היום יום הולדת לטל בר זוהר

גרוזיה

New member
היום יום הולדת לטל בר זוהר../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

איזה יום שמח לי היום איזה יוםםם יום של הפתעות העולם מלא ניסים וניפלאות
טל המון המון מזל טוב,עד 100 כ-20 אתה בנאדם מיוחד במינו, בתקופה האחרונה יצא לי להכיר אדם צנוע ,מבריק מקצועי ומכושר מלא שמחה ואהבה לחיים!! אני מאחלת לך את כל הטוב שאפשר לאחל לך אין כמוך ושיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך עם דודי וג'ואל אתם משולש ברמודה מנצח !!! טוב לנו איתכם ההרכב מצויין רק טוב אוהבת מיטל
אנשים להיצטרףףףףף בענקקקקק ולשרשר הודעות מזל טובבבבבבב!!!!!!

מההההההההההההההההה???!!!!!../images/Emo36.gif

אנלא מאמין שטל לא אמר לנו שיש לו יום הולדת כמה הבנאדם יכול להיות צנוע איןןן עלייךךך טלללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!! המוווווווןןןןןןן מזללללללללל טווופפפייייייםםםםםםםםם שיהיה לךךךךך המוןןן מהטובבבבב ושתעלה את הפרויייקטטט הכייי גבוההה שייישש מאמינייםםם בךךךךך מזללללל טווובבב אחחדדד גדווללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חיבוק|

CHRISS

New member
מזל טוב טאלילאי =] מהמם ../images/Emo190.gif../images/Emo151.gif../images/Emo190.gif|מלאך

מזל טובבבבב טלטולללל../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

טלייילללהההה מזל טובב!!!!! עד 120000000000 אין עליךךך... תותךך!!! ניפגשששש ב 11.7 בפלטיניוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם : ))) מואהההה

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo65.gifמזל טובבבבב!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

טלילה המון המון מזל טוב../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif

עד 120 הרבה אושר בריאות והצלחהההההההההההההההההה

TAL BAR ZOHAR

New member
wow איזה מקסימים אתם אחד ואחד תודה../images/Emo140.gif

שלכם באהבה ענקית טל :]

TAL BAR ZOHAR

New member
עידכונים יום חמישי הקרוב-יום חג-מעריצים-סט../images/Emo41.gif

אכן חבריי היקרים יום חמישי הקרוב הולך להיות יום חג !! חם אצלנו בפורום חם מאוד!! אין עליכם אתם מצליחים לרגש אותי כל פעם מחדש!! יום חמישי הקרוב מפגש מעריצים ענק !! לראשונה בישראל מעריציי הרכב הקלאב המוביל בישראל DUDI SHARON FEAT JOUEL לצפייה אחד על אחד ישירות!! שעה שלמה של שאלות ברכות והרבה מוזיקה טובה בעיקר!! אין לי את המילים הנכונות להסביר לכם עד כמה דודי וג'ואל מתרגשים ומצפים למפגש הראשון מסוגו ומצפים כבר להיות איתכם !! אני ממליץ לכל חבריי הפורום להתארגן ולהקליט בצורה זו או אחרת על מנת שיהיה לנו למזכרת נעימה מהמפגש הספציפי הזה!! אני מצפה לדינמיקה מלאת אנרגיה האירוע הזה הוא בשבילכם ולכם!! עוד באותו היום במועדון ה-RICH ת"א מארחים את המגה די' גי' לסט מרכזי שם גם אחגוג יום הולדת ולכל החברים כאן מעל לגיל 21 בהחלט מוזמנים לבוא לחגוג איתי !!

TAL BAR ZOHAR

New member
איזה קטע כריס ככה דודי וג'ואל קוראים לי

טלילה טאלילאי יש לך נקודת סכות אצלי חח ..:]

Omriza

New member
טל מזל טוב!!! ../images/Emo213.gif../images/Emo49.gif

מזל טובבבבבבבב אין עלייך :)

אילנה112

New member
לטב"ז מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

עד 120 שנה שתמשיך להיות חביב על כולם כמו שאתה
ממני שולי & קים ומכל הקומונה של קים

ציונעע

New member
לטל בר זוהרההורס../images/Emo13.gif!../images/Emo140.gif

לקח לי זמן כדי לראות כמה שאתה מ-ד-ה-י-ם, ואיזה מנהל אתה והיחס הזה
שיהיה לך המון המון מזלטוב! אתה אחלה של בנאדם!! אוהב המון:-* ציונע

oshrikii3

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo49.gifמזללל טוווווווווב ../images/Emo23.gif

המון מזל טוב,והרבה הצלחה בהמשך הדרך.. 333>

TAL BAR ZOHAR

New member
באמת!!! רב תודות!!לאחד ואחד ממכם!!

אתם כלכך עשיתם לי את היום הולדת השירשור הזה נותן לי להרגיש טוב :]

למעלה