היום יובל עשתה מחי מחי רגליים אחת ו

היום יובל עשתה מחי מחי רגליים אחת ו

שתיים אחת שתים שלוש רגליים על הראש
וטעמה היום דייסה של שיבולת שועל של מטרנה מסכנה שכחתי להוסיף את הסימילאק אז בהתחלה לא היה לה טעים ולא הבנתי למה ואז נזכרתי שאין חלב וכשהוספתי לה היא טרפה את הכול(60 מ"ל)ואח"כ ציצי ונרדמה, נראה איך היא תישן את הלילה.

ענתש

New member
כל הכבושד ליובל ! ושאלה...

סתם מסקרנות - מישהו יכול להסבירלי את העניין עם הדייסה ? זה שלב שדילגנו עלוי, או יותר נכון "לא הבנתי את מקומו ברצף" - קודם נגה ינקה, אחרי זה התחילה מוצקים מרוסקים , אחרי זה עברה לאוכל (משולב עם הנקה) ואף פעם באמצע לא היה שלב של לאכול דייסות. זה שלב של פרומולות כז ה? כלומר, אחרי פורמולה 1-2-3 (אני לא מכירה את זה כל כך) יש דייסות ? או שזה מין שלב אופציונלי לפני המרוסקים ? אחרי המרוסקים ? איפה פיספסנו את זה ? זה חשוב ?

talsh

New member
הי ענתי

את הדייסה ניתן להתחיל ולתת מגיל ארבעה חודשים (לפני המרוסקים) וממשיכים עם דייסות הרבה הרבה אח"כ (גם בגיל של נגה). את הדייסה מוסיפים לתמ"ל / למרק / לחלב שאוב - כדי לתת תוספת של קלוריות וכדי להשביע ליותר זמן (בגלל זה נותנים את הדייסה בדר"כ בארוחה האחרונה בערב).

swann

New member
אנחנו ניסינו וויתרנו

לא שזה לא היה טעים, אבל זה עשה גזים ובלגנים בבטן של מאיה. החלטתי להפסיק הכל ולהתחיל מחדש עם פירות. בינתיים מאיה מאוד אוהבת פירות. מחר נתחיל ירקות... לא נראה לי שיש בעיה לדלג על הדיסה. נראה מה הרופא יגיד לי מחרתיים... הוא אמר לי להתחיל פעמיים ביום (דיסה וירקות). זה היה פשוט יותר מדי ולא ידעתי מאיפה באים הגזים. אז עכשיו אנחנו על פעם ביום. בטח כשנגיע לארץ (שבוע הבא אם לא תהיה שביתה !) נתקדם עם נושא המוצקים... בהשראת הסבתות....

טוטי30

New member
../images/Emo6.gifכפיים ליובל! ../images/Emo65.gif כל הכבוד../images/Emo45.gif

למעלה