היום יום הולדת לגילי!!!

MAYA 4827

New member
היום יום הולדת לגילי!!!../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

גיליי...!!!! המון המון מזל טוב, בהצלחה בכל מה שאי פעם תרצי לעשות ובעיקר ברכיבה תנצלי את היום הזה הכי שרק אפשר כי זה היומולדת שלך ופעם הבאה זה רק עוד שנה.. אז אל תורידי תחיוך מהפנים ותזכרי שאני מתה עלייך!!! ויתגעגע

מזל טוב מדהימה! ../images/Emo99.gifת בך!!

מזל טוב גילי!
אני מעאפנה בברכות אז:
שיהיה לך המון המון המון המון בלונים ועוגה ענקית, אממ שתצליחי בכל מה שתרצי, בעיקר עם הסוסים והחבריםתמשיכי להיות מקסימה כמו שאת עכשיו, אל תפסיקי לרכב אף פעם!
שומעת!?
טוב אני פרשתי לישון =] ממש מזל טוב מקווה שכל משאלות ליבך יתגשמו ותקבלי כ-ל דבר שתרצי העולם הוא שלך=]

shirli0811

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo65.gif

הרבה אושר, עושר, יושר וכושר, בריאות, והצלחה עם הכול. |מתנה|

gili600

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif מתה עלייך!!! תודה!

ואת לא נוסעת!! את באה לישון אצלי במשך כ-ל השנה הזאתי!!

ווינגז

New member
מזל טוב../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo13.gif

לגילוששש =)

דרך אגב גם נעם פה והיא מוסרת שאין לה אינטרנט אז בגלל זה היא לא כתבה כלום.. =\ למרות שזה קצת באיחור אבל לא נורא מקווה שתסלחי לנוו =\ שיהיה לך יומולדת מושלמת! שתהני מהחיים שתצליחי ברכיבה ובכל מה שתרצי.. =)
טוב נתראה עוד חודששש =P חחחח אוהבות הכי שבעולםםם ודרך אגב בלחץ טוטאלי מהטיסה נעם ועדי =)

giliii../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

I'm in Holland, and I can´t write hebrew in this computer... anyway happy birth day, sorry that I have not made a phone call loveee... kaplan!!!

למעלה