היום טראבין והפרצופים בבארבי כפ"ס!!

MASHNEK69

New member
היום טראבין והפרצופים בבארבי כפ"ס!!

אז קיצר אנשים היום בשעה 21:00 בבארביכפ"ס הופעות שנה שלנו ושל הפרצופים מקווים לראות אותכם שמה. כניסה :30 ש"ח (עם קופון) 40 בלי קופון יהיו ריקודים יהיו שיברות יהיו שירפות ו..יהיה גם כנפה (=.

בשביל להקפיץ צריך 10 תווים בתוכן

ההודעה

The Macker Girl

New member
היה מצוין ../images/Emo45.gif

הופעה ראשונה שלי של טראבין, ואני חייהת להודעות שאתם מעולים. נתראה בשנתיים בגני התעורכה

מצויין זאת לא מילה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הופעה ראשונה שלי גם... לא ציפיתי! מעולים!!! המון בהצלחה לכם מחכה כבר לעוד הופעות - שיהיו יותר ארוכות
וכמו שצלילה אמרה - שנה הבאה בגני התערוכה, שקט קטן אינטימי
גיל- אתה מדהים!!!!!!! אני אוהבת אותך
ב-ט-י-ר-ו-ף!

טובא

New member
ההופעה הכי טובה שלכם עד עכשיו

באמת. איך אמר שיי-די ראנק בהופעה. שנה הבאה בגני התערוכה.... ללא ספק שרפתם את הבארבי. כבוד

Chenipeper

New member
חבר'ה היה מצויין היה בן זונה ...

חבר'ה זאת אולי ההופעה שהכי נהנתי בה... היה בן זונה להופיע ביחד ...היתה לכם הופעה לפניםםםםםם!!! כל ההופעה רק קפצתי ורקדתי...לא נשאר לי כוח לזוז בהופעה שלי חח... היה ממש טוב שמח שהיה מקווה שיהיו לנו עוד ערבים משותפים כאלה..ושניפגש בשמחות...במקום לשבת עד הבוקר עם כל החבר'ה ולדבר על ההופעה אני צריך לחזור לצבא עוד 6 שעות :( אבל נתנחם בהופעה הזאת שעשתה לי ת'שנה בתכל'ס!. סוסים!!

kissme12

New member
הופעה מעולה!!

הייתה הופעה ממש ממש טובה! פעם ראשונה שהיינו בהופעה שלכם וגם עכשיו זה היה במקרה בגלל הפרצופים אבל אני וחברה שלי אהבנו מאד! מזל טוב לכם על השנה! :)

MASHNEK69

New member
אנשים טובים

זה מחמם את הלב לשמוע שנהנתם , תודה על הנוחכות. צ'ני הפצצתם. שימי

s h i d a n

New member
תודה לכולם!!

לפרצופים-הבאתם בראש לקהל-כייף לשמוע ולראות שנהנתם מההופעה ואני אשמח לראות פה תמונות או שלמי שיש שישלח לי בקשהה

Chenipeper

New member
יש לי את ההקלטה של ההופעה :)

אני אצור איתכם קשר להביא את זה כי הקלטתי את כל ההופעה שלכם במינידיסק כמו שביקשת גיל מאן ...איכות בת זונה אחי...שומעים 100% טראבין אחי...ממש טוב קיצר...277591274 זה האיי סי קיו דברו איתי ..אני צריך לדעת איך מעבירים את זה למחשב

למעלה