היום יום הולדת, היום יום הולדת לבר

לולי72

New member
היום יום הולדת, היום יום הולדת לבר../images/Emo65.gif

אז בר המתוק, החמוד, המקסים, היפה והחכם
- שולחת לך ברכה ליום הולדתך ה - 6, מאחלת לך בריאות, שמחה, אושר, הגשמת כל חלומותיך הקטנים והגדולים, מאחלת שתמשיך להיות מתוק כמו שאתה וכמו שאנחנו אוהבים אותך
עם הלב הטוב שלך והשיחה הכיפית שאפשר לנהל איתך ושהוריך ירוו ממך רק נחת ואושר גדול יום הולדת שמח ומתוק
אוהבים, יובל, לירון ועדן

S r 35

New member
מזל טוב ויום הולדת שמח ../images/Emo65.gif

לילד מקסים, מתוק, חכם וחייכן. מאחלת לך את יום ההולדת הכי שמח בעולם
עם הרבה חיוכים
שירים
מתנות
וריגושים
מזל טוב ילד יקר. מאחלים
אנחנו - ובעיקר ניר ורון

../images/Emo151.gifיום הולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

לבר המתוק
יום הולדת שמח
מאחלים לך בריאות מקיר לקיר
אושר אין סופי.......
שמחת חיים עד השיים ונחת להורים
באהבה רבה
דניאלה, אמא של דנאלה ואבאשל דניאלה.

rby74

New member
אלפי ברכות לבביות...

לבר החמוד, יום הולדת שמח הרבה אושר ונחת להורים ולרז הקטן...(שכבר גדול...)..ואוו מזמן לא ראיתי אותו... שיהיה לכל המשפחה יום הולדת שמח... ל 6 שנות היווסדות................

dafgol

New member
../images/Emo51.gif לכל המברכות ../images/Emo23.gif

היום , ביום הזה ממש, ברי כבר בן 6
הזמן טס ועף לו מבלי שנרגיש. כתבתי הבוקר ברכה לבר, דברים שמרגישה ב
אז רוצה לשתף גם אתכם. היום לפני שש שנים , קרה לי הדבר הכי מדהים בעולם. הפכתי להיות אמא !!!! היום בני בכורי חוגג שש שנות קוממיות. היצור הקטן שגדל ברחמי במשך 38 שבועות ועוד 4 ימים, הגיח לעולם והפך אותי ואת האיש שלי להורים הכי מאושרים בעולם. לעולם לא אשכח את הרגע הקסום המיוחד הזה , ב15.12.02 בשעה 16:25 אחה"צ, חנוכה, גשום וקר בחוץ, אבל כל כך חם, מרגש , מלא רגשות והתרגשות, כאב פיזי גדול שבטל בשישים, לעומת האוצר והאושר הצרוף שהונח על חזי ובטני לראשונה בחיי,בחייו,בחיינו. המחווה הראשונה שלו- לנו למיילדת וליקום כולו - השתנה בקשת....גבר גבר מהשניות הראשונות על פני האדמה. היום האיש הקטן הזה בן 6. ילד קטן גדול, סקרן,דעתן,חוקר,חכם, לפעמים שקט לפעמים רועש,מצחיקון שכזה עם נשמה גדולה נדיבה ומיוחדת, נשמה רגישה וטהורה עם לב ענק ורחב. בן יקר לנו,אח גדול למופת,נכד,נין,אחיין,חבר, כולו אושר ואהבה צרופה שמרוכזת בברבורון קטן גדול אחד. בן יקר שלי, תודה לך, תודה שהפכת אותי לפני 6 שנים לאמא. תודה לך שכל יום ויום כבר שש שנים , אתה מלמד אותי כל יום מחדש, אהבת אמת, אהבת אם - מהיא. אתה מלמד אותי כל יום מחדש על החיים, על עצמך, על עצמי. אתה דמות נערצת , דמות לדוגמא בעיני אחיך הקטן, שלפעמים מציק לך ולפעמים קנאי לא קטן, אבל זה רק מסיבה אחת... הוא מעריץ אותך, אוהב אותך ורוצה להיות כמוך - בוגר,גדול,מקסים,חכם,אהוב, אח למופת ! ילד יקר שלנו, תודה לך על כל יום,כל דקה , כל שניה של אושר ואהבה שהכנסת ועוד תכניס לחיינו. כל יום אתה הופך אותנו להורים טובים יותר,חכמים יותר, עייפים יותר,לפעמים כועסים, תמיד צוחקים ומאושרים, ותמיד תמיד אוהבים ומאושרים איתך,עם אחיך,איתנו. הורים גאים ומאושרים אוהבים ונאהבים, הורים כבר 6 שנים שלמות - בזכותך ! בן יקר שלנו, יש כל כך הרבה לאחל לך... בריאות,אהבה,שמחה,אושר,נחת. שתגדל להיות ילד,נער,איש שמח בריא ומאושר בחלקך. שתגשים את כל חלומותייך ומשאלות ליבך. שחייך יהיו מלאים בחיוכים,צחוקים,אהבה ואושר. שתמצא תשובות לכל השאלות, שתדע לנצל את כל הכלים לגדול להתפתח להחכים ולנצל את כל הטוּב והטוֹב שבעולם. שתגשים את כל מה שאתה רוצה , למצוא מאובנים ודינוזאורים,להיות טייס, להיות אסטרונאוט, להיות נהג,להיות רופא חיות, רופא ילדים, כל חלום ורצון שלך - תגשים אם רק תרצה ותקח את ההזדמנות,הגבול הוא השמים. בן יקר שלנו, אח יקר , אוהבים אותך עד השמש הירח הכוכבים המטאורים הדינוזאורים שאתה כל כך אוהב , ובחזרה. עם מליוני חיבוקימים נישוקימים והמונתלפים אהבה לך. מזל טוב ענקי מכל הלב, עד 120 ! אוהבים עד אין קץ, אמא אבא ואחיך הקטן.
על הברכות ושנתתם לי לשתף
דפנה

לולי72

New member
דפנה - כתבת יפה ומרגש ../images/Emo140.gif

תיכף יובל תבוא מהחוג ונתנפל עליכם בטלפון בברכת

S r 35

New member
גם כאן כותבת לך עד כמה התרגשתי והזדהתי

חיבוק ענק
ומזל טוב
תהנו מחגיגות הסופ"ש

frige

New member
המון המון../images/Emo49.gifלבר המקסים../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

ליום הולדתו השישי. כתבת כל כך מרגש ויפה. כיף לקרוא דברים מרגשים שכאלה. מאחלת לבר ולכולכם המון בריאות, אושר, אהבה ונחת. המון שמחת חיים ו
. כל שתבקשו לו יהי.
באהבה שרית והגברים שבחיי

המון מזל טוב

המון מזל טוב לבר וגם להוריו המון בריאות עושר ואושר שתדעו רק נחת ממנו ושיהיה לכם רק טוב

יום הולדת 6 שמח ../images/Emo65.gif

בר מתוק יום הולדת שמח . תהיה תמיד בריא ומאושר. אח לדוגמא. שתגשים את כל חלומך וחלומות הוריך. דפנה כתבת כל כך יפה לבחור שלך. כמעט הכל מתאים גם לי. אז המון חגיגות ומתנות. ורק בריאות

dafgol

New member
../images/Emo51.gif לכולם ו../images/Emo49.gif ענקי נוסף מגיע

לשירז של אלה
שחגגה אתמול גם יומולדת 7
ענקי ילדה מתוקה ויקרה, לך לאחיך המתוק לאמאבא ולכל המשפחה
ו
לכולם

למעלה