"היום יום הולדת לדניאל ודרור22..."

guy1974

New member
../images/Emo65.gif מזל-טובבבבבבבבבבבבבב ../images/Emo65.gif

יום הולדת
חגיגה נחמדת
מה נעים ומה נחמד
שכל בן וכל בת
לא נולדו ביום אחד
רק ביום-הולדת
רק ביום הולדת
דניאל היקר הופ הופ טרל´לה גדלת בשנה מזל-טוב ליום הולדתך המון ברכות ואיחולים שתצליח בלימודים ו..
הרבה בנים אל תשכח ת´קנדומים וכנס לעינינים אז שיהיה בהצלחה לך הכנו הפתעה עם המון אהבה כי גדלת בשנה
אמט וגיא.
(
לפתוח ת´רמקולים
)

עודד א

New member
וגם פה אברך

נשמתי הטהורה, המון מזל"טים. את פצצת אנרגיה של שמחה וטוב ואל תחשוב אפילו להשתנות !!!! שנמשיך ונחזק את זוגיותנו האפלטונית
ומי ייתן ויום יבוא, בו נקים בית חם, אוהב ואפלטוני - אתה, אני ואנאבל

spainbar

New member
מזל טוב :)

אני באופן כללי לא אוהב ימי הולדת, הרי אנחנו גדלים פיזית ונפשית כל הזמן... אבל כן נראה לי מדהים להסתכל לראות מה עשית, מה אתה רוצה לעשות ומה תעשה :) שתהיה מי שאתה, שתמצא את עצמך, שתאהב ויאהבו אותך :) מזל טוב:) ולפחות אני יודע שאתה יותר זקן ממני !!! Your Ideas about right and wrong are just that -ideas. They are the thoughts which form the shape and create the substance of who You are. There would be only one reason to change any of these; only one purpose in making an alteration: If you are not happy with who you are. :} ס´

יומולדת שמח ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

Liroy26

New member
../images/Emo142.gif מזל טוב יפיוף! ../images/Emo142.gif

מה עוד נותר לאחל שלא נאמר? עד 120 כ-20!
שתאהב ותזכה להיות נאהב!
שתצליח בכל מה שתבחר לעשות!
ומעל לכל - שתמשיך להיות מיוחד ומתוק כפי שאתה כי כמוך אין עוד אף אחד!! אוהב המון,

Falcor25

New member
../images/Emo65.gif חגיגה ../images/Emo65.gif נחמדת ../images/Emo65.gif

היי איזה כיף רק לפני יומיים הגעתי וכבר יש כאן מסיבת יומולדת
אז כמובן ברכות גם ממני דניאל ואני מקווה לראות אותך (וכמובן את מחשופך) ביום חמישי
פאלקור

מזל טוב, מלך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo47.gif

דניאל, יפה עיניים שלי
שיהיה לך
יומולדת הכי שמח בעולם
(וזה כולל את המבחן בסוצ´) מי ייתן וימיך יהיו מלאים חיוכים, שמחה וצחוק ולילותיך יהיו מלאים חום, נחמה והמווווֹן אהבה
תמשיך להיות וואחש מתוק ושובר לבבות
כמו שאתה! ולמרות שאתה הולך להפסיד
בתחרות, אל תוותר לעולם על המחשופים!!! חולה עליך ומקווה לחגוג איתך עוד הרבה הרבה ימי הולדת
אנאבלית, [הפרטנרית שלך למשולש האהבה האפלטוני מהמוזרים בעולם]

../images/Emo2.gif גיא ואמט!!!!

כל הכבוד לכם על ההשקעה
גיא, אתה פשוט כלי עולם!!!!!!!! (זה פשוט דיי ברור לי מי הגאון הטכנולוגי מאחורי העניין) (אמט, אל תיעלב לנו פה! אנחנו יודעים שאתה הגאון הרעיוני והרוחני מאחורי העניין) אתם מדהימים! ושוב, כל הכבוד!

"היום יום הולדת לדניאל ודרור22..."

שירי יומולדת, ברכות ואיחולים - זה המקום לברך את שני חברי הפורום היקרים דניאל365 ודרור22 ביום חגם! רק אושר!
איתי ומאי

Liroy26

New member
../images/Emo85.gif מזל טוב דרורצ´וק! ../images/Emo85.gif

המון המון המון מזל וכל טוב ליום הולדתך! שתגיע לפסגת כל שאיפותיך ושתגשים את חלומותיך ואת עצמך! שתאהב ותיהיה נאהב!
ושכל מה שאתה מאחל לעצמך באמת יתגשם!

מצטרף לכל האיחולים והברכות !!!!!

אני מאחל לך שהאהבה שאתה מחכה לה ושאתה ראוי לה תמצא אותך במהרה ! שתצליח בכל מאוויך !
מכל ה
גריןבירד.

xanadu

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif

מזל טוב דניאל! מזל טוב דרור! שפע בריאות ואושר, הרבה הצלחה ועושר, ואם אני לא אפסיק עם פרץ הנחמדות הזאת, אני לא יודע מה יקרה לי.... בקיצור, מזל טוב כפרות.

guy1974

New member
../images/Emo49.gif דרור22 ../images/Emo49.gif

עוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ניהיה גדולים עוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ניהיה גדולים
מזל-טוב דרור שתדע רק אושר חום ואהבה.
אמט וגיא.

../images/Emo41.gifדרור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

המוווווווווווווווון
! עד מאה ועשרים שנה!! שתמצא אושר ואהבה! והמוווווווווווווון סקס וכסף

עודד א

New member
ואם לדרור יש מומולדת

אז קבל מזלט טוב ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק שתגדל ותצמח וללב אל תיקח שתגדל ותבין ובטוב תאמין ושכל החיים תמנע מחרוזים כי באופן אישי זה נראה די טיפשי...

hatul

New member
המון מזל טוב לדניאל ולדרור ../images/Emo13.gif

שיהיו לכם חיים נפלאים, הרבה אושר ואהבה

.m

New member
יומולדת שמח

(נו, עדיף מאוחר מאשר...) מאחלת לשניכם אושר, אושר, אושר, אושר ועוד קצת אושר שתמיד תחייכו לעולם ושהעולם
אליכם, שתאהבו ותתאהבו תרגשו ותתרגשו המון
mai

daniel365

New member
תודה תודה תודה....

ושוב תודה לכל המברכים והמברכות...
היה לי אחד מימי ההולדת הכי מלאי אהבה
בחיי ואני אנצור את האהבה שלכם לעוד שנים רבות
שיבואו - מי יתן וביחד...
שתמשיכו להיות חברים מקסימים ואוהבים... מת עליכם
שמי.

למעלה