היום יום הולדת לירדנוששששששששששש

היום יום הולדת לירדנוששששששששששש

היום היום הולדת
היום יום הולדת
היום יום הולדת לירדןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
יפיופההההההההה שליי המון מזל טובב!!!! המון בריאות!!!!!!!!המון בצלחה!!!!המון אהבה!!!
תדעי שאני אוהבת אותך מלא מלא מלאאאאאאאאאאאא
והכי חשובבב תשארי תמיד כמו שאת הירדנוששש המתוקהה שאני מכירההה
יאללהההה כולםם לשרשר ברכותת לירדנוששששששששש......................

ליטללללללללללללללי ../images/Emo24.gif

מקסימה שלי עכשיו יש לי שתי אחיות גדולות
ניצני וליטלוש שלי אני אשאר כמו שאני זה ברור ותודה על כול כול כול הברכות חיממת לי את הללללללללללב אני אוהבת אותך כול כך הרבה 33> ואת כולכם

nitzangro2

New member
אחותייייייייייייייייייייייייי מזל טובבבבבבבבב

אוהבת אותך מיליוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שיהייה לך המוןןןןןןןןןןןןןןןן אושר בחיים ואהבההההההההה
תצליחי בכול מה שאת עושה ותשארי כמו שאתתת כי את מושלמתתתתתתתתתתתתת תנצלי את היום כמו שצריך את שומעת אותי?!?!?!?!?! תעשי חייםםםםםםםםםםםםםםםם מ-ז-ל ט-ו-ב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ניייייייייצית :]

מהממת שלי אחוות גדולה שלי תוווווווודה רבה רבה רבה וברור שאני אנצל ואת מושלמממממממת P: ותודה על הכול מדהימה שלי

מזל טוב מאמי...

שיהיה לך המון בריאות.. אושר.. עושר{זה גם חשוב בגיל שלכם.. ניראה לי... חחח} המון הצלחה בכל דרכייך ואת האמת לא יצא לי להכיר אותך.. אבל לפי מה שמשרשרים לך פה אני רואה שאת ילדה מדהימה.. אז תישארי באמת כמו שאת.. אמ.. אהההההההה והכי חשוב שכל חלומותייך יתגשמו לטובה.. אמן אמן ואמן.. אוהבת קורינוש

אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי ../images/Emo212.gif

ועדייף שתהיה עוגת גבינה (מחר שבועות) ירדן עוד שנה עברה לה וגדלת בשנה עכשיו למרות שאני לא מכיר אותך אני חייב להגיד לך שהיה לך מזל טוב ושתצליחי בכול דבר שתעשי ואני בטוח שתצליחי אז עד 120 ושהיה לכולם חג שבועות שמח

למעלה