היום יבדקו אם יש לי את הגן הדפוק

היום יבדקו אם יש לי את הגן הדפוק../images/Emo3.gif

יש לי תור היום בצהריים (שעון מזרח ארה"ב) לבדיקה גנטית לראות אם יש לי את המוטציה של הגן המקולל שגורם לסרטן השד. מישהי פה עברה בדיקת דם כזו? וכמה זמן לוקח עד שמקבלים תוצאות ? חוץ מזה ידברו איתנו שוב על הטיפולים. יש מקום לשאול על הפניה לדיאטנית ? מישהו פה פנה לדיאטנית/תזונאית בעקבות המחלה? תאחלו לי בהצלחה

מזי א

New member
בדיקה גנטית

קודם כל שיהיה בהצלחה אני עברתי את בדיקת brca 1 ו- 2, בבי"ח שניידר ,לקח להם חודש ושבוע לתת לי תשובה. הם הסבירו הכל בקשר לזיהוי הגן,מה בודקים וכו. עשו אילן יוחסין בכדי לבדוק יותר טוב את ההסבר הגנטי. בפועל, אין אפס, הזמן מורט עצבים, אבל, חייבים להשאר אופטימים שוב מאחלת לך המון בהצלחה

תודה רבה , מזי

כמו שאמרת, עוד ארבעה שבועות אני אקבל את תוצאות הבדיקה. הסבירו את ההשלכות, מה ניתן לעשות אחרי שמקבלים את התוצאה במידה והיא חיובית. האם טופלת בטמוקסיפן אחרי הטיפולים ? אם כן רציתי לשאול אם היו לתרופה הזו אילו שהן השפעות עלייך. הציעו לי לקבל טמוקסי אחרי ההקרנות למשך השנתיים הבאות כיון שממילא אסור לי להכנס להריון (המליצו לחכות שנתיים עם הריון מתום הטיפולים ומשך הזמן הזה לקבל טמוקסיפן). אני אשמח לשמוע מכל אחת שטופלה בתרופה זו. תודה מראש !

מזי א

New member
טמוקסיפן

אני סיימתי , נקוה שבהצלחה,את הטיפולים(כימו+ הקרנות) בסוף נובמבר 2002 וישר התחלתי לקבל את הטמוקסיפן. אני לוקחת את הכדור בלילה, לפני השינה, לכן אני לא מרגישה משהו מיוחד, אבל אני יותר עצבנית וקופצנית. ההמלצה שניתנה לך בנוגע לשנתיים, זהה להמלצה שאני קיבלתי. המחלה "הנחמדה " הזאת "נפלה" עליי כחודש לפני החתונה (לפני כשנה) ואני בת 34, רוצה ילדים, ועכשיו אומרים שיש לחכות לפחות שנתיים ואם הבדיקות יהיו תקינות אז נראה אני בכל אופן מאחלת לך המון בריאות והצלחה בכל

מזי ../images/Emo24.gif

תודה רבה על התשובה. אני מאחלת לך המון המון בריאות ומי ייתן ובעתיד תהיי גם אמא מאושרת ! וגם אני !

מזי א

New member
רק בריאות

תודה לך על החיזוקים מאחלת לך כל טוב הרבה בריאות ואושר בחיים

rubber duck

New member
שום גן אינו דפוק

גן הוא גן ועושה את תפקידו ואנחנו צריכים להוציא ממנו את המקסימום וגם אם הוא לא מוגדר על ידי הרפואה כתקין זה לא אומר שהוא דפוק
שרון
שמאוהב

מזי א

New member
מה הקשר

מה הקשר בין ההגדרה שאנחנו נותנים לגן, לבין הרפואה והמדע? כל אחד מביע את רגשותיו במצבנו אנו, ככה בא לנו להתבטא בריאות לכולם

למעלה