היום יום הולדת, היום יום הולדת...

ניזכרתי שמשהי כאן חוגגת יומולדת

היי בטי מזל טוב. שתמשיכי לעשות את המוסיקה את המדהימה שאת עושה ואת מה שאת אוהבת ועושה הכי טוב. השירים שלך תמיד מעודדים ומעלים חיוך. אוהבת מאוד, חגית

RTur

New member
היום יום הולדת, היום יום הולדת...

לבטי!!!
המון המון מזל טוב, מאחל לך המון אושר, אהבה והצלחה, שתמשיכי לרגש אותנו ביצירתך ואני יודע שבימים אלה את אמורה להיות בהקלטות אז שיהיה המון המון בהצלחה עם זה
שרשרו לכאן את איחוליכם לבטי..

ADVAM4

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifבטי!

רגע:יש קדימון! היום היה לי בלון והסתובבתי איתו וכתבתי עליו "מזל טוב בטי!!!" חחח וכולם שאלו מי זאת בטי..?:) ואז עניתי:"בטי היא.....!!" בכל אופן! בטי יקרה שלי... שיהיה לך מזל טוב... שתקומי כל בוקר עם חיוך אמיתי ושהוא לא ירד אפילו פעם אחת.. :) אוהבת אותך המון המון המון אדוה!

אדווה- גמרת אותי

ובטי- שיהיה רק במזל... וכמו שאת תמיד אומרת- שולחת חיבוק ענק בשמחות... יעל

ADVAM4

New member
../images/Emo6.gif

ייעל!!!!!!! נא לכתוב אדוה עם ו' אחת:) תודעעעע.. אם גרמתי לך לצחוק.. זה טוב! חיבוקים ואהבה!

../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif

בטי, המון המון מזל טוב
. שתזכי לעוד הרבה שנים של יצירה, מוזיקה טובה, נגינה, שירה וכו'. בהצלחה בכל! מאחלת המון אושר, כושר, יושר, בריאות, אהבה, הצלחה ועושר.
, צליל.

בטי בטי בם

המון המון מזל טוב תמשיכי להקסים אותנו כמו בשיר { קסמים } להיות אחת שכזאת { כמו בשיר סיבות אישיות } תמשיכי לראות פרפרים בבוקר והכי חשוב אל תפסיקי ליייצר שירים מקסימים ותחזרי להופיע בהקדם

bettyבתי

New member
איזה כייף -אוהבת אותכם../images/Emo20.gif

תודה תודה תודה . אתם מרגשים אותי שמחה שיש אותכם בחיי. מאחלת לכם מיום הולדתי,כאן בתל אביב, המון אושר שמחה בריאות וריגושים נפלאים שלכם באהבה בטי

perrinat

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo212.gifמזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

[למרות שזה יום באיחור...
]

למעלה