היום יום הולדת -יום מאושר לגל

שלגיה**

New member
היום יום הולדת -יום מאושר לגל ../images/Emo80.gif

אז נכנסתי מוקדם כדי לאחל את כל הברכות האפשריות והטובות לגלצ´וק שגדלה לה בשנה. גל יום הולדת ושנה הכי טובים שיהיו לך שתגשימי את השאיפות הקטנות כגדולות !!! שאי ברכה ואושר לכל מקום שאת הולכת (את כבר מביאה המון אושר חכמה ואופטימיות-כאן לפורום)... והכי חשוב שתמשיכי לשמש לי את הדוגמה האישית כאן בפורום
. מזל-טוב מכל הלב ! שלגיה

batl

New member
מזל טוב גל

מי יתן ותזרח השמש למענך בכל בוקר שיצייצו הציפורים וישירו לך בכל יום שתרגישי שאין חיים טובים משלך במשך כל חייך שהחיוך לא ימוש משפתייך ושתחגגי הרבה ימי הולדת מאושרים

באיה

New member
מזל טוב לגל

גם אני מצתרפת לברכות, וכמובן אחרים הטיבו לבטא את זאת במילים יפות ממני. מזל טוב מכל הלב מאחלת באיה.

סיסה

New member
ברכת יום הולדת שמח

בוקר טוב גל יום הולדת שמח המון אושר בריאות והרבה רגעים מתוקים יום נפלא

לגל אלפי ברכות../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אני לא אהיה מקורי ואחזיר לך בברכה שנתת לי לפני שבוע ליום הולדתי. אני מברך אותך בכל כובד משקלי. רק מה לעשות שבשנה הבאה נצטרך למצוא ברכה אחרת ? מאחל לך שתהיי מאושרת שתמיד יהיה לך משהו לעשות מישהו לאהוב ומשהו לצפות לו. יום הולדת שמח

רוייקו

New member
ברכות לגלי, ליום ההולדת ../images/Emo65.gif

וגם
מאחל לך שהיו לך חיים יפים ומתוקים.. מהאלמונימי

מזל טוב גל|../images/Emo65.gif

גל שיהיו שזורים בחייך הרבה רגעים של אושר שמחה וברכה בדרכך ובכל פועלך. אמן ואמן!!!!!! מדליה.

lir42

New member
גל יקרה../images/Emo48.gif

הרבה מזל טוב שתגשימי את כל משאולותיך שנה של אושר ורזון שלך לירי

RomiVais

New member
גלוש יקרה - יום הולדת שמח!!! ../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב ליום הולדתך
מקווה שיהיה זה יום מיוחד, מקסים ומאושר ושבכלל כל השנה הזאת תביא איתה רק דברים טובים, ושכל משאלותיך יתגשמו. מאחלת לך את כל הטוב, האושר והשמחה שבעולם מכל הלב, רומי

צפרדעית

New member
אופססססס ../images/Emo65.gif

אומנם קצת מאוחר..... אבל גל´וש המון המון המון המון המון המון (ואני יכולה להמשיך ככה שעה) מזל טוב ליום הולדתך שהשנה תהיהה-שנה שלך... שנת רזון ובריאות שנה של אושר והצלחה צפרדעית

למעלה