היום יום הולדת.....לדודי המדהים

ayaly2

New member
היום יום הולדת.....לדודי המדהים../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

היי דודי חמודי נשמה אני מאחלת לך רק טוב עד 120שנות אור והרבה בריאות ,אושר וחיוכים אוהבת איילה

galgooll

New member
|ל../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב לדודי

מזל טוב ליום ההולדת....כפרה.....! אוהבת כל כך..... תענה כבר לטלפונים......סתתתם....אני יודעת שאתה עסוק...

דודינקה אתה לא עונהלי איכה? שוב ביוון?../images/Emo65.gif

לכבוד יום הולדתו של חברי היחיד והמיוחד. הגיל הוא נתון שאף אחד כבר לא מחשב
מה שמשנה זה להיות צעיר בראש ובלב
להסתכל קדימה ורחוק ובאמת להאמין
שיש לנו עוד המון חלומות ושאיפות להגשים
רוצה לאחל לך שתהיה מאושר
שתמיד תחייך הכי הרבה שרק אפשר
שבריאות והצלחה יתדפקו כל יום על דלתנו
ונגיד להם יחד - תודה, כבר תרמנו...
אוהבת אותך מכל הלב -
דבוש

קדם2

New member
מזל טוב ליום ההולדת../images/Emo65.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

ooommmr

New member
../images/Emo212.gifמזל טוב דודי! אתה עושה עבודה מדהימה!

יומולדת שמייח../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב ועד מאה ועשרים שנות אושר ועושר ושמחה!!! שיהיה לך רק טוב ותגשים הרבה חלומות ומשאלות לב...
שתקבל מלאן מתנות מגניבות ושיהיה לך יום ממש מופלא

../images/Emo65.gif מזל טוב דודי!! יום הולדת שמח../images/Emo70.gif

תהנה ותעשה תמיד רק כיף לעצמך ולאחרים. תהיה מאושר ושמח. עד 100 כמו 20 שנה! רועי

feyoula

New member
מזל טוב דודינקה!!

תמשיך להיות כזה מלך!! כפרה עלייך, באמת. מפאת השעה אקצר ואברך אותך שכל הברכות שבעולם ומה שתבקש- אמן על זה. יומולדת שמייח!
פיולה

דודינקה המקסים, מלך הפורום !!

מאחלת לך באיחור אבל בהמון
יומולדת שמח והמון ברכות לאושר, בריאות ושמחה ! ובהזדמנות זו שוב תודות על ניהול הפורום שהפך להיות בית חם ומפרגן לאלה מאיתנו שעדיין משחקים בבובות ...

קרנובה

New member
דודינקה!

יום הולדת שמייח לנסיך של הפורום!!תמיד תחייך,תשמח בחלקך ואל תישכח שכולנו ממש אוהבים אותך! ובאמת דודי,בלי לפגוש אותך עדיין פנים מול פנים,אני מרגישה שאתה כוכב שמנצנץ ומאיר,מוכשר במשחק,מוכשר ביצירה וסופר מוכשר בנתינת אהבה... אז תמשיך לנצנץ ולהאיר עבורנו ותמשיך בדרכך כי אני בטוחה שהיא הדרך הנכונה,קרנובה.

תודה לכולכם../images/Emo24.gif אתם מ ד ה י מ י ם ../images/Emo99.gif

תודות גדולות ורבות לכל אחד ואחת מכם על הברכות, האיחולים והמחמאות שגם דרך מסך המחשב הצליחו להעביר את ההתכוונות לכל מילה ואת ההערכה והאהבה שלכם דעו שאין זה דבר מובן מאליו בעייני בכלל
שימחתם אותי ריגשתם מאוד ניפחתם לי את החזה וה
בהמון גאווה ואהבה והעלתם חיוכי אושר גדולים על פני ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((:) התודות מופנות כמובן גם לכל המברכים במסר, במייל, באס אם אסים, בהודעות במזכירה, בפייסבוק וכל שאר האופציות ביום הולדתי ה - 39 הבנתי בבירור שמעבר לכל המתנות והכישרונות שאלוהים והחיים העניקו ומעניקים לי, בורכתי בזכות להיות מוקף בסביבה מלאה חברים ( שהם גם משפחה שניה )אמיתיים, תומכים ואוהבים - זו המתנה אמיתית , הגדולה והשווה מכולן ועל כך אני מודה לאלוהים, לייקום ומעל לכל: ל כ ם מתנצל שרק היום מגיב
יום ההולדת עצמו ( שלישי ) היה מחולק לשלושת רבעי היום: עבודה ורבע : מסעדה ומועדון ( נכון לא חלוקה משהו אבל בהתחשב בעובדה שאני כבר מזמן הכרזתי שפסטיבל יום ההולדת שלי ובעצם כל אירוע מחיי , נמשך לפחות שבוע!!!!! יש לי עוד זמן להשלים את החסר ) אתמול חגגתי עם אמא שלי את יום הולדתה, אנחנו חוגגים יום אחרי יום כך שלא הייתי בקרבת מחשב לגבי ה
- יודע...יש לי בעיות איתו למרות שהוא ממש חדש ו " מתקדם " ומאחר ואני לא יכול להשתמש בו כ"כ בשל התחממות יתר ששורפת לי את האוזן וכנראה גם כמה תאים על הדרך, רוב הזמן הוא פשוט כבויי, יטופל בתחילת השבוע! זהו עכשיו אחרי שהצלחתי לכתוב את מה שכ"כ רציתי לומר לכם- אני מרגיש נוח וקל יותר לצאת להופעה
לסיום אני מאחל לכם את מה שאני מאחל לעצמי: שתמיד נהיה בריאים ונוכל רק לחגוג ( בחיים, על הבמה ובכל מה שנעשה ) אמן ואמן
אוהב מאווווווווווד: דודי

האם הפעם אצליח?../images/Emo13.gif

כתבתי כמה תגובות וגם ברכות מהמחשב של רוני, וכל פעם זה נמחק. מקווה שעכשיו, מהמחשב האישי שלי אצליח... מכיוון, שהשבוע טרם הסתיים, אז אוסיף כאן ברכות חוזרות ונישנות. את שאר התגובות אין לי כוח לשחזר, למרות שהיו לי כמה הגיגים חשובים. לא נורא, תסתדרו גם בלי זה. נשיקות והנה,כבר שוב שבת- שבת שלום!

V u l g a r

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gifמזל טוב!!!

המון מזל טוב דודי! המון ברכות :] שקד

יונית102

New member
היי../images/Emo49.gifדודי לא הייתי כאן מאחלת לך מכל../images/Emo23.gif

אושר כושר והרבה יצירה אהבה ושכל משאלות לבך יתגשמו לטובה

למעלה