היום יום הולדת לדודי

היום יום הולדת לדודי ../images/Emo65.gif../images/Emo171.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

מזל טוב ועד 120 שנות אושר ועושר
שתהיה לך שנה מדהימה ומוצלחת
גלה עולמות ותכיר אנשים שיעטפו אותך בחברות טובה והרבה אהבה
ושהבובות תמיד יהיו לצידך

גליתוי

New member
מזל טוב לדודי היקר../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
שכל מה שאתה נותן לאחרים יחזור אליך עם הרבה אהבה
הרבה בריאות
שמחה והצלחה בחיים האישיים והמקצועיים. אין עליך אתה תותח!
עם הרבה אהבה!

../images/Emo49.gifלדודי היקר ../images/Emo65.gif, אתה ../images/Emo47.gifהיום ותמיד

כל האיחולים שבעולם לאדם יקר שאכפת לו תמיד מכולם. שתצליח בכל (ובקול גם
) והעיקר בריאות , אושר והצלחה בכל.

ayaly2

New member
למי יש יום הולדת?../images/Emo171.gifלדודי חמודי../images/Emo13.gif

נשמה יום הולדת יש רק פעם בשנה אז: הרבה אושר ובריאות,ושתמשיך להיות ילד נצחי כמו פיטר פן

פ י ו ל ה

New member
יומולדת שמייח!!

המון המון
לילדון שלנו
שתשאר תמיד כזה
מוכשר
ותשכיל להזהר מ
ותמשיך לגדול ולצמוח
כי זה הכיף שבחיים.. המון המון מזל טוב
הצלחה
בריאות
אהבה
ותאכל הרבה
כי יש ויטמין סי וככה לימדו אותי הפולנים להגיד.. מתה עליך!
פיולה

../images/Emo24.gif תודה רבהההההההה ../images/Emo24.gif

המון תודות לכן מכל הלב: חבובית, גליתוי, המון קינמון, איילה ופיולה ( ע"פ סדר ההודעות
) קראתי את ההודעות שלכן והרגשה של חמימות ונעימות התפשטה לי בכל הגוף גם הסמקתי
.... לא מעט, מודה
אחרי ברכות ומילים כ"כ יפות - מה עוד יכול לבקש בן אדם
שתמיד יהיו סביבו אנשים אוהבים ומפרגנים כמוכן, יותר מזה אנחנו לא צריכים. ועוד מילה לחמוטל, אוי את כ"כ מכירה אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אומנם חגגתי אתמול ( ואני ממשיך לחגוג עד שבוע הבא בדיוק כמו שסיפרתי לכם לא פעם ) 40 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אתמול והיום אני מרגיש הרבה יותר ילד מאשר הייתי אי פעם אוהב אתכן

דודי! מזל טוב!

וואלה. איך הצלחת השנה לחגוג מספר עגול? אני ניסיתי ויצא לי דווקא מספר לא עגול ולא סימטרי. בכל מקרה, מקווה שהיומולדת הוא הסימן לשנה חדשה ושונה. אילן

אמנם באיחור... אבל עדיין ../images/Emo49.gif

אתה ממש כמו בתי בת ה-7, שחוגגת את יומולדתה שבוע שלם. קוראים לזה אצלנו 'שבועולדת'... עד מאה כעשרים! תמשיך לפרוח

אבישג, אילן ומספרת

תודה רבה לשלושתכם על הברכות והאיחולים
אבישג - צודקת לגמרי!!!!!! לא רק שהגעתי לגיל שאפשר להתחיל אלא שאם לא ידעת אז, ארבעים זה השלושים החדש!!!! (זה הטרנד העכשוי...) גם אני אוהב אותך
אילן - האמת שגם אני לא מבין איך יצא לי עגול אבל יש לי הרגשה שבשנה הבאה זה לא יצא ככה ואז לא תהיה לבד בין ה " לא סימטריים "
ולגבי מה שכתבת, הלווואי!!!!! אני חותם על הברכה הזו כבר עכשיו בשתי ידים
מספרת - ברור שאני כמו בת ה 7 שלך!!!!! למרות גילי אני עדיין ילד בן 7 שחוגג לא רק שבועלדת אלא יותר.... *פרטים נוספים תוכלי למצוא בהודעה החדשה בראש הדף
תודה חברים\ות

למעלה