמת מקסימה. התרגשתי מאוד ליקרוא את כל הברכות והיא התרגשה עוד יותר. היא הגיבה מיד אני הייתי עייפה אתמול מיכל התיזוזים של האירגון מבלי שהילדה תבין. זו באמת היתה אחלה מסיבת הפתעה. ושוב תודה מכל הלב לכל המברכות ומי יתן ונוכל רק לברך בשמחות.

../images/Emo49.gif שפע של ברכות

איזה כיף של גיל. גם אצלי הבן הבכור בן 15 וקצת (שלושה חודשים)

liat1953

New member
מזל טוב לחן -גם לי יש חן בריבוע

בני חן ואישתו חן הרבה אושר לחן שלך איריס

למעלה