היום יובל ביקר את סבתא-רבא שלו

מיקגאפ

New member
היום יובל ביקר את סבתא-רבא שלו

הסבתא של שחר, ואני חייבת להודות שהתרגשתי בביקור הזה. סבתא שרה היא אישה מדהימה ומקסימה בת 89, שלמרות בעיות בריאותיות לא קלות היא בן-אדם טוב לב, חזק ומרשים. יובל נרדם בדרך אליה וכשהתעורר היה ממש מקסים כיאה למלאך שהוא. הוא ממש תיקשר איתה, חייך אליה, ישב אצלה בידיים ושיחק איתה - וגרם לה להיות מאושרת. היה כזה כיף לראות את זה... ממש עשה לנו טוב על הלב.

lovely2

New member
צ'ורבינה,מה את עושה פה בשעות כאלה?

משוויצה בבובון??? יש לך סיבה טובה!
כנסי מיד לצ'אט
'תגעגעתי!

שושי @:-)

New member
איזה ג'ינגון ../images/Emo66.gif

חמוד מאוד. אהבתי מאוד את התמונה האחרונה.

שוגי13

New member
איזה תמונות מרגשות ../images/Emo13.gif

גם לאיה יש שני סבים ושתי סבתות רבא (סבים וסבתות שלי)
והיא ממלאת אותם באושר בכל פעם שהם מתראים, ולצערנו זה לא קורה כ"כ הרבה

אורלי99

New member
ווואאיייי איזה תמונה מרגשת

מלא זמן לא ראיתי אותו, כמה גדל ואיזה חתיך חבל על הזמן...

טוטי30

New member
../images/Emo7.gif ים של דמעות בשתי עיניי ../images/Emo24.gif

איזה יופי של תמונות, מיכל. אני בוכה כי אני מדמיינת את הרגע הזה בדיוק, את הרגע הזה שצילמת, עם הסבתות שלנו, שלי ושל האיש שלי. חלומות בהקיץ ממש. איזה יופי לכם. כל כך מרגש! וסבתא שרה נראית נהדר! שתהיה בריאה! לרועי יש שתי סבתות רבא וסבא רבא אחד, ואף אחד מהם עוד לא ראה אותו. האמת גם סבא וסבתא שלו עוד לא ראו אותו... אולי בחגים... (ראש השנה). אני בטוחה שהוספתם לה המון נחת ועונג בביקור הזה. יובל פשוט מלאך.

swann

New member
שבוע הבא - אינשאללה !

תחזיקו לי אצבעות שלא תהיה שביתה... שתי הסבתות רבא (סבתא שלי וסבתא של בעלי) יראו סופסוף את מאיה !!! הרגע נראה לי כ"כ מרגש. והתמונות מקסימות !!

תמונות נהדרות !

גם סבתא וסבא שלי (מצד האמא ומצד האבא ) שהם הסבתא-סבא רבא של ליאל מאוד נהנים ואוהבים אותו ! שניהם בני 80 , מתפקדים
ופשוט מדהים לראות את התקשורת ביניהם לבין ליאל. תמונות נהדרות מיכל ! מאוד מרגשות !
ויובל שלך פשוט נסיך - הוא יפהפה !

revital e

New member
איזה תמונות מרגשות ויפות.

יובלי מקסים מקסים. התגעגעתי אליכם.

ayelet i

New member
../images/Emo23.gif אח, איזה תמונות...

אני נראית עכשיו ככה :
, כל כך מרגש לראות את שניהם ביחד. איזו מתנה לה. מבינה את הטוב שעשה לכם על הלב. תמונות מקסימות!

למעלה