היום יום הולדת לחנוש

osh360

New member
היום יום הולדת לחנוש../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

היום חנווש[cande14]בת 15 הגדולה הזו
תאחלו לה מלאלאלאלא ברכות
אני אכתוב מחר ברכה
כל שנה בתאריך קבוע, ביום שונה של השבוע, נציין בחגיגה,עם נרות ועוגה, שגדלת בשנה. נפרד יחדיו,בערגה, מהזמן שחלף, ונשמח איתך על נסיון שנוסף, והכל פה נפלא, והשמחה היא כפולה, ראשית,כי זכינו ושנית, שנדע לנצל הניסיון לשנה הבאה. אז יום הולדת שמח עד 120 שנה, תנצלי ת'יום הולדת הכי טוב שאפשר,כי לא כל יום יש יומולדת
אוהבת אותך כ"כככככ

0ooורדדoo0

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo118.gif../images/Emo214.gif

המון מזל טוב אושר,כושר וכל הדברים האלה שמאחלים:p שתגשימי כל מה שתרצי:]

חנננננעעעעעעעעע../images/Emo99.gif../images/Emo213.gif../images/Emo168.gif

חנננע מלכת היופי שליי
הילדה הכי מצוגעת שיש .... תמיד השיחות שלנו הופכות להיות משוגעות ואנחנו צוחקות כמו שתי ילדות קטנות ...
אני מאחלת לך יומולדת קסום ומלא הפתעות ושתמשיכי להיות ילדה כל כך מדהימה כי אני פשוט חולה עלייך !!
איך אני זוכרת שראיתי אותך במפגש פורום הראשון שהיה והתביישנו אחת מהשניה אבל דיברנו קצת והיה מצחיק שקנית את הג'לי הזה והתחלתי להשפריץ על אנשים שם
ועכשיו הגיע הזמן למצוא כבר חתן לא ? הזדקנת 15 זה כבר גיל מופלג ואת חייבת לעשות עם עצמך משהו ומהר
חחח סתם יפה שלי תנצלי את החיים ותחיי כל רגע ורגע בכייף ובשמחה !!
ופשוט תמשיכי להיות את ... מקסימה ונהדרתת ......
אוהבת הכיייי שישששששש שירנננעעעע

חנצ'יי סקסי בייץ'../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

מזל טוב יפיופהההה
אני מתה מתה מתה עלייך, ושמחה שיצא לנו להכיר ולהיפגש למרות שאז שניפגשנו לא היינו בכיחסים כמו עכשיו, אבל לא נורא בסוכות ניפגש שוב בעזרת השםם|חמה|
את באמת אחת הבנות שאני הכי אוהבת פה, תמיד כיף לדבר איתך ומעניין, את פשוט מקסימה וילדה טובה, תמיד מוכנה לעזור ותמיד את רואה את הדברים באופן חיובי ומשתדלת לא להתעצבן(נראלי את היחידה
). אני מאחלת לך רק טוב ושכל משאלות ליבך יתגשמו כי את בין האנשים שהכי מגיע להם. באמת. אושר עושר בריאות אהבה וכושר שזה הכי חחשוב שלא תיהיה דובית כמו הדובי הפלילי
הצלחה בלימודים עם הבגרויות וזה וזה
ושנה טובה ומתוקה ולא רעה ומרה שנה של שמחה ולא של עצב שנה של הצלחה ולא כישלון שנה של אהבה ולא שנאה בקיצור שנה טובה!
אני מתה עלייך מתה מתה מתה מתה!

M e R a V 2

New member
../images/Emo212.gifמזל טוב חנצ'ייי ../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

חנוש , אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל .. אנחנו מכירות כבר שנה , ואני זוכרת שמתי שהגעתי לפורום את היית הראשונה שחיבבתי פה
ובאמת איך אפשר שלא לאהוב ילדה מ-ד-ה-י-מ-ה כמוך
נועה תישבי קטנה שלנו
את יפייפיה, מצחיקה, מתוקה, תומכת ומתחשבת, תמיד מנסה לעזור לנו ולשמור על יחסים טובים , את אף פעם לא רבה
אין לי מילים בכלל לתאר כמה שאת ילדה מקסימה וכמה אני אוהבת אותך
למדתי ממך הרבה דברים חדשים, אני אוהבת את צורת החשיבה שלך ואת הדרך שאת רואה את החיים באופטימיות, באמת שזה חשוב
אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם - כי באמת מגיע לך
את ילדה כל כך מקסימה מכל הבחינות, הלוואי שתמיד תמיד תישארי כזאת ושתמצאי כבר חבר
מלא מלא מזל טוב ליום הולדתך ה-15 , גדולה שלנווו
בריאות, אושר, יושר, הצלחה ואהבה בכל התחומים
תמיד תזכרי שאני פה לצידך בכל דבר שתצטרכי
את היחידה מהפורום שדיברתי איתה בטלפון
וחבל שבסוף לא יצא לנו להיפגש
אבל לא נורא, יהיו עוד הזדמנויות =] שתהיה לך יום הולדת מדהימה , ושכל חלומותייך יתגשמו
שנה טובה ומתוקה
אוהבת אותך מאודדד , מירב

מירבעע שליי../images/Emo99.gif

איזה חמודה את.. אתם מזה מרגשים אותי במילים שלכם חח וכבוד הוא לי להיות החביבה הראשונה ושרק איתי דיברת בטלפון חיחיחי תודה רבה ,אוהבת אותך מלא!!

ooOMoRoShOoo

New member
חנושש../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo193.gif

חנושש המון המון המון מזל טובבבבבב יפיופה
היום הסתכלתי על תמונה של נועה ואתן באמת קופי!
(וזה מחמאה בהחלט!!) חנוש
אותך הכרתי עוד שהיה לי אייסיקיו ואת זוכרת כמה דירנו?
ואז גיליתי שאת ילדה מקסימה עם אשיות מדהימה!! אז מה אני יכולה לאחל לך?
שיהיה לך יומולדת מקסים כמוך, ולכבוד השנה החדשה אני מאחלת לך שתהיה לך את השנה הכי מתוקה ומדהימה שיכולה להיות, בהצלחה בכל מה שתעשי, בלימודים עם המבחנים הבגרויות וכל השיעורים המתישים (איי גם את מתחילה להזדקן!)
עם בנים (מאחלת לך שתמצאי איזה סקייטר חתיך וחמוד
) עם הכל! אושר ועושר, והרבה בריאות.
שתמיד תסתכלי על הכוס המלאה , שיהיו לך הצלחות רבות וכישלונות אפסיים. את אחת הילדות הכי מקסימות שאני מכירה, כיף לצחוק איתך ולדבר איתך,אפשר לסמוך עלייך, את פתוחה וזורמת ותמיד שרע למישהו את עוזרת מעודדת, פותרת בעיות..באמת שאת יכולה להיות פסיכולוגית, תיהי הצלחה!
תמיד תחייכי ותדעי שאם את צריכה משהו אני תמיד כאן
אוהבת המון המון

מורעע!!

אני ניסיתי להזכר איך קראתי לך אז עוד בתקופה שדיברנו באיסי. היה לנו כינויים אחת לשניה ואני לא זוכרת חח. קודם כל מפיך לאלוהים
וסקיטר נשמע טוב
[איפה האיקונים של המסן שצריכים אותם? חחח] אוהבת אותך מלאאאאא ותודה רבה , ברכה מדהימה!

s h a r o n 7

New member
חננננצ' ../images/Emo126.gif

קטטטני שלי המון המון מזל טוב !
הרבה אושר, בריאות והצלחה בהכל
שכל מה שתרצי תמיד ייצא לך על הצד הטוב ביותר ואל תפסיקי לחייך תזכרי שלא משנה מה - תמיד בסוף יהיה טוב ושאני תמידתמידתמיד פה בשבילך לכל דבר שאת צכה
אוהבת אותך הממממון ושנה טובה יפה שלייי

ג ב ש ו ש

New member
חנו'שששש../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo88.gif

מזל טוב מאמי שלי
הרבה אושר,בריאות,הצלחה,אהבה ומה שרק תבקשי
שהחיוך היפה שלך לא ירד מפנייך אף פעם
שכל חלומותייך יתגשמו ושתצליחי בהכל...את ילדה פשוט מקסימה
אז הרבה מזל טוב..אושר ועושר ומה שתירצי
עד 120
אוהב.. גבי

למעלה