היום יום הולדת היום יום הולדת ...

itaig99

New member
היום יום הולדת היום יום הולדת ...

היום יום הולדת למאיה!!!!!!!!!!!! חברים וחברות היום בתאריך זה ממש מאיה שלנו חוגגת יום הולדת 18 !!! אז מאיה אני רוצה להגיד קודם כל מזל טוב!! ושיהיו לך חיים מסעירים עם המון פינק פלויד וסקס!!! איזה ברכה טובה יאללה!!! אה וגם שתמשיכי להיות בלונדה מגניבה!! אמא שלי בעודי אני רואה את in the flesh : "מה.? ריצ'רד גיר גם זמר?? לא ידעתי!!"

Paranoid Y

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo39.gif

הרבה מזל טוב... ובהצלחה בכל

תודה לך אח שלי../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif|סביון

מה הייתי עושה בלעדייך? ריצ'ארד גיר???איזה אמא יש לך חחחחחחח וזה במיוחד בשבילך(בחמישיה)!

d a r k s i d e

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

היום יום הולדת,היום יום הולדת,היום יום הולדת למאיה חג לה שמח וזר לה פורח היום יום הולדת למאיה. שיהיה לך חיים מאושרים המוווון אהבה שתזרח עליך ה
והכי חשוב בריאות .

noosh

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gifמזל טובבבבב!!!

הרבה אושר ובריאות ואהבה וחיוכים ויאדה יאדה
שיהיה לך היום הכי מאושר בעולם!!!! והשנה הכי כיפית שיש
חחחחח ת'אמת - גם אני היתי בטוחה שזה ריצ'רד גיר בהתחלה, הוא כ"כ דומה לווווווו!!!!!!

adiville

New member
מזל טוב !!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ווטרס באמת מזכיר מאוד את ריצ'רד גיר ב"אין דה פלש" !!! יש עליו, אה ?

rainbow demon

New member
מזל טוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נו סופסוף גם את הגעת לגיל הזקנה המופלג 18:) שיהיה לך המון המון דברים טובים, ושמחה.. והכי חשוב בריאות!! יאללה ילדה צאי לחגוג! בקשר לריג'רד גיר .חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

adiville

New member
מרוב כל הדיבורים על.....

in the flesh עשיתם לי מה זה חשק..... אז ראיתי קודם את ההופעה וזה פשוט חבל על הזמן !!!! הבחור הצעיר על הגיטרה (דויל) והמבוגר יותר על הגיטרה שמופיע גם בחומה (סנואי ווייט) כאלה מדהימים !!!! איזה כישרון !!!!!!!! בכלל כל הקבוצת נגנים של ווטרס הם אנשים מאוד מאוד מוכשרים. והוא כמובן....מלך !!! אחחחח.....ריצ'ארד....אההה.... רוג'ר !

נימרודל

New member
מזל טוב!

ויומולדת שמח, ובריאות ואושר ועושר ו.... אוף כל מה שאת רוצה. הוא באמת דומה לו. אחח שני אנשים שאני ממש אוהבת!

meandmeandme

New member
מזל טוב!! ../images/Emo9.gif

ממני ומריצ'רד גיר!
שיהיו לך חיים נפלאים שהתקופות השמחות ירבו והעצבות ימעיטו

למעלה