היום יום הולדת, היום יום הולדת

LeAnnDylan

Well-known member
היום יום הולדת, היום יום הולדת

לג'ניפר נטלס יקירת הפורום והצלע הנשית בשוגרלנד

אז מה אנחנו מאחלים לאחת הנשים הכי שוות בעולם הקאנטרי?
שתמשיך להוציא אלבומים טובים כמובן

בהצלחה בהמשך ההיריון
שתמיד תהיה מאושרת שולא יקרסו לה עוד במות על אנשים

לכבוד יום ההולדת שלה, שרשרו לכאן קישורים לראיונות/וידאוים אהובים עליכם של ג'ניפר.
אתם גם סתם יכולים להגיד לנו איזה שירים של שוגרלנד אתם הכי אוהבים או לשתף תמונות. הכל הולך!
ליאורה, הפעם חובת ההשתתפות חלה גם עליך!

שיר אהוב?

Who Says You Can't Go Home (דואט עם Bon Jovi).
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=5CeX5VEo10c[/URL]
כל פעם שחוזרים הביתה מאיפשהו, השיר הזה פשוט מתחיל להתנגן לו מעצמו.
מצד שני, יש בו גם דברים שאני לא מסכים איתם.
למשל, אחרי כמעט עשור מחוץ לישראל, כל 'ביקור מולדת' גורם לי להרגיש שמשהו מתחושת הבית נאבד לי שם.

LeAnnDylan

Well-known member

זה אחד השירים האהובים עליי. אומנם טכנית לא של שוגרלנד אבל יש גם גרסת קרוסרודס שגם קריסטיאן מנגן שם אז זה כאילו יחד עם שניהם ולא רק עם ג׳ן.
למעשה זה השיר הראשון של שוגרלנד ששמעתי ואהבתי. חברה שלחה לי אותו יחד עם בייבי גירל וג׳סט מייט מייק מי בליב ואמרה לי שיש מצב שאני אוהב אותם.. רק אחרי כמעט חצי שנה התמכרתי לשוגרלנד לגמרי אבל זה עדין מלה בי תחושות נוסטלגיות

מזל טוב מהממת!!!

זה כמו לבחור מבין הילדים שלך

אבל נציין את אברי גירל לייק מי, בייבי גירל, ספיד אופ לייפ, קאונטי ליין, אברידיי אמריקה וכו'

limors2

Active member
מזל טוב!

השיר של שוגרלנד שאני הכי אוהבת הוא, כמה מפתיע, סטאק לייק גלו. כשחלק גדול מהאהבה שלי אליו היא בגלל הקליפ. וג'ניפר בקליפ. הוא יצירת מופת סטוקרית וקומית, והבעות הפנים שלה
אני מתה עליהן!
ניסיתי פעם לעשות אנימציות מכמה קטעים נבחרים, אבל בגלל שהייתי צריכה להוריד את הקליפ מיוטיוב ולהמיר אותו זה לא עבד
אולי יום אחד.

אני גם ממש אוהבת את Stay. לא מתחברת בכלל לנושא שלו ולבגידות בכלל, אבל הוא כ"כ יפה. והיא בוכה בצורה כ"כ אמיתית ומשכנעת בקליפ, שאי אפשר שלא לאהוב אותה ואותו

למעלה